• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchádzajúce - ïal¹ie »

v_oid

Neze by som na to nebol zvyknuty, ale dnes som 8 ecka zacvakal za 2 papiere a peciatku. (vypis znamok.)

DarthVader

Quote from: v_oid on  09.05.2012, 16:42:28
Neze by som na to nebol zvyknuty, ale dnes som 8 ecka zacvakal za 2 papiere a peciatku. (vypis znamok.)

sak to je jeden papier po 4 evri :D to neni zla cena :D

DarthVader

akoze ta sablona na bakalarku no najebu kazdy odsek ked ne riadok do tabuliek ta potom ked to clovek nedajboze chce dajako rozumne naformatovat ta gut lak.... fakt ako...

Saren

Quote from: DarthVader on  13.05.2012, 21:38:26
akoze ta sablona na bakalarku no najebu kazdy odsek ked ne riadok do tabuliek ta potom ked to clovek nedajboze chce dajako rozumne naformatovat ta gut lak.... fakt ako...

Čo tak používať Latex?

sharpay

Quote from: v_oid on  09.05.2012, 16:42:28
vam na FEI spoplatnuju vypis znamok? ( co by ma az tak neprekvapilo)..ale ze vam ho aj vytlacia..na strojnickej si ho musime sami poriesit...(aspon dnes nam rozdali papierea reku vypisujte si sami znamky a predmety) :whacko:

Marek_Baranica

Quote from: Saren on  14.05.2012, 16:54:19
Quote from: DarthVader on  13.05.2012, 21:38:26

Čo tak používať Latex?
no uz len ten  :D
to neni gud lak ale dovi dopo

totaluser

sposob stravovania na TUKE
dojdem do ZP jedalne a ze v piatky len do 13.30 maju obedy :metal:
tak teda idem na bozenku, ved tam maju do 14.00 tak si vravim, ze sa vpohode najem tam

dojdem 13:48 tam, na dverach maju do 14.00 tak si vrvim ze fajne
no vnutri zhasnute, veci uz poukladane a poumyvane

akoze fakt skvely system :ohmigod:

Kuresfank

nezomrel si od hladu?? :D