• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

dolarnik

Started by Johny Bravo, 23.06.2007, 01:20:57

« predchdzajce - alie »

Johny Bravo

wlade

Na pohlad to vyzera ako obycajna penazenka, ci je urcena len na dolare alebo v com sa lisi ?
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

JCube

ee ma to taku sponu na uchytenie bankoviek..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

polozis bankovku..hop hop sup sup a je tam uchytena...
:trestac:

Johny Bravo

BCAA

maju to urcite aj v ke bo ja mam take a kupil som to uz ani neviem kde

Gaspacho

no ja napriklad pri sebe najviac nosim 500 sk taze ked tych 500 sk vysolim za toten vynalez ta si tam budem moct zapnut akurat ISIC :D

krtek

no podla mna to nie je az take tazke zohnat... skus popozerat po predajniach kde maju obycajne penazenky... take kozene galanterie, Bata, Tesco, Dargov... mali by mat urcite ;)

kOsTi

u cinana za topadetat... :)
:trestac:

milanko

no ja vacsinou ked dam do penazenky napriklad 5 kilo tak to je hop hop sup sup a uz tam nie je :D cize taka rychlochytacia spona by sa mi zisla... ale taka co chyti a nepusti ...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

ci vole... sak ziherka, neee  :lol9:

mishelka

take že sponka na vlasy nepozname? ;D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

a take ze kreditka ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mishelka

heheeee to si viem predstaviť, prídeš do tesca na wecko, že ti strašne treba, ale máš len kreditku ta by som chcela ten fejs tej tetky čo pýta 5-korunáčky vidieť :D

Pusta

v kazdej slusnej krajine by mali byt WC zadara  :baaa:

mishelka

ta ja som myslela Slovensko ne slušnú krajinu :D

JCube

pusta ked chces slusnu krajinu tak sa odstahuj...tuna ked prisla teta civilizacia tak povedala nezavadzajte a odisla... :D

mishelka

Quote from: JCube on  09.07.2007, 04:54:54
pusta ked chces slusnu krajinu tak sa odstahuj...tuna ked prisla teta civilizacia tak povedala nezavadzajte a odisla... :D
:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Pusta

:h_cry: ty si taky kruty...

mishelka

prečo.. veď je to pravda.. a Slovensko by sa konečne mohlo aj zobudiť a nielen napodobňovať krásne veľké veci ktoré majú za hranicami a preberať hlúposti ale konečne spraviť aj niečo normálne ako sú napríklad verejné wecka zadarmo, aby človek kôli potrebe nemusel cez pol mesta utekať do hypertesca keď náhodou pri sebe nemá drobné...

JCube

Quote from: Pusta on  09.07.2007, 04:56:35

ano viem dnes mi to bolo uz povedane... :P

mishelka

no a k tomu dolárniku.. No nechcem kecať ale mohli by (tak na 5%) ho mať v šefte na Alžbetinke.. Ako nevidela som ho tam ani nič také, ale viem že tam také papierovačky a blbosti majú tak skúste kuking tam ;)

Pusta

Quote from: JCube on  09.07.2007, 05:00:10
ano viem dnes mi to bolo uz povedane... :P
kto ti to uz povedal?  :h_cheesy: nech poslem dakovny list

JCube

Pusta

thak  s nou na 100% suhlasim ...mozes jej odkazat ze je rozumne dievca  :j_grin: