• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

DarthVader

Quote from: Agamemnon on  11.03.2012, 23:30:30
hehe, a už sa to tu zvrháva ;D

horia vasne, horia hrady, hori cely stat... darmo je to popularne :D

JCube

och jak dobre ze som neostal na skole :D ked vidim prispevky slovenskej inteligencie je mi na zvracanie..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

Quote from: JCube on  13.03.2012, 21:01:16
och jak dobre ze som neostal na skole :D ked vidim prispevky slovenskej inteligencie je mi na zvracanie..

brix will be shat

excellent

Quote from: JCube on  13.03.2012, 21:01:16
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

domino3d

este sa to ing nazyva

jak nezostal? hovoris jak keby si po dvoch rokoch odisiel :D
vivat academicus

Ing. nemtom

nemyslel mna ty odbornik
brix will be shat

domino3d

joj, nemyslel som teba, sory, co sa do mna pustas?
vivat academicus

Ing. nemtom

brix will be shat

Rimbaud

Vodič MHD  bu ale to je takmer každodenné  :D

Mal by sa spraviť topic "Dnes ma nenajebal vodič MHD"   :banana_guitar:
Meat is Murder.

v_oid

WTF mna v zivote vodic MHD nenasral, ani si neviem predstavit normalny dovod, preco by ta vodic mal nasrat.

tino8

tak to asi nechodis na mhd casto... uvediem jeden priklad: startuje o minutu skor ako ma, a aj ked vidi ze bezis, jednoducho zatvori predtebou dvere a odide

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

veteran

Quote from: tino8 on  29.03.2012, 22:14:10
tak to asi nechodis na mhd casto... uvediem jeden priklad: startuje o minutu skor ako ma, a aj ked vidi ze bezis, jednoducho zatvori predtebou dvere a odide
Keby len to. Mňa najviac rozčuľuje fajčenie vo vozidle. Teraz už je na to zákon, ale čo si pamätám, tak 7-8 rokov dozadu vodiči bežne fajčili za jazdy a vozom sa pekne krásne preháňala tabakovo-nikotínová dymová clona. Ale aj teraz sa stáva, že vodič je počas prestávky lenivý vyjsť von z vozu a zapáli si dnu.  am

excellent

To je ešte v pohode, horšie, keď zatvorí dvere a stojí...toto sa mi minule stalo na zastávke Miestny úrad KVP. Vystúpil som z 19 a rýchlo som chcel nastúpiť do 34, ale predo mnou sa zatvorili dvere, som stláčal to tlačidlo na otvorenie, aj som klopal na okno a šofér nič, neotvoril a pritom stál na mieste, po 10 sekundách sa posunul o 3 metre dopredu, kde stál asi 20 sekúnd na červenú...Proste neotvorí dvere, asi z toho statusu, že "nastupovanie bolo ukončené"  ??? . Aj minule tak dvom školáčkam na tom istom mieste neotvoril dvere, čo som si všimol.
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

ivo261as

mne vadí iný (toluénový) smrad v autobusoch...
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

Rimbaud

Quote from: excellent on  29.03.2012, 23:03:32

To je ešte v pohode, horšie, keď zatvorí dvere a stojí...toto sa mi minule stalo na zastávke Miestny úrad KVP. Vystúpil som z 19 a rýchlo som chcel nastúpiť do 34, ale predo mnou sa zatvorili dvere, som stláčal to tlačidlo na otvorenie, aj som klopal na okno a šofér nič, neotvoril a pritom stál na mieste, po 10 sekundách sa posunul o 3 metre dopredu, kde stál asi 20 sekúnd na červenú...Proste neotvorí dvere, asi z toho statusu, že "nastupovanie bolo ukončené"  ??? . Aj minule tak dvom školáčkam na tom istom mieste neotvoril dvere, čo som si všimol.

Ak sa toto stalo prednedávnom, je veľká šanca že som tam bol aj ja  ;)
Meat is Murder.

pawlo

To bolo radosti keď som ešte cestoval sadkou so starou kĺbovou karosou - ak človek sedel vpredu bolo všetko zakúrené od šoféra, ak sedel vzadu tak tam všetko smrdelo od výfukových plynov, človek si mohol vybrať  ;D

tino8

btw
@radiofm: MHD. Dnes ráno o top zážitkoch v autobusoch.

DarthVader

no kym ta nepoleju kyselinou... ale to zatvaranie dveri to je klasika

veteran

Quote from: pawlo on  02.04.2012, 04:27:44
To bolo radosti keď som ešte cestoval sadkou so starou kĺbovou karosou - ak človek sedel vpredu bolo všetko zakúrené od šoféra, ak sedel vzadu tak tam všetko smrdelo od výfukových plynov, človek si mohol vybrať  ;D
Na podobné udiarenské počiny slúžili v košickej MHD Ikarusy 280. Škoda, že už nejazdia - každá jazda bola zážitok  ;D

BTW:
Najebalo ma predvčerom: hokej  bu
Najebalo ma včera: hokej  bu bu
Najebáva ma dnes: hokej  bu bu bu

DarthVader

aj mna dnes ten slovan potesil veruze... zeby ich skaralo...

v_oid

Skvely cas na vypnutie MAISu, nevadi, ze su skusky... ಠ_ಠ

padre

Quote from: v_oid on  23.04.2012, 13:54:56
Skvely cas na vypnutie MAISu, nevadi, ze su skusky... ಠ_ಠ

napodobne...nevuem ake mam vysledky zo zapoctov kedze mali byt vcera vecer ale ani na skusku sa neda prihlasit...

tino8

zevraj nebol prud a na uvt vsetko padlo :D

pawlo

Dnes som chcel...

http://www.youtube.com/watch?v=cjlGKxgDwnE#t=1m34s

len...

http://www.youtube.com/watch?v=E4YEJfA7y6g#t=0m19s

a tak, môžem jedine...

http://www.youtube.com/watch?v=TnkjOHVK-H4#t=1m13s

:(