• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

HACKIES

Started by Dragoon17, 29.04.2009, 02:20:23

« predchdzajce - alie »

Dragoon17

Neviete niekto nahodou kde sa da tato srandicka (vyzera to jak nejaka lopticka a kope sa do toho) v Kosiciach zohnat? Bo videl som zopar ludi co sa s tym hralo a vyzera to byt celkom zaujimave...

JCube

v optime bola kedysi biliard predajna...tam mali...teraz sa to da objednat u nich cez net bez postovneho a balneho
http://www.biliardshop.sk/hry/zonglovanie-yo-yo/ostatne-hacky-sack/
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

t0Mi

Kupis to v kazdom jednom sk8shope... V eastare (vitezov dvor na poschodi) mas stale v pultiku vylozene...

Dragoon17

Quote from: t0Mi on  29.04.2009, 02:50:35
Kupis to v kazdom jednom sk8shope... V eastare (vitezov dvor na poschodi) mas stale v pultiku vylozene...
diky pojdem si zajtra kupit  bp

t0Mi

Quote from: Dragoon17 on  29.04.2009, 02:59:30
Quote from: t0Mi on  29.04.2009, 02:50:35
diky pojdem si zajtra kupit  bp

Len som tam nebol asi rok, ale snad medzicasom ten shop nezrusili... BTW priprav si tak 20 eciek :) Najlepsie je dat babke upliest a dnu dat ryzu...

JCube

v tom eshope maju za 5 :D

Dragoon17

Quote from: JCube on  29.04.2009, 03:19:13
v tom eshope maju za 5 :D
ta ja sa tam zajtra pojdem pozriet a budem mudrejsi, ked to bude za 20 ecok ta radsej tu za 5 zoberem, sice bude mozno trosku nekvalitnejsia :xmas:

wirer

ešte na základke si spolužiaci robili tie "loptičky" sami....stará ponožka (opratá, nie smradľavá) a do toho ryža alebo niečo podobné a diera sa zašila..síce nemala tvar presnej guľe, ale postačila   :ropebanana:

Dragoon17

Quote from: wirer on  29.04.2009, 05:02:46
ešte na základke si spolužiaci robili tie "loptičky" sami....stará ponožka (opratá, nie smradľavá) a do toho ryža alebo niečo podobné a diera sa zašila..síce nemala tvar presnej guľe, ale postačila   :ropebanana:
hej to by bola fest sranda kopat si pred intrakom "opratu" ponozku, by ma vyhostili na LUNIK IX...  bk bk

psicho

ja viem zriesit profesionalne situ vsecko z profi latky za prijatelnu cenu :) napis mail ak mate zaujem
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

dEVIANT

eeeej ja som mal tiez z ponozky:Dcelu strednu sme to drtili pred skolou:Da kedy si sme kupili dakde v ke v meste za asi dva kila...taze teraz do viac ani nemoze stat...zo zaciatku bol trosku tvrdy ale ked sme ho rozkopali tak to slo:D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

t0Mi

ja som kupoval brachovi taky spešl zo sk8shopu, ono je to tam ale dost predrazene... vpodstate to iste v etno shope musi byt aj lacnejsie

cheMicka

Quote from: eminkaa on  29.04.2009, 23:10:41
ja som kupovala v usa latku na tieto somarinky pre mufa a on ich sije, ak by niekto chcel :)

to som sa ho chcela vzdy spytat co za latku a zkade pouziva. dik eminka :D

kOsTi

ja som mu kupil ihlu v holandsku ktorou to sije
:trestac:

Dragoon17

a ryzu ma z ciny nie ??  bq bq bq

JCube

nie tu pestujem ja

kOsTi

a on to vlastne nerobi, jemu to siju mongolske slepe deti

Ing. nemtom

brix will be shat

Dragoon17

a vie niekto zistit za kolko to ten muf predava??

psicho

Quote from: Dragoon17 on  30.04.2009, 02:00:42

napis mne maila, jati viem kvalitne a lacno zriesit s speci latkou a s takymi mini olovenimi speci gulickami

cheMicka

tie kupene z obchodov niesu nic extra. rychlos a pretrhne a navyse ked zmokne a nasledne vyschne zacne menit tvar.. bud sa scvrkne alebo roztiahne alebo ztvrdne.. a nemusi sa namocit ani do vody alebo tak..staci vlhke prostrenie. asi najlepsie su vlastnorucne robene, tie si uz prisposobis ako chces, velkost, vahu a tak.. ryzu neodporucam, lebo ta zacne makknut a tak ked zmokne. alebo zacne klicit :D
ocelove gulicky v heku? musi to byt tazke si myslim. ale neviem no.

kOsTi

tam by som najebal skor nejake pastove gulicky

Dragoon17

Quote from: psicho on  30.04.2009, 05:23:17
Quote from: Dragoon17 on  30.04.2009, 02:00:42

napis mne maila, jati viem kvalitne a lacno zriesit s speci latkou a s takymi mini olovenimi speci gulickami
aj by som ti napisal, lenze ho mas skryty  :evica: poslem SS

mUf

moee ja robiim najlepsie hekyyy secko moee tuti fruti cerstvee fresh priamo z vyrobnej linky...ak xcete piiiste:P kto xce original z americkej latky bude to drahsiee ale ked ces z takej jej velmi podobnej ze nexces to na finty a take heftyy staci ti z tej co sa na nu podobaa:P a za 5 euri mas poriesenehe heka:P:P napln olovene gulicky plastove gulicky koralky:P popripade ryza ked mi dojdu plastove gulicky:Duhm uhm pis het 235688781 :D abo napis psichovi:D abo pufovi:Pa nech daju vediet oni mne
dodavam ilustracne foto jaaap?:P aaa eme dakujem ze doniesla tie usaa latky:):) veelmi pekne este zas a znova:P
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs022.snc1/3073_1138822943627_1019005381_402158_1881711_n.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs022.snc1/3073_1138823063630_1019005381_402161_2869710_n.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v651/194/85/1635934357/n1635934357_152833_7453331.jpg
mUf :zuzka: ywetku
UHMUHM.. :D

psicho

na tej poslednej fotke som ja , len dodam .... :D