• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Edukit

Started by v_oid, 01.02.2011, 18:46:07

« predchdzajce - alie »

Mattias777

Mozem ta poprosit o pozvanku na OS?? :) diky moc. Mail je: matuskonkol@centrum.sk

ultimate

aha, zaregidtroval som sa tam teda ale nemam tam nic ... asi ma musi niekto pozvat/pridat do konkretnych predmetov, ze ?

v_oid

Quote from: ultimate on  27.05.2011, 00:57:08
aha, zaregidtroval som sa tam teda ale nemam tam nic ... asi ma musi niekto pozvat/pridat do konkretnych predmetov, ze ?

Hej, alebo mozes vytvorit predmet a pozvat kolegov donho.

v_oid

Aha co skuska z OS zrobila :D

garfield

aj ja sa chcem pripojit do rodiny OS a DBS :D
ludenka408@centrum.sk

tibike262

pridajte i mna
tibike262@gmail.com :ringsmiley:

domino3d

je tam dakto zo štvrtákov?

PS: tak sa pridam ku prosbe :)
vivat academicus

peto123

aj ja by som rad poprosil pozvanku hlavne na OS   
petop@centrum.sk

majkyy

no na osko by som tiez pozvanku poprosil majkysvk@gmail.com
daaaaakujem :)

ultimate

tak by som poprosil teda ked uz tam som registrovany nejake pozvanky na druhacke predmety -> ultimate222@azet.sk

Petrik

excellent

F5 can be so refreshing :thumbs-up:

v_oid

Uz sme v pohode ;)

esperian

Funguje vam Edukit ??

sulo

Už asi dva dni nie.

PALLY27

v stredu okolo 15:30 ešte išlo .. od vtedy ne

razer08

ako sa dostanem na predmety FP,ASP a BVI? razer08@gmail.com

esperian

tak momentalne asi nijako...

Havran

zase chujoviny vymyslate namiesto fora
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

v_oid

Quote from: Havran on  14.03.2013, 02:37:29

Newsflash: Vsetci pouzivaju Facebook :)

A prestahoval som sa na iny server, ($5 namiesto 12€ mesacne), no a uz by to asi nepotiahlo aj Edukit, sorry. Kto chce archiv vsetkych stranok, email ma na vojto@me.com.

Saren

Quote from: v_oid on  14.03.2013, 23:52:48
Newsflash: Vsetci pouzivaju Facebook :)

A prestahoval som sa na iny server, ($5 namiesto 12€ mesacne), no a uz by to asi nepotiahlo aj Edukit, sorry. Kto chce archiv vsetkych stranok, email ma na vojto@me.com.

Skoda :(

Facebook je podla mna z dlhodobeho casoveho hladiska nepouzitelny. Uz po par dnoch je v hromade komentarov zdlhave hladat potrebne informacie, vsetko na jednej velkej kope. Nehovoriac o tom, ze sa nezachovaju pre dalsie rocniky.
Studenti zrejme chceli prioritne najst miesto, ktore by malo obmedzenu dostupnost len pre istu skupinu. Fcb to umozni, ale podla mna je to na ukor prehladnosti, zachovania informacii, rychlosti pristupu k potrebnym informaciam a ak by sme chceli, nasli by sme aj dalsie nevyhody... Nerozumiem, preco to ludia uprednostnili :(

excellent

Quote from: v_oid on  14.03.2013, 23:52:48
Quote from: Havran on  14.03.2013, 02:37:29

Newsflash: Vsetci Väčšina pouzivaju Facebook :)

FTFY
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

tino8

presne tak, fb je na toto hrozny, ale ludia si prilis pohodlny a vela znich ani nevie ze niejake forum existuje

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

luky

fóru veľmi poškodili akcie zástupcov určitej skupiny spred dvoch rokov + nárast popularity FB. Podľa mňa sa FB na takúto komunikáciu vôbec nehodí stráca sa tu totiž učenie predkov  :)

tino8

asi tak, rozmyslal som ze by som tu dal cenne info pre dalsie generacie. uvidim ci bude cas

karamel je cukr co se uz neuzdravi!