• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

dolarnik

Started by Johny Bravo, 23.06.2007, 01:20:57

« predchdzajce - alie »

JCube

to viem aj sam... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

milanko

no za tie wecka zadara hlasujem aj ja... desny biznis si niekto zalozil na moceni
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Gaspacho

Quote from: mishela on  09.07.2007, 04:58:59
prečo.. veď je to pravda.. a Slovensko by sa konečne mohlo aj zobudiť a nielen napodobňovať krásne veľké veci ktoré majú za hranicami a preberať hlúposti ale konečne spraviť aj niečo normálne ako sú napríklad verejné wecka zadarmo, aby človek kôli potrebe nemusel cez pol mesta utekať do hypertesca keď náhodou pri sebe nemá drobné...

Dajak to je moderne sa stazovat na vlastnu krajinu.... ta to jak to!! Aj v tom Vasom supermodernom zapade maju ludia problemy s vladou, nema kazdy verejne WC zadarmo. A keby nasa krajina mala vyzerat jak napriklad USA ta to sa rovno odstahujem....

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

milanko

no ja sa stazujem hlavne na tie hajzle ... aspon v meste na hlavnej by ich malo byt aspon viac ked uz nie zadarmo...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

Quote from: Gaspacho on  09.07.2007, 17:33:30
Quote from: mishela on  09.07.2007, 04:58:59
prečo.. veď je to pravda.. a Slovensko by sa konečne mohlo aj zobudiť a nielen napodobňovať krásne veľké veci ktoré majú za hranicami a preberať hlúposti ale konečne spraviť aj niečo normálne ako sú napríklad verejné wecka zadarmo, aby človek kôli potrebe nemusel cez pol mesta utekať do hypertesca keď náhodou pri sebe nemá drobné...

Dajak to je moderne sa stazovat na vlastnu krajinu.... ta to jak to!! Aj v tom Vasom supermodernom zapade maju ludia problemy s vladou, nema kazdy verejne WC zadarmo. A keby nasa krajina mala vyzerat jak napriklad USA ta to sa rovno odstahujem....
ja som nevravela len o USA ;) (či nepísala :D)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Gaspacho

no hej sak ja viem ale tak no...vsade sa kazdy stazuje.... a nemysleli ste na vsetky dochodkyne hajzelbaby, ktore si takto zarabaju!!!! haaa co s nimi???

mishelka

tam kde sa neplatí žiadne tetky nemusia byť lebo tie hajzle sú kvalitne spravené tak aby ich vandali nerozbili.. ale to tuna take neexist čosi...
A aj keď už platené.. Tak keď sa prejdem mestom tak napočítam tak asi tri - Dargov, potom kúsok za Hassom a Tesco.. Takže keď ma čírou náhodou preženie ta len do kríkov k fontáne :emot-LMAO:

milanko

asi tak nejako  :thumbsup:
(\__/)
(O.o )

stricky

mohli by prebrat holandsky styl.... co by bolo cool, aj holky by mali taky ako pani :D

mishelka

ta to si neviem predstaviť :_D

Pusta

Quote from: mishela on  09.07.2007, 23:07:57
...A aj ked uz platene.. Tak ked sa prejdem mestom tak napoci­tam tak asi tri - Dargov, potom kusok za Hassom a Tesco.. Takze ked ma ci­rou nahodou prezenie ta len do kria­kov k fontane :emot-LMAO:
este v slovane, v hlavnej aide a na stanici :thumbsup:

DeeL

Quote from: Pusta on  11.07.2007, 05:01:33
...A aj ked uz platene.. Tak ked sa prejdem mestom tak napoci­tam tak asi tri - Dargov, potom kusok za Hassom a Tesco.. Takze ked ma ci­rou nahodou prezenie ta len do kria­kov k fontane :emot-LMAO:
este v slovane, v hlavnej aide a na stanici :thumbsup:
dobry prehlad Pusta ;) ... ja este jeden vyuzivam na hlavnej - katolicka univerzita ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

ten v slovane asi nefunguje momentalne kedze je v rekonstrukcii cely slovan...
(\__/)
(O.o )

Zuzka

Quote from: Johny Bravo on  23.06.2007, 01:20:57
kde sa da kupit v KE dolarnik?
for example: http://www.motofaktor.cz/eshop/l.php?id=100
fiiiiiha a ty mas tolko dolarov?...tak to ze by sme si dohodli rande :-P

Pusta

Quote from: DeeL on  11.07.2007, 23:44:07
Quote from: Pusta on  11.07.2007, 05:01:33
...A aj ked uz platene.. Tak ked sa prejdem mestom tak napociĂ,­tam tak asi tri - Dargov, potom kusok za Hassom a Tesco.. Takze ked ma ciĂ,­rou nahodou prezenie ta len do kriaĂ,­kov k fontane :emot-LMAO:
este v slovane, v hlavnej aideĂ, a na stanici :thumbsup:
dobry prehlad Pusta ;) ... ja este jeden vyuzivam na hlavnej - katolicka univerzita ;)
WC zblizuje  :emot-LMAO:

mishelka

do slovanu ťa nepustia a v aide neviem či nezrušili už.. ale oki :) aspoň info mám :) nespravíme nový topic o WC? :D:D

milanko

preco by ta do slovana nepustili ? normalne to fungovalo ako verejne wc... sedela tam aj hajzelbaba a vyberala mince...
(\__/)
(O.o )

Pusta

mno presne thak ja osobne som tam nebola ale pocula som o tom ze je to kvalita  :thumbsup: :emot-LMAO: ..akurat teraz ho restauruju :emot-rolleyes:.... a v ajde funguje pekne..este aj kamery si tam nainstalovali aj monitory..zeby sa ta hajzelbaba nenudila :ropebanana:

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

apropo tu v rv predavaju dolarnik, dnes som nasiel :D ci vole ani som nevedel ze take tu mame :D lol je to na fei  :lol9: