• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.
 

zeny bez muzov

Started by nighthunter, 19.08.2008, 19:52:12

« predchdzajce - alie »

nighthunter

na nasom travianskom fore vznikla takato tema  :)
aspon ja som sa nasmial na prispevkoch jedneho typka uvadzam ich v necenzurovanej verzii

Otazka:
V poslednom case mi to nejako stale hadze pred oci otaska dokazali by zit zeny bez nas(muzov nie spamerov  )?
dost ma to zaujima scisto sobeckych zaujmov 


Odpovede:
Samozrejme ze by vedeli. Nasli by si daku priekopnicku modernej genetiky aby sa mohli mnozit.Nieco ako v kozmonautike bola sudruzka Tereskovova alebo Lajka,Belka,Strelka
Prsty by pouzivali ciste iba na zabavu a ich lezbicke noci by boli plne rozhovorou laskania a pod.S chlapom co? No hovno rpedohra zadna, len vytahne baklazan a po par odpadne jak vreco. Ked vysvetlujes vedecky ze uvolnenim testosteronu proste prichadza unava ocujes len " Jasne to ste si vy vymysleli aby ste mohli chrapat" Ale samozrejme to sa tyka uz takych dlhsich vztahou.Na skole sme mali frajerky byvali sme v levicach na private.Vecer vinko laškuvanie zabavky picovinky. V noci zabijacka.Dohodli sme sa s kamosom lebo aj on fajcil tiez ze vzdy si v kuchyni dame carku na cigaretach ked si pojdeme POTOM zapalit. kamarade mali sme ich 6 az 8. A to sme isli este na nultu hodinu na telesnu. Jak sme toto dokazali nechapem.
To bolo len take odbocenie pokracujem dalej. Neboli by obchodne domy typu nay, datard. lovena, autoprima a pod. Vsetko by bolo sustredene v malej sekcii elektronika medzi handrami, kozmetikou popripade FIT vyzivou. Spiske parky a klobasy by boli za sekciou z vibratormi nech to je secko pokope. Auta by boli zasadne malinke, nizka spotreba ekologia !!!.Zahulene krcmi by neboli skoro zadne len male kaviarnicky kde pojebane pressko stoji 70 skk, nohy musis mat pri sebe lebo ti vadia tie male prijebany stoly. Z bankomatou by sa vzdy menila ina vona pocas zadavania pinu nech zeny ten cas maju sprijemneny. Nide na zemy zadne slipy ponozky kokotiny.Na plachte po sexe by nebolo treba ziadne utierky popripade vzdy oprat zaclony
Domceky by mali krasne predzahradky zadne misacky, ciment, privesne voziky a ine zbytocnosti.
Obedove prestavky by boli zasadne 2 hodinky, den by mal 36 hodin aby sa dalo secko nakupit poriadit, upratat poklabosit zo susedou.
neboli by fajnove dedinske zabijacky v noci by nehulakali najebany kokoti pod oknami, nekradli by sa auta,........
Zeny by boli rozdelene na sekcie jedna chuda jedna tlsta aby zas neboli reci ze henta pica sucha kukaj na nu jak sa nese a pod. Pozri na tu kabelku co jej ten chuj zas kupil a pod. Proste chlap by nebol nemali by koho huckat. Myslim si ze by mali idealny stav , len by POPkovali.


Lenze !!!!! casom by sa prestali zabavat nudili by sa strasne, nemali by si co zavidet, ohovarat.Jedneho dna by sa sem z neznamej planety vylodila partia urastenych chlapou vytahli by bakule a konec prohibicii. Secko by sa dojebalo a ostal by svet taky ako je teraz...Velke auta , rychle motorky, podvadzacky rozvody picoviny ale boli by sme zase IN

skor si zle daqso polozil otazku.Ako by to bolo keby chlapy tu boli sami ci by prezili ))))

Takze tolko moj ranajsi ulet


___________________________________________________________________________
s attkom sme mali rano vymenu nazorov ze co by sme chlapy robili my bez zien sak by sme umreli.


no takze ja si myslim samozrejme je to humorne ladene ze chlap ako teda koruna tvorstva ma velmi pestru a siroku paletu vizionarou, vynalezcou, projektantou , lekarov, vyskumnikou , chemikou proste vsade ten chlap dominuje s tym sa neda nic robit.Samozrejme asistentky su tam aj kadrove pracovnicky, domace remeselnicky a podobne.Ale kazdopadne to hovadom smradlave to zvacsa musi dirigovat aby to ako tak slapalo.No ako by to asi vypadalo?

Hned ako prve co chlapa napadne ze mu buce chybat je sex. Jemny , brutalny, na linke v aute proste barskde. na to sa myslelo tiez a dajte si do googlu real sex dolls . Niektore modely su este nie celkom dokonale ale uz napadite sa podobaju realnym predloham nasim zenam. Ono keby nebolo zien nebojte sa jak by sme sa silne my chlapy snazili vymyslet co najlepsie materialy na zlepsenie kvality, povrchovej upravy v neposlednej rade aj automaticke mazanie otvorou. Vyhody by boli ze takato nasa partnerka sa da prestriekat,umyvat ryzakom, bezne sa mesti do kufra, pod skrinu, do garaze. nepinda, nenadava, neziarli.
Iste vas napadne mile nase damy a deti ako? to sa budete jakoze medzi sebou? No odpoved je jednoducha a je realizovatelna. Opat su tu nasi genetici urcite sa daky sposob najde na to dam krk.
Upratovanie by bolo zabezpecovane chlapmi. Zeny sa teraz smeju ale bola by specialne slachtena skupina gay mladikou ktora by sa plne venovala udrzbe a cisteniu domacnosti.
Do obchodnych domou by sa chodilo rovno autami platilo sa z okienka, donaskove sluzby na picoviny su predsa na telefon. Kuchynske linky by sa zasadne dodavali dvojdverove koli rozdeleniu na napoje a ine destilaty a druha cas na klobasy a krkovicku. Zabudovana pipa by bola v standardnej vybave kuchyne. Obyvacka by bola ozvucena tak ze pri LOUD 7 by to okna trhalo. Krasa na tom je ze by nikto nepovedal " SI HLUCHY? DAJ TO TICHSIE!!!" a viete preco? No lebo vasa priatelka je momentalne v kufri, pod gaucom alebo len tak ledabolo pohodena v garazi.
Vikendy by boli venovane sportu , zvacsa motoristickemu.
Kupelna by bola jednoducha, sprchovy kut, ziadne policky z ktory padaju cistiace pripravky, vozicky z kauflandu za 70 skk kde su aj tak len kefy sminky a picoviny. Pisoar zakladna vybava, na stene by bola jedna diera na spinave veci. Len sa hodi a odchadza to centralnym recyklacnym systemom prec.Rano samozrejme GAY cistiaca cata by vam vsetko priniesla.Do roboty by sa chodilo v slapkach, prdenie na pracovisku povolene ako aj citanie pornografickej ci inej naucnej literaratury/samozrejme modelky by boli uz take namakane ze by sa to oplatilo uz kupovat /
Krciem plna rit vsade kamosi, secko zpite zhulene. Doma das facku babike a neuda ta za domace nasilie. Proste parada !!!

No na druhej strane by sme zvlcili ale uplne strasne ! boze ta predstava  chcem zvlcit aspon 100 dni v roku !!!

potom opat pileti kozmicka lod, vybehnu odtial sporoodete ZIVE vonave makke zeny v latexovom kroji s bicom v ruke a sme zas v uplnej p...i. kazdopadne ci tak alebo tak alebo naopak aj tak je secko nachuja. 

dakujem za pozornost


10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

DeeL

NIEKTO SA HROZNE NUDIL... a SU TO STRASNE SOMARINY VSETKO

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

plexisklo

mehehe hezky,uz sa neviem dockat casu jak prijdem vynervovany domov a vyfackam real life sex babiku  ;D
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

kane77

Ja som sa pobavil.. @Deel nie je nutne brat hocico z toho vazne :D
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Pusta

toto sa mi paci :D  "Obyvacka by bola ozvucena tak ze pri LOUD 7 by to okna trhalo. Krasa na tom je ze by nikto nepovedal " SI HLUCHY? DAJ TO TICHSIE!!!" a viete preco? No lebo vasa priatelka je momentalne v kufri, pod gaucom alebo len tak ledabolo pohodena v garazi."


Ing. nemtom

brix will be shat

kane77

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?