• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

eduroam

Started by Makaveli, 27.09.2011, 20:12:04

« predchdzajce - alie »

Makaveli

to aj vam ide tak spomalene ci len mne?? lebo ma ide porazit  :D :D :D :D
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

Wolfdale

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

Makaveli

napriklad prave teraz aj mne ale doobedu siel ze na umretie ta ja len tak ci to nieje chyba umna daaka
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

Tren

mna ani prihlasit nechce  ;D

Pusta

mna kazdu chvilu prihlasuje a odhlasuje .. uz som to vzdala  :emot-rolleyes:

Makaveli

no takze chyba nebude umna co som rad :D ale sere ma to kedze vela casu travim v kniznici a net si ide ako chce  >:(

Tren

v kniznici? naco tam travit cas  ;D

Makaveli

kedze mam cviko potom hodina daco volno a znova a  znova tak a cely den a tri krat do tyzdna tak preto :D:Da nemusim kazdy den si ist sadnut na pivo :D

DarthVader

mne to blblo tiez poslednou dobou... teraz to nejak pofiderne dobre ide, ale aj tak si myslim ze zamestnava TUKE proste nejakeho cloviecika co sedi pri vypinaci a hra sa s nim lebo jak ten eduroam miestami ide...  bu