• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Evisu Jeans in Ke

Started by psicho, 09.09.2007, 04:38:36

« predchdzajce - alie »

psicho

NEVIETE O nejakom obchode v ke kde sa daju kupit Evisu Jeans ???? thanx a lot za help
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

kOsTi

naco ti budu Elvisove nohavice? :)
:trestac:

psicho

looool to nesu elvisove, tosu najbest jeansi

mishelka

tha vygugluj si ne :D
jeeej tie nohavice sú z japonskaaaa :zuzka:

http://www.evisu.com/
tu máš online shop.. pomeráš sa a dôjdu ti presne na teba ;) (teda aspoň tak by to malo byť)

no a v Čechách ich predáva Puma, tak skús hľadať Pumu v KE, možno bude :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

milanko

rifle jak rifle... sak tolko ich najdes v obchodoch...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

psicho

ta online shopoch je vela ale ja ani creditku nemam a ani nexem velmi z netu objednavat bez vyskusania

a toto vobec ze nesu obycajne jeansi tieto su maybach medzi jeansami :P

milanko

hej.. ti aj kavu navaria... a maju zasitu aj telku niekde? alebo cim su take super
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

psicho

kukni ich stranku a sa dozvies

stricky

ked niekto najde cim su take super nech hodi link... to som zvedavy...  :buttrock:

mrkvy

Quote from: stricky on  09.09.2007, 20:33:43
ked niekto najde cim su take super nech hodi link... to som zvedavy...  :buttrock:
:D :D :D loooohoool... :D FEI-kar cisty... :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

mishelka

akože to treba hľadať?? Stačí že sú japonské, musia byť super :) Love Japan :zuzka: :sigh:

stricky

Quote from: mrkvy on  09.09.2007, 23:09:47
:D :D :D loooohoool... :D FEI-kar cisty... :D

mrkvy to beriem ako kompliment

stricky

mishela to automaticky???? hmm... ja radsej ze China alebo CCCP

mishelka

Číňania majú smiešny jazyk, jakeby zemiak v hube a CCCP obsadil už môj brat :D :D :D no proste Japan rulez

stricky

Ing. nemtom

podla mna zemiak v hube maju anglicania, japonci rozpravaju tak ze nevies rozoznat ci dajaky japoncik keca abo dakto sika na plech
brix will be shat

kOsTi

japoncina rulezzz... xodte do <|> :P
:trestac:

mishelka

ja japoncom par slov rozumiem.. nie je to ťažký jazyk... čínština je dokonale šalená :)))

Pusta

thak neverili by ste ale ani cinstina neni az taka tazka  brat ju studuje uz treti rok :emot-LMAO: ... ale pripustam ze pre mna by to bola samovrazda  :h_azn:

stricky

niekto sa venuje hackovaniu, niekto cinstine... a ostatni sa venuju FEI, HF, EF, ... keby som na niekoho zabudol tak nech to napise mne sukromnou spravou a nie ze mi to tu vykrici.. dakujem :D

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

milanko

podla mna si ani cinania medzi sebou dobre nerozumeju.. ved to sa neda.. ako keby hrdza zo schodov padala...
(\__/)
(O.o )

Pusta

Quote from: milanko on  11.09.2007, 20:09:39
podla mna si ani cinania medzi sebou dobre nerozumeju.. ved to sa neda.. ako keby hrdza zo schodov padala...

kruta pravda je ta ze kazda provincia v ooooobrovskej cine ma svoj vlastny dialekt a potom si ozaj medzi sebou nerozumeju.... ale existuje takzvana aristokraticka pekingska cinstina ktorej by malo rozumiet 60% populacie .... ale na porovnanie v Honkongu uz rozpravaju uplne inak ako v Pekingu .... :emot-rolleyes:
odomna asi tolko na temu cinske jazyky

p.s este som si spomenula na "klasicku cinstinu" ktora sa od tej aristokratickej lisi tym ze ma viac zlozite znaky

stricky

znaky maju v priemere o 2 ciarky viac.... takze je to cca 9 ciarok v znaku +- hyperboly, paraboly, kriznice a tak...