• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fakulta-odbor?

Started by brady, 30.03.2010, 01:19:51

« predchdzajce - alie »

brady

Caute,
aka je podla vas najlahsia fakulta a odbor na Tuke,alebo taka v pohode... :)
Lebo teraz chodim na Telekomunikacie FEI a nejak sa mi to prestava pacit :D rozmyslam,ze kam by som sa pobral...Trebars Hospodarska Informatika,ci tiez blbost?

Mike

brasko mi chodi na HI a doma vala sunky ze nic nerobi ...  ???

mucko

takže chceš byť taký čo sa len bude chváliť titulom? takých je veľa :) nuž ja chcem aj niečo vedieť, keď už mám ten Bc. dostať :P

Havran

faktom je, ze s titulom sa lahsie a mozno aj lepsie zamestnas, taze aspon na to mu ten titul bude...
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Mike

No co ja si vsimam v mojej pracovnej oblasti (php programator, web, grafika)  tak ti kaslu na to ze aky mas diplom. Pre nich je dolezita PRAX. A mozes mat diplomov kolko chces aj tak uprednostnia skusenych ludi nez nejakeho cerstveho vysokoskolaka bez praxe. To je tak asi vsade. Ale samozrejme ten diplom niekde dost zavazi.

Havran

mas pocit ze doticny sa chce zamestnat ako php programator alebo grafik ??

mucko

ap daj mu!

nuz nechapem takych ludi... ked uz raz zacnem niekde chodit tak to aj dotiahnem do konca... rok, dva roky v piči... nuž ked maju vela penazi tak mozu aj kazdy rok menit skolu :)

brady

Jasne,ze chcem aj nieco vediet... O Titul mi az tak nejde...
A ste presli od temy...Proste chodim na Telekomunikacie a ma to nejak nenadchlo,tie obvody a to vsetko... nebavi ma to...
A nechcem len tak vystudovat z nicho...,ze nic nebudem robit

dEVIANT

Ale php, web, a grafiku vie každý druhý stredoškolák.

Mám kamoša čo má 15 rokov, a minule keď som mu povedal, že robím len za 30 ečiek web, tak povedal, že on pod 5000Sk nejde. Ale s tým talentom sa mu ani nečudujem.

EDIT: Prehnal som to, každý piaty :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Havran

Quote from: brady on  30.03.2010, 02:59:16
Jasne,ze chcem aj nieco vediet... O Titul mi az tak nejde...
A ste presli od temy...Proste chodim na Telekomunikacie a ma to nejak nenadchlo,tie obvody a to vsetko... nebavi ma to...
A nechcem len tak vystudovat z nicho...,ze nic nebudem robit

no tak ked ta nenadchli obvody tak asi jedine informatika lebo HI, ale ta HI bude jednoduchsia volba, inac este objasni ci to sa chystas po Bc. prestupit ci len tak po roku ??

Havran

Quote from: mucko on  30.03.2010, 02:48:42
ap daj mu!

nuz nechapem takych ludi... ked uz raz zacnem niekde chodit tak to aj dotiahnem do konca... rok, dva roky v piči... nuž ked maju vela penazi tak mozu aj kazdy rok menit skolu :)

vidis, ty si mozno povies ze "dva roky v pici" ale to je len vec pohladu, podla mna neni lepsi zivot jak studentsky, ked si nejako zarabas si king, casu po chuja, odvody neplatis, v podstate si financne sebestacny, ked si to porovnas s 8 hodinovou pracovnou dobou normalnou tak to je jasna volba, preco by som mal o dva roky skorej ist robit ked mozem proste si uzivat...

Ing. nemtom

Quote from: dEVIANT on  30.03.2010, 03:00:46
Ale php, web, a grafiku vie každý druhý stredoškolák.

Mám kamoša čo má 15 rokov, a minule keď som mu povedal, že robím len za 30 ečiek web, tak povedal, že on pod 5000Sk nejde. Ale s tým talentom sa mu ani nečudujem.

EDIT: Prehnal som to, každý piaty :D

mozno pozna syntax, ale poriadny projekt nespravi ani ked sa posere
brix will be shat

buhehe

Quote from: Havran on  30.03.2010, 04:22:39
ap daj mu!

vidis, ty si mozno povies ze "dva roky v pici" ale to je len vec pohladu, podla mna neni lepsi zivot jak studentsky, ked si nejako zarabas si king, casu po chuja, odvody neplatis, v podstate si financne sebestacny, ked si to porovnas s 8 hodinovou pracovnou dobou normalnou tak to je jasna volba, preco by som mal o dva roky skorej ist robit ked mozem proste si uzivat...
uz som sem dlho nepisal ale pod toto sa podpisem

mucko

Quote from: Havran on  30.03.2010, 04:22:39
ap daj mu!

Nuz hej... ale ber to tak.. niekto chodil do skoly dva a pol roka a teraz odide... napr. chodil na .NET a mne zabral flek... ja som si musel dat Zaklady elektroniky... mohol som sa uz rok venovat C# a poznat syntax naspamat a mal by som uz aj nieco naprogramovane... teraz neviem nic,snazim sa vsetko urobit a nestiham nic... a o tretiackom zadani z BvI ani nehovorim... to sa da tiez urobit v C# ale ja sa teraz este len bavim s DataGridom... ta tak... taki zaberaju len miesto... pisem ako svatec :D nuz vela predmetov ma nezaujalo ale ten C# sa mi paci

dEVIANT

Sa prihlás do moodlu na kurz heslo je tuším dotnet. Cviká máš tu:

http://hornad.fei.tuke.sk/~vaclavik/dotnet/01/index.html

Prednášky na moodli...google na www.google.sk :)

Jediná vec o, ktorú budeš "ukrátený" sú prednášky, konzultovať to môžeš s ľudmi aj tu na fóre v .NET topicu, lebo tu je dosť C#károv si myslím...a nebudeš mať v MAISe, že si to absolvoval...

A DataGrid sme nebrali na nete, ani ho preberať nebudeme :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

mucko

dEVIANT ty si kto? ... tak v dotNETe som :) teraz "opakujem" predmet kedze som mal ZE... a datagridview potrebujem na DBS :)

stricky

Quote from: Havran on  30.03.2010, 04:16:26
no tak ked ta nenadchli obvody tak asi jedine informatika lebo HI, ale ta HI bude jednoduchsia volba, inac este objasni ci to sa chystas po Bc. prestupit ci len tak po roku ??

jj, toto este napis, lebo prestupit neviem ci sa bude dat...

brady

Tak ja by som rad asi prestupil...Aj ked to som mal urobit hned po Zimnom semestry...Teraz neviem ci nie odznova by som musel ist na HI

timwood

bohuzial musim konstatovat, ze tie skusky na fei-inf stoja aj tak za hovno :D