• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Dnes budem(e)

Started by petrushka, 25.02.2008, 05:15:59

« predchdzajce - alie »

fanfo

Quote from: stricky on  16.03.2008, 19:24:38
ja som bol s holkou ale ty so 4 chalanmi tak co ti mam na to povedat??? :D
my sme sli chlastat, nabuduce sa mozme stavit s kym sa lepsie chlasta. ci zo starymi kamaratmi, abo s dakymi nahodnymi buchtami ;), co vypiju tri poldeci (cest vynimkam) a maju dost, tak ako ty :P :P

btw: pokial viem boli sme styria, ale ten stvrty som bol ja, taze bud ti nejde matika, abo si uz daco mal vypite 

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

nighthunter

jednoznacne s buchtami :)

dam anketu ? :ropebanana:
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

fanfa to viacej bavi s chalanmi, vsak ho teraz neukamenujte... sorac ze som si vas tak nevsimal... videl som teba a to mi stacilo.... tych naokolo som nepocital

mrkvy

:D omg, dalsia vasa manzelska hadka?? :D Nemozete si to pisat na icq a prestat sa zhadzovat jeden pred druhym? Obcas to uz nudi... ;) (hlavne ked som tu tyzden nebol a som to vsetko poctivo docitaval, a v kazdom druhom topicu hadka: fanfo stricky veduci :P )
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

ako baby na trhu  ap

mrkvy

ne, bo tie sa pohadaju a potom ked sa vidia, tak sa uz nerozpravaju... :P Tito sa vadia v kuse.. :D ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

stricky

ale ked sa stretneme tak my sa normalne rozpravame....

nighthunter

navrhujem locknut topik kde bude poslednych x postov  napisanych od nasej "svatej trojice"

doplnte si X
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

min je 5 aby to sedelo jazykovo :)
:trestac:

JCube

kOsTi

to zas nesedi logicky :)

JCube

furt musis brblat...

Pusta

7 je take magicke cislo  bq

fanfo

Quote from: mrkvy on  17.03.2008, 01:22:10
:D omg, dalsia vasa manzelska hadka?? :D Nemozete si to pisat na icq a prestat sa zhadzovat jeden pred druhym? Obcas to uz nudi... ;) (hlavne ked som tu tyzden nebol a som to vsetko poctivo docitaval, a v kazdom druhom topicu hadka: fanfo stricky veduci :P )

no ono to je stale tak, kedy strickemu dam pwn abo postnem, ze dostal pwn  bk

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

nighthunter

Quote from: fanfo on  17.03.2008, 18:04:36
Quote from: mrkvy on  17.03.2008, 01:22:10

no ono to je stale tak, kedy strickemu dam pwn abo postnem, ze dostal pwn  bk
naco na icq ? sak su od seba 5 metrov :D

stricky

ale si si vsimol ze mame klud na izbe?

nighthunter

stricky

ta nie? svoje problemy si riesime inde...

nighthunter

buhehe

v evke

edit: predsa to bol sheriff a potom evka

kOsTi

v BIOSE vacsinou a potom vo wine v Orthose, CPU-Z a CoreTemp  :)

puq

loool a to ako tam sa dostanes vytahom??? alebo ma ten bios schody?? :P :P

JCube

Quote from: kOsTi on  18.03.2008, 05:02:21
v BIOSE vacsinou a potom vo wine v Orthose, CPU-Z a CoreTemp  :)
uz sa hraje...more jak decko... :D aj lopatku ti kupim? medenu na vetracik nechces? :D