• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fixy/pera s neviditelnym atramentom

Started by Luk1, 13.06.2009, 04:58:12

« predchdzajce - alie »

Luk1

neviete ci to dostat niekde v KE ? popripade vedel by mi to niekto zohnat ? nieco ako toto http://www.spyshop.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=147&Itemid=105
dik

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

markus

raz mi take kupili v dracikovi :D:D ale neviem len zevraj odtial to bolo :D ale tak ak chces nieco kvalitnejsie tak ti neporadim :D

Havran

www.dealextreme.com tam si to najdi, urcite to maju, dojde max do mesiaca
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Luk1

Quote from: Havran on  13.06.2009, 05:35:01
www.dealextreme.com tam si to najdi, urcite to maju, dojde max do mesiaca
dik a mas nejake skusenosti objednavania z tej stranky ? to skutocne sa pri niektorych produktoch neplati nic za postovne ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

VikThor

Hej na dealextreme platíš len cenu výrobku, poštovné je zdarma. Príde to z Honkongu tak za 3 týždne. Pri takýchto drobných veciach sa to oplatí, pretože je to lacné ale pri nejakých drahších predmetoch už neodporúčam, lebo sa môže stať, že cestou zmiznú alebo sa pokazia.

psicho

ked to xes na tahaky tak to je napicu, bo to bud mas slabe uv svetlo a potom nic nevidis co mas napisane, alebo mas silne a potom vseci vidia ocosa ti jedna :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Havran

postovne neplatis pri nicom, 2x som obdjednal a 2x doslo, ale ziadne zase sofistikovane zariadenia som tam nekupoval, len take serepeticky
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Squirrel_sK

acylpyrin nebo aspirin se rozpustí ve 2 ml vody a přidá
se trochu hydroxidu sodného. Směs se zahřeje a za
stálého protřepávání se udržuje ve varu nejméně jednu
minutu. Po ochlazení se přidá 2 ml octa a inkoust je
hotový. Účinnou složkou inkoustu je kyselina salicylová,
která vznikla rozkladem kyseliny acetylsalicylové
z acylpyrinu (aspirinu).
Odkladanie robí ľahkú vec ťažkou a ťažkú vec nemožnou.

t0Mi

Inak mne sa minule stalo ze z uplne obycajneho pera sa mi zrazu urobilo take s neviditelnym atramentom... A uz to neslo vratit spat. A ten atrament by ste ani UVckom neprecitali.

Smokie

To nie je neviditelny atrament. To ti len vyprsala licencia.
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

Ing. nemtom

brix will be shat