• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Free USB key from MS

Started by Johny Bravo, 03.03.2006, 04:10:21

« predchdzajce - alie »

Johny Bravo

http://www.microsoft.com/windowsxp/mysterysolved/corp/default.mspx

Click the "Get Yours" on the right side.

The first answer is "2"

the rest are all "true"

:xmas:

WARNING: Otestuje legalnost Windowsu. Nepouzivajte na nelegalnej kopii.

DeeL

tak to mi povedz, ze kde to testovalo legalnost Windowsu???? podla mna by si k objednaniu tej veci ani nepotreboval mat Windows, oni to ponukaju len preto aby sa rozsirili trocha viac...

a presiel som celu proceduru a nic sa mi nezdalo aby to kontrolovalo moj Win... siel som cez Firefox, kde viem, ze nemam nainstalovany ActiveX plugin, ktory Microshit vyziva na kontrolu legalnosti Win, len som sa musel zaregistrovat s mailom a potom vyplnit info o prijimatelovi, ale pre istotu som vsetky veci odskrytol, nech ani nevolaju ani nepisu nic viac :) tak az mi napokon v pohode vyhodilo, ze za 6-8 tyzdnov by to malo dojst, tak sa este uvidi :) ....len tak mimochodom, uz som si raz od nich objednal aj CD na ktorom posielali zadarmo hocikomu SP2 pre WinXP a doslo to uplne v pohode a tiez zadarmo a ziadna legalnost Win sa netestovala, ale ked toto bude USB kluc tak to moze byt omnoho lepsieeee, len dufam, ze ho nejak hardware-rovo nenastavia tak, aby sa nedal premazovat a zapisovat na neho

EDIT: aj ked prave som si vsimol dole na hlavnej stranke nieco take za hviezdickou napisane ze "in the U.S. only" ale tak som velmi zvedavy, ze co to bude, lebo v pohode to dovolilo dat Slovakia ako krajinu... tak neviem ... snad

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Johny Bravo

hm mne povedali ze testuje. no neviem.. :)

maTo

tha testuje ci ee? bo zadara USB key neni od veci...by si kus polepsili z MS  :lol9:

faster

(ty vole tu je ale tych smajlov)

kazdopadne, tiez som to skusil, ako pravy linuxak som v sebe poprel vsetko, co mam proti microsoftu (v poslednom case sa snazim mat ich rad), zaregistroval som sa tam (cheche :) a vyplnil. uvidime.

btw, tiez nemam activex pretoze activex pod linux neexistuje. a nevadilo ze v popise prehliadaca mam daco nechutne nemicrosoftacke :)
To err is human but to forgive is divine.

http://signatura.matusmarcin.com

[Tento priestor je na predaj.]

maTo

ej kuwa to ma nenapadlo...mam i linuxa i wokna tha asi skusim to dokedy mozem? a jaka kapacita ten kluc? bo xel by som...  :emot-dance:

milanko

no ale ako je to stym testom na pravost windowsu? lebo budme uprimni....kto ma pravy win?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

maTo

tha ja toho vela originalneho nemam :) az na ten linux ;-)

milanko

no ja toho tiez moc oridžo nemam :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

DeeL

ori.... ori.... ori.... coooo? o com vlastne sa to toci? :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

ta jasne ze mam original vsetky len open-source a tak... ale totu vec od Microshitu nemaaam ori... no... one...

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

si nejak zmeteny :) deel...neives co to oridžo? hh,, :D
(\__/)
(O.o )

DeeL

Quote from: milanko on  17.03.2006, 21:01:48
si nejak zmeteny :) deel...neives co to oridžo? hh,, :D
ja viem, ja len ze take slovo casto nepouzivam vzhladom k softu :emot-shakehead: , no mozno by som radsej mal

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

maTo

ale no zas to neprehanaj...kym sa ti nepredava vlastny soft tha kradni...az potom budeme rozmyslat nad dajakou ochranou (co sa softu tyka  :lookaround:)

milanko

tak keby som mal investovatdo kazdeho softu co by mi trebalo tak sevas parky....skrachujem davno.....to je ako s kopirovanim hudby...keby oridžo cd neboli take drahe tak si ich kupim....ale dat 600 sk za nejake CD tak to nie...dakujem....
(\__/)
(O.o )

vlado

Quote from: milanko on  19.03.2006, 20:10:57
tak keby som mal investovatdo kazdeho softu co by mi trebalo tak sevas parky....skrachujem davno.....to je ako s kopirovanim hudby...keby oridžo cd neboli take drahe tak si ich kupim....ale dat 600 sk za nejake CD tak to nie...dakujem....
a oridzo cd su drahe preto lebo ich nikto nekupuje ale vyrobcom a distributerom a... treba zisk aj tak cize zvysia ceny kedze maju maly odbyt, z coho vyplyva ze ked chceme lacne cd treba ich zacat kupovat a ceny pojdu dolu  :emot-LMAO: :emot-LMAO:
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

milanko

:D no neviem ci sam veris tomu co pises... je na tom nieco pravdy to it neberiem...ale myslim si ze u nas aj keby sa zacali kupovat cd tak je len malo pravdepodobne ze pojdu dole...mozno o niekolko rokov....a mozno ked uz tu nebudeme
(\__/)
(O.o )

wlade

Doslo uz niekomu to USB ci ee ? :)
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...