• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Dobry film...

Started by mrkvy, 10.11.2007, 00:43:35

« predchdzajce - alie »

Safyia

Fuuuh, take saw 3D by bola peckaa ;D
Aa vcera som videla G-force, celkom haluz :D :D

Mattys

Quote from: Safyia on  26.10.2009, 20:18:48
dobre to je ?? videl som trailer a bolo to celkom funny ....  oplati sa na to ist ??
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

kOsTi

:trestac:

cheMicka

Safyia

Quote from: Mattys on  26.10.2009, 20:20:15
dobre to je ?? videl som trailer a bolo to celkom funny ....  oplati sa na to ist ??
jj v poho, funny to je  :)

mishelka

kde si na to bola? uz to vysielaju v cinemaxe??

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

mishelka som to pozrel dnes na izbe a strasna americko heroicka kekecina

Safyia

Nvm, nie v kine som bola, na kompe :)
Jhaaj narocny si stricky no, ta to nebola drama, to si sa na tom mal zasmiat :P

staniel

Mno cez vikend som pozeral STAR TREK full dvd cz...pekný film  8) odporúčam  ;)

t0Mi

ja som pozeral cez vikend STAR TREK FULL HD EN a kebyze pozeram DVD a este k tomu CZ, tak sa tym minimalne nechvalim :)

staniel

mno kedysi som prekladal titulky pre stranku www.titulky.com ale už nie je nato čas, a nesledujem ani releasi ktoré vychadzaju a kedy, a po anglicky s ami nechce pozerat, i ked anglinu viem, ale nepozeram uz  skor sa venujem zenam :D asi tak ...

cheMicka

Quote from: staniel on  28.10.2009, 02:36:50
mno kedysi som prekladal titulky pre stranku www.titulky.com ale už nie je nato čas, a nesledujem ani releasi ktoré vychadzaju a kedy, a po anglicky s ami nechce pozerat, i ked anglinu viem, ale nepozeram uz  skor sa venujem zenam :D asi tak ...

a???

staniel

a teraz si dame deli xD

mishelka

dabbing kills da movie

Mattys

Quote from: mishelka on  28.10.2009, 05:06:43
dabbing kills da movie

s tym sa da len suhlasit .... original je original .....
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

stricky

tak tak... videl si uz oskara za dabing?

Maykovnik

Quote from: stricky on  10.11.2007, 02:11:38
number 23
s tymto suhlasim:P by som si pozrela zas:P bk

t0Mi

:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
POST ROKA! Ty si jaky boooler kaamo :laugh:

padre

Quote from: mishelka on  28.10.2009, 05:06:43
dabbing kills da movie

suhlas original je original

mishelka

Havran

Barbarella Trailer

guys, kto nevidel tuto kultovku, neni o com
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

padre

chcem sa spytat filmy

2012: nostradamus
2012: doomsday
2112: Supernova

videl ich niekto? da sa to?