• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Filmy

Started by Gaspacho, 02.06.2007, 17:34:42

« predchdzajce - alie »

Gaspacho

Quote from: nemtom on  15.07.2007, 23:22:44
dvojka je podla mna uuuuuuuuuplne odveci, spolocne s 1 ma len to ze su tam chrobaky

ufff ok diky za radu aspon usetrim bandwith na tahanie...ale jednotka mi dneska fajne sadla :D ne taky dobry film

milanko

hviezdna pechota? to akoze fakt alebo myslite ako "dobry" film...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Gaspacho

bez tych uvodzoviek....sak to je normalny akcny film....ziadna trapna pretvarka, ciro cira akcia!

milanko

no ako nevravim ze to nie je dobry film...neodsudzujem ho k zaniku...len mna to velmi nechytilo...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Ing. nemtom

1 je podla mna fasa film=), ale 2 to je ako keby amatersky:D akurat ze 1 dobra zena tam je:D
brix will be shat

milanko

:D tak v tom s tebou suhlasim ;)
(\__/)
(O.o )

nighthunter

teraz to pozeram
jednym slovom hroza
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Gaspacho

inac JOJka sa dajak rozbehla s CSI taze len nech im to vydrzi :D

milanko

hej tiez som si vsimol ze skoro vzdy ked zapnem JOJ tak tam bezi nejake CSI..len stale nieco ine.. ine prostredie..herci...
(\__/)
(O.o )

milanko

ake vlastne vsetky CSI existuju?
(\__/)
(O.o )

Gaspacho

Miami, Las Vegas a New York...aspon tie 3 vysiela JOJka... najlepsie je asi Las Vegas a Miami...New York je taky....uffff...no ale dobry :D

psicho

Acid house , cisty low life movie
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Pusta

spytam sa taku trapnu otazku "Kto uz videl novy diel Harryho Pottera?"  :h_laugh:  :h_laugh:  :h_laugh:

mishelka

Quote from: Pusta on  18.07.2007, 05:08:17
spytam sa taku trapnu otazku "Kto uz videl novy diel Harryho Pottera?" :h_laugh: :h_laugh: :h_laugh:
a ja hodím ešte blbší kweščn: že kto má všetky časti chcem aj ja bo už nemám čo kukať :emot-LMAO:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

spytam sa taku trapnu otazku "Kto uz videl novy diel Harryho Pottera?"  :h_laugh:  :h_laugh:  :h_laugh:
este su iba nekvalitne verzie
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

Quote from: nighthunter on  18.07.2007, 19:22:09
spytam sa taku trapnu otazku "Kto uz videl novy diel Harryho Pottera?" :h_laugh: :h_laugh: :h_laugh:
este su iba nekvalitne verzie

tha bo by somrada vedela ci sa oplati na to skocit do kina  :emot-rolleyes:

psicho

jednoznacne ano  Harry Potter rule them all, a inac v kine si mozes najst dajakeho sumneho 12rocneho vesaka
a chlapy dajaku sexi 11rocnu ktora este si nemusi holit , nektore dokonca daju hned na prvom rande mozno hned po kine, clovek nikdy nevie

Underage RULEZ !

nighthunter

Pusta

Quote from: psicho on  19.07.2007, 03:36:19
jednoznacne ano Harry Potter rule them all, a inac v kine si mozes najst dajakeho sumneho 12rocneho vesaka
a chlapy dajaku sexi 11rocnu ktora este si nemusi holit , nektore dokonca daju hned na prvom rande mozno hned po kine, clovek nikdy nevie

Underage RULEZ !
stacilo napisat ze ci sa oplati alebo nie  :emot-shakehead:

mishelka

Quote from: psicho on  19.07.2007, 03:36:19
jednoznacne ano Harry Potter rule them all, a inac v kine si mozes najst dajakeho sumneho 12rocneho vesaka

Underage RULEZ !
psicho ty sa nezaprieš :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing. nemtom

oplati sa, aj ja pojdem
brix will be shat

Pusta

Quote from: nemtom on  19.07.2007, 18:27:16
oplati sa, aj ja pojdem
Ok...ved co povie nemtom to je sväte  :emot-LMAO: 
Quote from: eminkaa on  19.07.2007, 20:14:16
:emot-shakehead:
a neboj sa eminka mas tu priestor vyjadrit svoj nazor aj slovami  :D

psicho

preto sme uchilaci lebo nexeme pochitat vseliake STD ????

Dragon

Next , Disturbia
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice