• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

domino3d

Quote from: markus on  05.01.2011, 01:51:31
Quote from: hardest on  12.12.2010, 02:14:00
pocitam priebeh funkcie na predtermin, celkom mi to ide a si hovorim ze idem na integraly a bazmeg take chujoviny to su, vobec mi to nejde ... v knihe MAT 1 v prikladoch tam vypocitane zo styri take lahke a potom priklady za tym na precvicenie take chujoviny stokrat tazsie co neviem odkial mam vediet ako treba ked tam tie vyriesene daju len tie najlahsie dpc

si pamatam zakladne pravidlo pre ucenie z matiky :D nikdy nepocitat priklady zo zbierky :D lebo mi nikdy nic nevychadzalo :D ale na skuske som vedel vsetko :D
jj tam stale daco zle bolo,
trebalo len z overenych co na hodine sme pocitali a bolo vsetko OK, sice aj tam sa najdu chyby, ze? (nebudeme menovat) :)
vivat academicus

fingal

47 minut po pol noci a ja mam o osmej rano skusku. jeden by ocenil keby sa trochu vyspal predtym ale kdežee spanok je luxus ktory neje na sklade.
Kybernetika 2. ročník

Brand

Ja sice nemam skusku zatial, ale tak tiez by som sa rad vyspal aspon po druhej v noci, ale nieeee, na intaku to musi zit niekedy aj do stvrtej rana :D, resp.  bu

hrmill

bu milujem Antik (to asi staci napisat)
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

nah...a este si to vravi ze kamarat :/
:trestac:

Robo7691

More "roma" zvolili za starostu nevie ani citat pana boha a plat mu schvalili 2500 eur. To kde sme.  :03:

dEVIANT

Quote from: Robo7691 on  13.01.2011, 01:21:06
More "roma" zvolili za starostu nevie ani citat pana boha a plat mu schvalili 2500 eur. To kde sme.  :03:

Nezáviď ty rasista!!
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Havran

praveze ten vedel citat v pohode, a ten plat je standard, este by som povedal ze podpriemer
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Mike

v telke davali z v KE dajaka decko odhodila do dajakej firmy na mlynskej .... a teraz ho chce spat ... omg To kde sme  :03:

Robo7691

Quote from: Havran on  13.01.2011, 01:32:40

praveze ten vedel citat v pohode, a ten plat je standard, este by som povedal ze podpriemer
no tak cital kus podivne  :D a niesom rasista.

radix

Quote from: dEVIANT on  13.01.2011, 01:29:15

Nezáviď ty rasista!!
kolko ludi musi na takeho cigana robit aby si uzival 2500eur? a na tu bandu v osadach tiez...

Safyia

Moree, bola som dneska stvrtykrat odovzdat referat z psychologie... Okrem toho, ze som tam asi polhodinu sedela, a pocuvala jak za zatvorkou nema byt medzera, a co setko tam je zle, ta  nakoniec mi este aj tak nezapise do maisu klasifikovany zapocet trapny, lebo som z piatich zdrojov zabudla priniest jeden vytlaceny   bu ah taky system...

totaluser

Quote from: Safyia on  14.01.2011, 17:40:31
Moree, bola som dneska stvrtykrat odovzdat referat z psychologie... Okrem toho, ze som tam asi polhodinu sedela, a pocuvala jak za zatvorkou nema byt medzera, a co setko tam je zle, ta  nakoniec mi este aj tak nezapise do maisu klasifikovany zapocet trapny, lebo som z piatich zdrojov zabudla priniest jeden vytlaceny   bu ah taky system...
to mas tak ked zle predmety vyberas :buttrock:
Etika rulezzz ;D

Safyia

Ta predmet dobry... len som sa netrafila na vyucujucu...
A dneska som si bola menit heslo na hron a uz som ho zabudla :/

domino3d

aj tak sa mi podarilo z etiky chytit C alebo b? neviem asi skor C :D
aj tak som pindu robil cely ony :) zasluzim si :D
vivat academicus

t0Mi

ja som mal z estetiky svoje prve Acko :)

kOsTi

etika, estetika... nic viac netreba :)
:trestac:

stricky

Havran

ani ne tak najebalo, ale skoda ze u nas nemame take bratstva jak v US na vysokych skolach ...

domino3d

Quote from: Havran on  25.03.2011, 04:02:53
ani ne tak najebalo, ale skoda ze u nas nemame take bratstva jak v US na vysokych skolach ...
si na intraku alebo si z kosic?
vivat academicus

Havran

Quote from: Domino3D on  25.03.2011, 04:08:22
Quote from: Havran on  25.03.2011, 04:02:53
si na intraku alebo si z kosic?
Ke, ale je pravda no ze vy tam na Jedlikovej to asi mate trochu inac

v_oid

este furt nesom hero member

Mike

Quote from: v_oid on  18.10.2011, 22:40:43
este furt nesom hero member

a co z toho budes mat ?

domino3d

on, dobry pocit
forum, vela spamu
vivat academicus

tommy-sv

Ludia schopni pouzit nazvy premennych ako: "daco", "naj", "ble". Zavrel by som do basy na mesiac bez naroku na indulonu.
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."