• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Do akej najhoršej žbrndy vám spadol mobil (prípadne iná elektronika)?

Started by mishelka, 09.07.2007, 23:22:55

« predchdzajce - alie »

mishelka

Tak doteraz som si myslela, že najhoršie, čo sa s mobilom môže stať je, že mi spadne do záchoda (kamoške sa to FAKT STALO). Lenže jaksi mi pred chvíľkou spadol do horúcej čokolády (našťastie, len zadným krytom, chudák nokia), tak neviem či existuje ešte niečo horšie :emot-LMAO:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Raleon

A co ked ma nekto psa kleptomaniaka, a furt bere mobily ponechane vonku a okopava ich ako kosti...

Poznam majitela psa, i ludi, ktory maju uz svoje vibrujuce masinky pochovane  :D

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

milanko

hh tak to je dost bieda :D ale asi ten zachod je horsi ako ta horuca cokolada...sice mozno to zavisi od druhu potreby vykonanej v zachode :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Gaspacho

mne spadol displejovou hornou stranou do horcice ale nic vazne akurat som musel podavat dole kryty a totu horcicu ztamad dostat.

Ing. nemtom

mne mobil nepada, len raz mi kamos sadol ne siemens a som mal popraskany kryt
brix will be shat

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

brix will be shat

JCube

nee  hned odisiel gsm modul taze uz len tak pekne blikal (patkrat) a odumrel...teda este nie ale potom sme ho susili zapalovacom a som roztavil sim... :D

Ing. nemtom

brix will be shat

JCube

a hned na to sme isli varit a som mal paradajkovu omacku po celej kuchyni...dokonca aj zospodu kuchynskej linky... :D to bol ftipny vecer... :)

mishelka

Quote from: nighthunter on  10.07.2007, 00:49:01
mishela
mobil zije ?
ako prežil to, len mu zalialo reproduktor tak je trošičku zalepeny :)

Pusta

hmm bratovi spadol mobil tiez do zachodu  :emot-rolleyes:...neviem zachod je asi taky magicky cintorin mobilov ....
a ja osobne som svoj mobil poliala sampanskym na silvestra ale fungoval dalej  :emot-prettywink:

JCube

joj a este moj prvy siemens mi skoncil v lavori s vodou...prezil...aj ked obcas sa spraval ako martan... :)

DeeL

no jooo tak mne jeden mobil zamrzol vo vrecku v nohaviciach co som mal na sebe, skratka bola vonku dost velka zima a potom to uz velmi nerozchodil... ale predtym som mal este jeden ktory mi len tak zlbol z nicoho nic a potom trebalo raz za 2 tyzdne mu jednu cast pamate znulovat (hexadecimalne cisla v servisnom rezime) ale inac bezal omnoho lepsie - akoze zvacsila sa pamat na posledne volane cisla na ulozene SMS aj cisla aj ked zasa tych cisel nemohlo byt vela lebo potom blbol, jedine co sa zmenilo k horsiemu ze vsetky melodie zvonenia boli rovnake :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

Quote from: JCube on  10.07.2007, 06:04:13
joj a este moj prvy siemens mi skoncil v lavori s vodou...prezil...aj ked obcas sa spraval ako martan... :)

siemens sa obcas sprava ako martan aj bez vody:D
brix will be shat

Pusta

Quote from: DeeL on  10.07.2007, 10:24:59
no jooo tak mne jeden mobil zamrzol vo vrecku v nohaviciach co som mal na sebe,....
.....pocuj Deel a to ked tu zimu neprezil mobil...thak ako si ju mohol prezit ty a tvoje koncatiny?  :lookaround:

mishelka

Vidíš Deel, to mi nikdy nenapadlo spýtať sa čo za šunka mobil to bol.. Lebo mne nokie síce trošičku primrzli, že im to dlhšie trvalo kým niečo spravili, ale ešte sa mi nestalo že by mi zamrzli.. Ta daj značku nech viem čo nekupovať :D

krtek

mojmu kamosovi spadol SE K550i do zakladnej cervenej (tehlovej) farby... podotykam cely... vytiahol ho, rozobral, pouzil riedidlo, vycistil a vsetko ide... jedina chyba krasy je trosku farby pri konektore na nabijanie  :thumbsup:

milanko

mozno to ani nie je chyba krasy.. mozno to prave dodalo originalitu tomu mobilu ...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

milanko

heh teraz ma napadlo...kamos bol raz na brigade...s krompacom kopal nejaky kanal....a zavadzal mu mobil v monterkach tak si ho polozil na zem kusok dalej...lenze ho nenapadlo ze si ho polozil do drahy kadial pojde krompacom tak si ho sam rozsekol na dve polovice...a nanestastie trafil tak ze aj simka bola na dve polky :D :D :D
(\__/)
(O.o )

Pusta

DeeL

ten mobil co tak zamrzol tak bol Alcatel sa mi vidi... to uz bol stary mobil co v Alcateli vyradovali co pouzivali managery... akoze on este daco ukazoval ale mam pocit, ze nic z neho potom nebolo uz ked tak premrzol... aj ked to mohli byt viacej vady ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mishelka

tuším založiť tento topic bol nápad týždňa, vždy keď sem kuknem ta ROFL :D