• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

hd-torrents.org

Started by nighthunter, 20.01.2010, 03:34:34

« predchádzajúce - ïal¹ie »

nighthunter

nema tu niekto pozvanku ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

puq

nemam a aka to je stranka? na HDcka? alebo rychla?

nighthunter

privatny tracker na HD cka, cize rychla
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

mam nieco podobne...tiez je to na invite a mas tam vsetko nove co vyjde v HD ci filmy alebo serial ak by si mal zaujem...a je to tiez dost rychle...nove veci taham aj 2MB/s(viac mi net nepotiahne:D )

kOsTi

:trestac:

Havran

torrents are so 2009, rapidshare FTW :)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

Quote from: puq on  20.01.2010, 05:28:23
mam nieco podobne...tiez je to na invite a mas tam vsetko nove co vyjde v HD ci filmy alebo serial ak by si mal zaujem...a je to tiez dost rychle...nove veci taham aj 2MB/s(viac mi net nepotiahne:D )
mam zaujem posli mi PM

kOsTi

Quote from: Havran on  20.01.2010, 05:52:07

tak co ja viem...

bez konta je rapid na dve veci + tahat jak kkt po castiach, hladat jebnute linky po forach z ktorych polka nejde + rychlost je tam tak ci tak nizsia ako na dobrom privatnom trackery (ja taham z TL vacsinou kolo 4MB/s) + vela fakeov + torrenty zadarmo :)

puq

jak kosti pise...pokial tahas aktualne veci, bez dabingu tak torrent nema konkurenciu...neviem si predstavit ako by som cez rapidshare stiahol nejake 1080p filmy 2 za jeden den :)

piton

Quote from: Havran on  20.01.2010, 05:52:07
bullshit, kosti to vystihol...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

psicho

ak poznas spravny forum tak mas pristup k rapid linkam tak isto skoro ako na tl a ked mas account ide to rychlo rychlo rychlo ....a hlavne sa nemusis starat o ratio :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Havran

ale ludia, 30€ za pol roka neni vela, rychlost bezne 6-7 MB/s (ale zavisi jaky mate net, inac zaujimave je, ze rapidshare je jedina stranka kde naozaj vyuzijem plnu rychlost linky co mam), na to su programi aby si nemusel po linkach tahat, a nove veci nemusis vobec hladat cez fora ale staci cez ich rapidshare-search-engine, kde ti hned hodi secky linky + hlavne nemusis nic seedovat

jedina vec co je na rit je 5GB na den stiahnute, ale zase sa to zratuva do 25GB ked nepouzijete + happy hours existuju

ale kosti mal pravdu v jednom, bez konta je nahovno...

psicho

jdownloader je kraaal aplikacia ci mas konto alebo ne , velmi luxusny app 1000 krat lepsi jak hockery za love
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

citro

fuj fuj fuj na vas warezaci

Cadmus

Quote from: psicho on  20.01.2010, 16:22:42
jdownloader je kraaal aplikacia ci mas konto alebo ne , velmi luxusny app 1000 krat lepsi jak hockery za love

ale ved predsa java sux :D

puq

Quote from: Havran on  20.01.2010, 16:16:05
ale ludia, 30€ za pol roka neni vela, rychlost bezne 6-7 MB/s (ale zavisi jaky mate net, inac zaujimave je, ze rapidshare je jedina stranka kde naozaj vyuzijem plnu rychlost linky co mam), na to su programi aby si nemusel po linkach tahat, a nove veci nemusis vobec hladat cez fora ale staci cez ich rapidshare-search-engine, kde ti hned hodi secky linky + hlavne nemusis nic seedovat

jedina vec co je na rit je 5GB na den stiahnute, ale zase sa to zratuva do 25GB ked nepouzijete + happy hours existuju

sorry ale nie som blazon dat 30€ co mozem mat inde zadarmo :)

Havran

Quote from: puq on  21.01.2010, 03:54:20
Quote from: Havran on  20.01.2010, 16:16:05

sorry ale nie som blazon dat 30€ co mozem mat inde zadarmo :)

ta za kvalitny servis sa sa hold plati....

piton

"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

puq

kvalitny? :) ja sa nestazujem na kvalitu

kOsTi

ja si lepsiu ani nejak predstavit neviem :D

puq

sak vpohode :D niekto si rad priplati za kvalitu :D iny sa za 30€ zjebu v piatok :)