• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Exam 70-270

Started by Domino3D, 21.05.2010, 16:07:55

« predchdzajce - alie »

domino3d

čaute, ma dakto z vas skusenosti s niecim takymto? neake cenne rady alebo info by pomohlo diki vsetkym za prispevok   8)

Exam 70-270:
Installing, Configuring, and Administering Microsoft Windows XP Professional

http://www.microsoft.com/learning/en/us/exam.aspx?ID=70-270&locale=en-us
vivat academicus

domino3d

prosim prosim, dost by pomohlo nekae info od vas, ktos tym prisiel do styku aspon trocha
vivat academicus

domino3d

vivat academicus

LNC

google?
elfa?
telegrafia?
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

dEVIANT

Si kukni čo treba vedieť, a pozri si aj skúšobný test...tam je asi 7 otázok...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

domino3d

Quote from: LNC on  22.05.2010, 21:09:39
google?
elfa?
telegrafia?
google - skusal, skor najdes ccna testy :D
elfa - este ee
tele.. - aj to pozrem

Quote from: dEVIANT on  22.05.2010, 21:31:33
OK diki

a dakto dakedy to potreboval v praxi, lebo mne to ako pride zbytocnost? teda ponukaju mi brigadu, kde mam robit zadarmo a potom mi mozno zaplatia tento test, lenze kamos tam robi lzadarmo tri mesiace a teraz ked ma ist na test tak sa mu vyhybaju.  bk  ???
vivat academicus

ropman

omg tak to sa vyser na taku "brigadu" ... ja by som urcite nerobil 3 mesiace len za nejaky test... a ked sa mu este aj vyhybaju...

domino3d

...no aj mne sa zacina zdat, ze len zdieraju ludi zadarmo  :trestac:
vivat academicus

dEVIANT

A to, že mu ten test zaplatia neznamená, že ho aj spraví  :)
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

joker

Quote from: Domino3D on  23.05.2010, 16:15:05
Quote from: LNC on  22.05.2010, 21:09:39
google?
elfa?
telegrafia?
google - skusal, skor najdes ccna testy :D
elfa - este ee
tele.. - aj to pozrem

Quote from: dEVIANT on  22.05.2010, 21:31:33
OK diki

a dakto dakedy to potreboval v praxi, lebo mne to ako pride zbytocnost? teda ponukaju mi brigadu, kde mam robit zadarmo a potom mi mozno zaplatia tento test, lenze kamos tam robi lzadarmo tri mesiace a teraz ked ma ist na test tak sa mu vyhybaju.  bk  ???

nts ?

domino3d

jj

edit: prečo?  :puf: neake skusenosti?
vivat academicus

Daron

Mate niekto skusenost s NTS?

Brand

To bolo jasne, ze NTS :D, hladaju ludi uz 3 roky a take napicu podmienky, to fakt neviem, ze kto toto podstupi bez platu :D. Znamy tam aj bol na ten zaciatok, spravil test a plat 500 Euro :D, jebaaaaaaat

Daron

Pisal som s nimi, vraj sa nerobi zadarmo, ze to je blbost. Som zvedavy co z toho bude, ten test by nemal byt tazky, popri skole na zaciatok mozno ako bragiada staci, lepsie ako v Kauflande...

genie

ja mam tiez info, ze sa tam robi zadarmo.. citujem "az kym nezacnete firme prinasat zisk" :D
"Any fool can use a computer.  Many do."

Brand

Pan XXX,

Pokial ide o studentov, absolventov je mozne u nas zacat brigadovat - postupne budeme na Vas hadzat zlozitejsie veci a uvidime ako sa budete chytat. Pocas brigady ale neplatime. Platime az vtedy, ked clovek zacne prinasat konkretne vysledky pre firmu. To moze byt 2-3 mesiace ale aj dlhsie. Zalezi od cloveka ako rychlo reaguje a ako rychlo sa uci.
cielom je aby ste urobili test windows XP - vid nizsie.

http://www.microsoft.com/cze/traincert/mcp/newgen/certifications.mspx
http://www.microsoft.com/learning/exams/70-270.asp - toto je skuska na windows XP

Pokial ho chcete urobit, skor, materialy su u nas, skusku zaplatime, ale o peniazoch budeme hovorit az po uspesnej skuske.

P.S. Hned na uvod sa dohonime, ze na maily budete odpovedat cez Reply with history.

Prajem prijemny den

YYYY

Daron

Nieje trochu zbytocne mrhat casom na ucenie sa testov na win XP, ked to je viac ako 12 rocny vybehovy OS?

Brand

XP ma stale velky podiel... Ved M$ sa ho nevie zbavit, koniec podpory je April 8, 2014.

Marek_Baranica

jebat ich, takto to nefunguje, to je klasicky slovensky podnikatel, zdieranie jak pica
este ti po teste da podpisat zmluvu na dva roky s platom 500 €