• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Evisu Jeans in Ke

Started by psicho, 09.09.2007, 04:38:36

« predchdzajce - alie »

mrkvy

:D musia mat dzive klavesnice... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

tak toto ma nenapadlo.... to potom jaku 10prstovu techniku pisania maju???

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

to cela rodinka pise maila...

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mishelka

jak u nás bola jedna Kórejka na sústredení minulý rok, ta som sa jej pýtala jaké majú mobily a ona že normálne znaky na klávesnici a že im to automaticky spája do slabík do tých znakov :D Ale rozdiel je v tom, že Kórejci majú málo znakov oproti Číňanom, oni majú dokonca menej znakov v abecede ako my.. Naproti tomu Číňania ich majú do bludu, takže ten čínsky mobilík si fakt neviem predstaviť :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

to vyzera ako Brailovo pismo.... :huh2:

Pusta

thak podla mojich zdrojov sa vsetky znaky tej jednoduchsej cinstiny skladaju z urcityx tahov ktore sa daju zaradit do skupin...tym padom na klavesnici mate skupiny tahov ...pritom pisanie vyzera asi thak...ze cinan natuka 5 klavesnic (5 tahov pisma) a vyhodi mu to dany znak ....pritom upozornujem ze zalezi aj na postupnosti tahov (t.j. postupnosti tukania do klavesnice)  :h_azn:

JCube

a dalej cinsky znak je jedna slabika nie hlaska ze?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

cinsky znak je jedno slovo popripade situacia  :thumbsup:

priklad: clovek alebo muz =

mishelka

no u číňanov to je presne tak že jeden znak je slovo. Ale tie ťahy by samé o sebe mali byť hlásky. Tak aspoň je to u kórejcov a japoncov, s tým rozdielom, že oni píšu znaky ako slabiky. Teda s výnimkou takých šalených znakov ako je ten čo mám v avatare, pretože tie neviem odkiaľ prebrali  :sigh:

nighthunter

Quote from: Pusta on  12.09.2007, 02:47:24
thak podla mojich zdrojov sa vsetky znaky tej jednoduchsej cinstiny skladaju z urcityx tahov ktore sa daju zaradit do skupin...tym padom na klavesnici mate skupiny tahov ...pritom pisanie vyzera asi thak...ze cinan natuka 5 klavesnic (5 tahov pisma) a vyhodi mu to dany znak ....pritom upozornujem ze zalezi aj na postupnosti tahov (t.j. postupnosti tukania do klavesnice)  :h_azn:
to pomaly ako ked sa robia komba v mortal kombat

kOsTi

nj nieco jak mas v avatare :)
:trestac:

milanko

wow no obdivujem vase znalosti ohladom orientalnych jazykov... ja mozem dodat len nieco podobne..

napriklad vo svajciarsku je tiez kopec nareci.. aj v samotnom zurichu najdes viac jazykov.. ale tzv hochdeutsch by mali rozumiet vsetci... .

tolko moj skromny prispevok.. chcel som prispiet aj ja niecim k teme ... uznavam ze na vase prispevky nemam :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

esteze sme zohnali jeansy psichovi :)
:trestac:

stricky

co tam po nich... ho tu nauicme po japonsky, cinsky a korejsky a si ich tam pojde kupit osobne.....no ni???

mishelka

heeej jasnééééé :D no takže psicho začneme prvou dnešnou lekciou. Dobrý deň sa povie Konniciwa. Ja sa volám psicho sa povie Watashi wa psicho des. A keď chceš viac tak si priplať :D

milanko

Konniciwa :) Watashi wa Mino des :D este ceeem dalej nieco vediet :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

kore wa Mino je že toto je Mino :)
Hajimemashite (číta sa nejako takto: hadžimemašte) je teší ma :)

stricky

to teraz jaky jazyk???  :ohmigod:

mishelka

milanko

Konniciwa :) Watashi wa Mino des. Hajimemashite. :D bavi ma tooo :D
(\__/)
(O.o )

milanko

tusim ze som asi bol minuly zivot japonec :D pocujete ten moj akcent?
(\__/)
(O.o )

nighthunter

pockaj, zapnem si repraky