• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Gladiatus s3

Started by kOsTi, 21.01.2008, 06:47:23

« predchdzajce - alie »

kOsTi

lol... ze informatik :D ... uploadnes niekde... napr www.directupload.net a potom ti to tam aj samo vygeneruje kod na forum... ale vo vseobecnosti je to:

[img] adresa obrazka [/ img]
:trestac:

Gaspacho

jooooj ta take triky viem...som myslel ze dajaky priamy aploud tu je... taaake finty

kOsTi

je tu... ale nejde teraz tam uploadnut... plne to je...

je to v "Additional Options..." dole vlavo ked pises post...

Gaspacho

Fok ale ta ked som sa take triky naucil ta sa pochvalim co dakedy moja chora 16 rocna mysel + nadbytok volneho casu splodila:

Ku vsetkemu okrem member skillov sa hrdo hlasim...este ani tot attack a strength neni moja robota....

EDIT: Skadi zozeniem pre toho krcmara ten gulaty stit??? to treba kupit? sak to je drahe... idem kydat hnoj....

kOsTi

vsetko co mas pre neho zohnat ti vypadne na expedicii :)

stricky

nieco som zmeskal DeeL a J.P. sa niekam chystaju???

Gaspacho

Jak sa dostanem ku peniazom? oplati sa kydanie hnoja? napr. cez noc to nechat...?

kane77

Quote from: Gaspacho on  23.01.2008, 18:00:57
Jak sa dostanem ku peniazom? oplati sa kydanie hnoja? napr. cez noc to nechat...?
cez noc urcite.. inak co ja viem, ja som zatial akurat na misie chodil a bojoval v arene, ale vacsina hajzlov nemala pri sebe vela penazi.. navyse vacsina predomnou je level 2-3 a ja som uz na 4 takze ziadne exp :(
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

nighthunter

uloha:

Ave bojovník! Chceš dobrý tip? Vyhni sa miestu zvanému Barbarská dedina! Prečo? No dobre - ak to chceš vedieť, tak by si tam mal ísť.
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

DeeL

Quote from: stricky on  23.01.2008, 15:34:54
nieco som zmeskal DeeL a J.P. sa niekam chystaju???
cooo? ja idem niekde s J.P. ?  bp :hug:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

nighthunter

Popis postavy

do ineho spolku nikdy nepojdem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A NEVOLAJTE MA DO INEHO POKIAL BUDE TENTO SPOLOK TAK BUDEM VNOM A NEPOJDEM ANI DO 1 SPOLKU!!!!LEBO ZACHVILU BUDEME PRVI MI NAS SPOLOK NAS GOOD SPOLOK A AK MA NIEKTO PREBNIE V AUKCNEJ ZAZIJE NENAVIST MOJHO SPOLKU A AJ MNOHICH DALSICH TAK SI ROZMYSLITE CI MA BUDETE PREBIAT JASNE A NEPISTE MI ANI CI VAM POZICIAM PENIAZE UZ TERAS VRAVIM ZE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!A AK MI ESTE RAS PRIDE TAKA SPRAVA TAK SA MOZE STRACHOVAT TEN CO JU POSLAL LEBO MI TAKE SPRAVI PISE VELA LUDI A LEZIE MI TO NA NERVI A TO VELMI TAK BACHA A MAM PREMIUM TAK BACHA NA TYCH CO BUDU FRAJERIT JASNE LEBO JA MAM SVOJICH LUDI A SVOJE SPOLKY KTORE VAS DOSTANU A HLAVNE BACHA NA TO PREBIANIE V AUKCI JASNE JA NA TODOST DLHO ROBIM ABI SOM MOHLA ZA NIECO PONUKNUT A NEDAM SI TO ZOBRAT NEJAKYM ZMRDOM KTORY CHCE ZAFRAJERIT ZE MA PAR KORUN NAVISE A PREVISI MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK POZOR!!NEPREVISOVAT MA A NEPITAT PENIAZE!!!!!!!!!!!!!!!INAK HO DOSTANE MOJ SPOLOK a este jedna malickost bohatim beriem a chudobnim nic nedam proste vas seriem$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

altlavista

gramatika v <->
to nejaka 13 rocna neodblanena napisala? treba jej ukazat real life :D (odblanit)

nighthunter

Gaspacho

To jaky je rozdiel medzi t(y/i)m(y/i) troma moznostami ked chcem ist na expediciu.. je tam dajaky okrem toho ze to zerie viac tych bodov? :p

kOsTi

neviem... ale nikdy nepouzivam nic ine ako prvu moznost

nighthunter

gaspacho: tymi

rozdiel je tam taky ze na dlhsej expedicii by si mal dostat lepsie predmety

potvrdit veviem, ja pouzivam len najkratsie

kane77

Quote from: nighthunter on  24.01.2008, 04:15:29
gaspacho: tymi

rozdiel je tam taky ze na dlhsej expedicii by si mal dostat lepsie predmety

potvrdit veviem, ja pouzivam len najkratsie
a asik aj viacej exp, a zlata... (logicky)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

Ing. nemtom

DPC hunter to je jaky fasa ten chrobak co ti tam lezie, som sa zacal ohanat pred monitorom ze co mi tu leze:D:D:D LOOOOOOOOOOL nemtom pwnd by hunter :D
brix will be shat

nighthunter

jj

o to mi islo >DD

kOsTi

jj keby som to nepoznal tiez sa budem ohanat :)

DeeL

uz som sa vyjadril k tomu inde... ale heeej sila :D aj mna to zarazilo, ze uz nie len musky ale aj take potvorky mi tam pridu...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

to preco mi nikto neodpoveda...??, kto ide kam?

kOsTi

coze? a co si sa pytal? ja ti nerozumiem :P

nighthunter

ja idem 8. do bratislavy do JOJ (pali vamto)