• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FUUUUUUUUUUUUUUUUCK !!!!!!!!!!!!!!!!

Started by nighthunter, 28.05.2009, 19:40:55

« predchdzajce - alie »

nighthunter

FUCK! FUCK! FUCK! FUCK! FUCK!
FUUUUUUUUUUUUUCK !

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK !

FUCK! blbe FUCK! zapisovanie FUCK! do FUCK! blbeho FUCK! systemu FUCK! FUCK! FUCK! FUCK! FUCK!

FUCK MAIS !!!!!!!
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Cadmus

konecne prispevok, ktory sa hodi ku tvojmu avataru  ;D

nighthunter

uz mi to trosku ide tak som skludneny :)

ale je to hroza ! aspon som sa vyzuril  tuto na fore :)
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

omg nabuduce si radsej daj poldeci...:P

Ing. nemtom

kto je zodpovedny za to ze sa kupil prave tento system?
brix will be shat

radix

dEVIANT

Quote from: radix on  28.05.2009, 22:55:33
voki a urcite to slo cez sns :D

inac ten voky to je riadny tipek:Dsme si u neho boli zapisovat znamky z UPS no nemal chybu:Dsrandovny to chlapik...z kadial je?:Dgrek ci ako?:D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

puq

srandovny byt moze...ale tak ci tak je to kokot...bo vsetko len dojebuje...

dEVIANT

Quote from: puq on  28.05.2009, 23:08:26

to zas ja neznam  bk ...nato som tu kratko...ale mohol by zrusit body za prednasky a dat ich do zadani a podobne...to by sa mi lubilo:D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

psicho

co vam dziga? vsak mais je pre celu TECHNICKU UNERZITU , chapes to ? celuuuu, to neni FEI vec a tym padom o MAISE nerozhodoval Voki ale cele vedenie TUKE , chapes to ?

dajte si veci doporiadku .....
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

JCube

je jedno ako vysoko to hovno je...stale je to hovno..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

t0Mi

Quote from: dEVIANT on  28.05.2009, 23:09:50

to zas ja neznam  bk ...nato som tu kratko...ale mohol by zrusit body za prednasky a dat ich do zadani a podobne...to by sa mi lubilo:D
No potom by si zazil co to je bat sa ci vobec budes mat zapocet... Nie ze by si bol rad ze si teraz odsedis niekde v teplucku kde je wifi nejake lacne bodiky...

psicho

Quote from: t0Mi on  29.05.2009, 03:01:15
Quote from: dEVIANT on  28.05.2009, 23:09:50

No potom by si zazil co to je bat sa ci vobec budes mat zapocet... Nie ze by si bol rad ze si teraz odsedis niekde v teplucku kde je wifi nejake lacne bodiky...

nj ked ti mamicka sponzoruje studijum a weekendove zbozi tak si tam sed, ale ja nato nemam casu
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

nighthunter

btw do 15.30 som sa s tym babral ani na obed som koli tomu nebol :(

mishelka

hunter si cital facebook? ten prispevok v skupine proti maisu? ma to riadne nasralo.... mozes sa tam vyzurit tiez :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

Quote from: mishelka on  29.05.2009, 14:44:14
hunter si cital facebook? ten prispevok v skupine proti maisu? ma to riadne nasralo.... mozes sa tam vyzurit tiez :D
ide idem idem ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

ywetka

ja mam vyhodu, ja sa nedostanem nikdy dalej ako za jeden klik, okamzite ma odhlasi... pisala som im, no napisali mi len, ze to presetria a odvtedy nic ;). Mam aspon vyhovorku hehe
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

markus

Quote from: mishelka on  29.05.2009, 14:44:14

postni tu ten prispevok chcem sa aj ja zasmiat :D

Ing. nemtom

brix will be shat

radix

nighthunter

Mais Dca wrote
at 2:05pm on May 28th, 2009
Najvacsim problemom stale zostava nedostatok informacii. Preto pridavam par - nie z prvej, ale rozhodne nie z poslednej ruky:
1. Co znamena, ze system "nedovoli zapisat znamku"? Korektne zapisana znamka sa vzdy zobrazi aj studentovi.

2. "System ma neidentifikuje ako pedagoga" - tiez presne nerozumiem, co to znamena, ale predpokladam, ze moze ist o problem doktorand ako pedagog - nuz, zmeny legislativy zasahuju aj informacne systemy. Vraj sa to intenzivne riesi.

3. Skolenia - bohuzial, (nielen) informacia o tom, kolko pedagogov malo "narok" na skolenia nie je spravna. Boli ste sa na niektore skolenie pozriet? Ja ano.

4. Je pravda, ze pedagogovia nevidia do rozhrania studenta. A veruze asi by sa im to niekedy zislo. To by ma zaujimalo, ako by sa toto riesilo. Na mieste studenta by sa mi velmi nepacilo, keby chodil pedagog do mojho konta.

Ing. nemtom

brix will be shat

Smokie

Quote from: nighthunter on  31.05.2009, 00:26:58
4. Je pravda, ze pedagogovia nevidia do rozhrania studenta. A veruze asi by sa im to niekedy zislo. To by ma zaujimalo, ako by sa toto riesilo. Na mieste studenta by sa mi velmi nepacilo, keby chodil pedagog do mojho konta.
Alibizmus. Riesenie je jednoduche. Vytvorit pedagogovi kvazi studentsky ucet, ktory bude zapisany na jeho predmety. Pedagog si tam zapise lubovolnu znamku a potom sa pozrie ci to zobrazuje. Ak ano, tak takym istym sposobom zapise znamku aj skutocnym studentom. Simple. :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies