• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Dialup

Started by Johny Bravo, 31.10.2005, 02:47:31

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Johny Bravo

Hi!

Je teraz nejaky dial up zadarmo? (ako kiwwi bolo)

Platon

Quote from: Johny Bravo on  31.10.2005, 02:47:31
Hi!

Je teraz nejaky dial up zadarmo? (ako kiwwi bolo)

Naco preboha ?

Johny Bravo

pre emergency situacie  :bananawrite:

Platon

Asi nic take nie je ako bolo kiwwi:( Skoda. Chcel som oprasit moj external 33.6Rockwell :D

mastermind

hmm no uplne zadarmo nie je. ale nextra ma brutalny bug. takze ak zaplatis mesacny poplatok tak ficis zadarmo. :) a to tam maju ten bug min 3 roky

Johny Bravo

Quote from: mastermind on  31.10.2005, 04:46:20
hmm no uplne zadarmo nie je. ale nextra ma brutalny bug. takze ak zaplatis mesacny poplatok tak ficis zadarmo. :) a to tam maju ten bug min 3 roky
no hej ale pri dialup pripojeni treba zavolat na nejake cislo (019xx) a potom ti to uctuje ST.
btw checkol som stonline.sk a maju DIAL Basic za 129sk/mesiac bez dph s volnymi hodinami od 17:00-6:00 a cez vikendy, mozno by sa to oplatilo ;)

Platon

Quote from: Johny Bravo on  31.10.2005, 06:25:54
Quote from: mastermind on  31.10.2005, 04:46:20
no hej ale pri dialup pripojeni treba zavolat na nejake cislo (019xx) a potom ti to uctuje ST.
btw checkol som stonline.sk a maju DIAL Basic za 129sk/mesiac bez dph s volnymi hodinami od 17:00-6:00 a cez vikendy, mozno by sa to oplatilo ;)

Ja som mal prestne toto pred kablom . A musim povedat ze je to celkom fasa.

Mr.Erik

vsetko co si mal je fasa  :emot-LMAO:

Johny never mu  :emot-shakehead:

Johny Bravo

Quote from: Mr.Erik on  31.10.2005, 17:57:45
vsetko co si mal je fasa  :emot-LMAO:

Johny never mu  :emot-shakehead:
jj ja neverim  :emot-prettywink:
za 130sk/mesiac to nemoze byt dobre, len zadarmo  :pimp:

Platon

130Sk za mesiac a mozes sa pripojit vecer od 6 do rana do 6. ked pristupujes v iny termin tak mas +poplatky. Ale nepadalo to nikdy ako antik.

psicho

LOL dial-up 56kbps v najkrajsom pripade!!! By som umrel! btw: shanam ISP ktory by vedel zabezpecit 10/10Mbit neviete o nejakom:) :) :) lol? Na slovensku s internetom toje strasny humus, tych 10Mbit je len sen 
read my blog> www.codemazing.com <read my blog