• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Dobry film...

Started by mrkvy, 10.11.2007, 00:43:35

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

lotr fajn... harry nuda :)
:trestac:

stricky

ide o to, ci si dokazes pozriet kazdy film, no ty asi nie

kOsTi

nenavidim filmy kde vystupuju opice... (resp nejaky ten simpanz)

kOsTi

nie ze by to malo nejaky suvis... len tak vravim

stricky

ani ja, ale dokazem to pozriet a potom to zje..... pod ciernu zem

kOsTi

ja nedokazem pozerat film ktory ma nebavi alebo mi na nom nieco prekaza... radsej robim nieco uzitocnejsie (napr spamujem na fore)

stricky

to nemozes s nicim porovnavat :D :buttrock: :buttrock: :buttrock:

Ing. nemtom

ja som v zivote len jediny jeden film vypol kvoli tomu ze bol nudny (to viem presne kedze bol len 1) a je to film 21 gramov
brix will be shat

kOsTi

no ved to... k tomu si pustim muzicku a ide sa :D

stricky

na pifko? A co Pirati Karibiku?

kOsTi

To je asi jeden z najnudnejsich filmov... jednotku som videl par minut... potom z trojky asi pol hodinu a myslem som ze umrem...

milanko

klasika Pulp Fiction ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

mrkvy

Heh, som kukal na ftp, reku stiahnem toho LOTR, ale akosi ma zaujalo nieco ine.. Sa to vola, ze Chlopaki nie placza... Je to polsky film z roku 2000.. Komedia, ale stoji fakt za to.. :D Som sa tolko nenarehotal ani nepamatam.. :P Kuknite na youtube, alebo imdb... ;)

EDIT: Som dokukal ten film, Number 23, a fakt stal za to... ;) Hanbim sa za to, ale mam rad matiku, takze tento film mi nasadil chrobaka do hlavy.. Fakt dobry film, miestami som sa aj bal, ze co to bude... Taky trosku na psychyku.. Heh, ale rozuzlenie nema chybu.. Som necakal.. :P ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

nemusis mi dakovat :D, chlopaky neplacu bol fakt dobry film, hlavne ked toho typka stretlil v umyvarke... :D

Raleon

Quote from: mrkvy on  11.11.2007, 08:23:36
EDIT: Som dokukal ten film, Number 23, a fakt stal za to... ;) Hanbim sa za to, ale mam rad matiku, takze tento film mi nasadil chrobaka do hlavy.. Fakt dobry film, miestami som sa aj bal, ze co to bude... Taky trosku na psychyku.. Heh, ale rozuzlenie nema chybu.. Som necakal.. :P ;)

23 , nie je zly film, akoze dejstvo je velmy dobre.. mal som len jednu vyhradu, a to sa tyka hlavneho spotu filmu :)

dnes je 11 11 2007 - teda   round(log2(11^11/2007))+round(sqrt(1+1+1+1+2+0+0+7))=23....   to nemoze byt nahoda...

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

stricky

releon, to co mas : teflonovym nozom............. , sak to sa daj aj kovovym....

Pusta

jaaaaaaaaaaaaj konecne to dava zmysel  :ohmigod: lebo ja som precitala ze s "telefonnym" nozom  :h_grin: .. a kusa mi to tam nesedelo  bk

kOsTi

mne pointa unikala aj tak... ale uz som na to dosiel :)

mrkvy

Heh, ale podla mna teflonovy noz prejde pomedzi rebra rychlejsie a lahsie ako ocelovy noz alebo pastny klin rovnakych proporcii.. Hmm, preco este nemame morbidny topic? :D ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

no ale hlavne na nom neostanu prilepene tie vnutornosti :D

mrkvy

heh, no to yo a mozno sa ani nezachytia mastne odtlacky prstov.. :P
(\__/)
(O.o )

kOsTi

noo vidis, to je tiez pravda... idealna zbran pre vrahov... este by trebalo urobit teflonove pistole :D

stricky

ale odpoved na moju otazku je:????

kOsTi