• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Gladiatus s3

Started by kOsTi, 21.01.2008, 06:47:23

« predchdzajce - alie »

kOsTi

mna to vobec nenuti... k vsetkemu sa postupne dostanes... sice neskor ako ti co si platia ale dostanes!
:trestac:

nighthunter

ask my to hrame bez rubinov a sme 15. na servri
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kane77

ta dneska som sa snazil ale strasne pomaly to ide hore rebrickom... len raz za 15 minut.. som zatial na 1616 mieste...

btw, naco su prstene a amulety.. chapem ze tie co su + daco, ale len take obycajne?
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

kOsTi

obycajne nanic... jedine ze si do nich das nieco od alchymistu... odporucam sila +1 na vsetko

Ing. nemtom

po skuskach si zahram aj ja, ale teraz nechcem ;)
brix will be shat

kane77

Quote from: kOsTi on  23.01.2008, 07:23:41
tak proste zabere secko vela casu... ale ked clovek chce tak postiha vela veci naraz :D
hehe.. no ta dnes som sa chcel pozriet na grafiku ale vdaka gladiatusu som stihol velky bacov....
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

Ing. nemtom

brix will be shat

kOsTi

ja som sa popri Gladiatusu naucil NMPaMS (ci jak sa to vola) a este aj ine veci :)

Ing. nemtom

ja som popri traviane spravil rocnik :D
brix will be shat

kOsTi

Ing. nemtom

nepindam, nie preto nezacinam zeby som nemal cas, len teraz nechcem ;)
brix will be shat

kOsTi

aha aha... pevna vola... sak nalomime :D

Ing. nemtom

ked spravim skusku zajtra (teda neska) a pozajtra (teda zajtra) tak sa regnem
brix will be shat

DeeL

if ((budem mat skusku v stvrtok PG) && (uspesne dostanem papiere na viza) && (uspesne absolvujej vylet do BA na Rusku ambasadu v piatok) && (budem po plese v sobotu) && (budem mat skusku dalsiu stredu LS) && (budem mat viza do Ruska) && ((budem mat casu pred cestou do Ruska) || (vratim sa z vyletu zo St.Petersburgu))) {

regnem sa na gladiatus s3;

} else if ((budem mat skusky) && (nevyjde cesta)) {

budem mat nervy ale aj tak sa regnem podla vsetkeho;

} else {

throw new Exception("...piiiiip....");

}

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

kOsTi

niektori ludia by mali ist radsej uz spat :)

Gaspacho

kOsTi

to som hral asi pred 3 rokmi... este tam mam account... som sa tam minule hlasil :) mam urobene vsetky questy okrem posledneho s tym drakom... :) a celkom slusnu vybavicku :) v podstate keby si chcel tak ti tie veci mozem dat... :)

Gaspacho

Ta ja som to zacal hrat 2 roky do zadu ale jak lobogo som uveril ze ked dakomu dam heslo ta zo mna bude member ta som tak aj dopadol a teraz som zacal odznova :D ta keby si uz nehral ta by sa hodilo ;)

kOsTi

lol... jaky noobovsky trik :D

inac take nejake vecicky tam mam... a to uz neviem co je v banke :)

Gaspacho

Joj ta som bol mlady, hlupy a naivny!!! Ale to som mal nahodou dobry account... mining a smithing som vytiahol dost vysoko... meno je Got_Nothing ale uz z neho ten kkt asi spravil membera... nikdy neverte cechom....

kOsTi

no ja som sa tiez dost specializoval na mining a smithing... na tom sa bohovsky zarabalo :)

kOsTi

inac... da sa ziskat spat account ked ti ho niekto ukradol... musis vyplnit jeden formular na stranke... skus

Gaspacho

Ta jaaaaaak... mining 93, Smithing 89 a Magic 86 ... skoda... teraz sa zaraba na woodcutting... aj by som zamastil keby nebolo nmaps

Ta ja viem ale to iba za podmienky ze si si nastavil tie otazky (co som aj urobil) ale uz si nepamätam odpovede :D

kOsTi

jaj... ja som minule takto ziskaval heslo bo uz som si nepamatal ale vedel som ze som si ho menil... tak som tam vyplnil otazky  (tusim len 3 stacilo vediet) a este nejake z predchadzajucich hesiel... a bolo to :)

Gaspacho

Btw ... jak vlozis do postu obrazok :D