• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Filmy

Started by Gaspacho, 02.06.2007, 17:34:42

« predchdzajce - alie »

Dragon

Quote from: Gaspacho on  10.07.2007, 16:55:04
Quote from: Dragon on  08.07.2007, 05:10:40
RockStar ----  :metal: tak toto si urcite kuknite...Steal Dragon rulezzzz  :buttrock:

To bolo tusim tiez s Wahlbergom toto ne? to je tiez fasa :)
hej dobre to bolo. teraz som kukol Ong Bak
dej ziadny ale ten Tony Jaa nemal chybu. Neo sa moze skryt
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

Ing. nemtom

iba upozornujem ze toto neni warez forum:)
brix will be shat

Gaspacho

no ved prirodzene, oni sa urcite bavili o traileri, ktory chceju stiahnut cez torrent!!! ;) :D

stricky

Quote from: Gaspacho on  10.07.2007, 22:43:39
no ved prirodzene, oni sa urcite bavili o traileri, ktory chceju stiahnut cez torrent!!! ;) :D

sak trailer jasnacka  :lol9:

psicho

odporucam Carne ,uplne pecka a potom na Carne nadviazuje I stand alone opet brutal pecka

Gaspar Noé je uplny kraal
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Gaspacho

Videli ste uz dakto serial IT Crowd? stiahol som 6 casti a dobry narez :D

JCube

Quote from: Gaspacho on  11.07.2007, 20:29:41

je to pecka...skoda ze natocia len sest casti za rok...(na druhej strane je to vyhoda)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Gaspacho

Quote from: JCube on  12.07.2007, 01:46:56

je to pecka...skoda ze natocia len sest casti za rok...(na druhej strane je to vyhoda)

Hmm 6 casti rocne??? hmm bo ja som tu "prvu sezonu" cize tych 6 casti pozrel ale ked som to dal hladat na youtube tak naslo aj sceny, ktore nie su v tych siestich castiach ...zeby uz boli aj dalsie?

mishelka

Quote from: Gaspacho on  12.07.2007, 05:45:07
Quote from: JCube on  12.07.2007, 01:46:56

Hmm 6 casti rocne??? hmm bo ja som tu "prvu sezonu" cize tych 6 casti pozrel ale ked som to dal hladat na youtube tak naslo aj sceny, ktore nie su v tych siestich castiach ...zeby uz boli aj dalsie?
jeeeej IT Crowd nemá absolútne chybu, keď niekto naďabí na ďalšiu časť ta nech šmarí link pliiiiiiis :emot-prettywink:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

DeeL

jo jo jo IT Crowd ruluje... akoze mal som to a potom som dostal pod ruku multilanguage verziu s ceskym aj anglickym dabingom a pekne pekne... Aktualne som dokukal Live Free or Die Hard .... Smrtonostna 4 ... akoze nooo celkom pekna zmena po case ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mishelka

IT-ák hasí požiar - absolutely the best!!!!!

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

psicho

druha sezona startuje teraz na jesen ....
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Gaspacho

Heh inac neviem ci ste zaznamenali ale markiza dava A-team :D to je serial!! (bez ironickeho podtonu)

Pusta

Quote from: Gaspacho on  12.07.2007, 19:49:03
Heh inac neviem ci ste zaznamenali ale markiza dava A-team :D to je serial!! (bez ironickeho podtonu)
mne sa to nepaci  :emot-rolleyes:

Gaspacho

a preco?? sak to je taka ta americka klasika... to sa na tom kazdy smje (dalsie priklady Konan, Rambo a spol) ale tam nejde o logiku ale o tu akciu :D cely serial si napnuty jak guma v gacoch!

Pusta

thak ... zeny to tak asi neprezivaju.... radsej si pozru telenovelu ktoru sleduju s napetim  :emot-LMAO:

JCube

a co tam sleduju? ved tam je stale to iste...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Gaspacho

jake stale to iste!!!! sak nevidis ten rozdiel ked sa v jednej chudobna sluzka, do ktorej sa zalubi bohaty majitel haciendy najprv vola Maria a v inej telenovele uz Anjelita???? :D

Candy

a niekedy je to aj naopak..ze bohata zena a chudobny muz!!

DeeL

Quote from: Candy on  13.07.2007, 22:41:43
a niekedy je to aj naopak..ze bohata zena a chudobny muz!!
wooow tak to uz musi potom vyhrat oscara aj zlaty globus za najlepsi scenar :D :D :D :D :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Candy

pfff ....aj ceskeho leva :-)

nighthunter

ked mas kontakt na tu bohatu zenu, daj mi vediet :P
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Gaspacho

nevidel dachto hviezdnu pechotu 2 ze jake to je? dnes ide jednotka a to je ina klasika :D

Ing. nemtom

dvojka je podla mna uuuuuuuuuplne odveci, spolocne s 1 ma len to ze su tam chrobaky
brix will be shat

milanko

prave som si pozrel White noise 2 ... celkom dobry film.. teda ak sa vam aspon trochu pacila jednotka tak si pozrite aj dvojku
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!