• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

Safyia

ta pizda co psychologiu uci, ach... Ani nenapisem kto, bo podla jej etickych noriem a kodexu, ktoreho sa drzi by ma este aj zazalovala, ze nadavam na profesorov na univerzite...

t0Mi

Quote from: Safyia on  08.11.2010, 23:44:43
ta pizda co psychologiu uci, ach... Ani nenapisem kto, bo podla jej etickych noriem a kodexu, ktoreho sa drzi by ma este aj zazalovala, ze nadavam na profesorov na univerzite...
pizda namiesto pica.. tak vidis pomaha to :)

psicho

Quote from: totaluser on  06.11.2010, 17:15:09
tak je to ovela rychlejsie ako napr visual studio

a spolahlivejsie ako dev c++

jasom netbeans c++ pouzival pod linuxom lebo nic lepsie tam neni , bohuzial ale tie tvoje dva tvrdenia ach jaj :)

inak len tak ako poznamku by som dodal ze IDE ma 0.0% vpliv nato ako rychlo sa kompiluje teda ak budes akoze kvazi "kompilovat cez" Netbeans alebo cez Dev C++ alebo cez Code::Blocks alebo bohnzna este cez co stale dostanes uplne rovnaky vysledok lebo v konecnom dosledku kompilujes pomocou GCC (ak mas default setup)

a dalsia poznamka: je vseobecne zname ze msvc produkuje ovela rychlejsi kod ako GCC a btw: podporuje paralelnu kompilaciu :P
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

psicho

a mala rada pre vsetkych kerym to kompiluje pomalicky : POUZIVAJTE precompiled headers :P

domino3d

dede vyskocil (na stred stranky) aj na dievca dna, ten cierny bukake-la je vsade!!!!!!!!!!!! VSADE!!!!!!!!!!!!!!!!
vivat academicus

genie

Quote from: Domino3D on  16.11.2010, 17:42:11
dede vyskocil (na stred stranky) aj na dievca dna, ten cierny bukake-la je vsade!!!!!!!!!!!! VSADE!!!!!!!!!!!!!!!!
tak nejak...
vcera spolubyvajuca kukala telku. v priebehu 10 minut tam bol 3 krat.. to sa neda ani pocut, ani vidiet, ani nic... argh, asi zacnem vrazdit, ked to najblizsie uvidim   am
"Any fool can use a computer.  Many do."

domino3d

vivat academicus

psicho

Quote from: genie on  16.11.2010, 20:02:33
tak nejak...
vcera spolubyvajuca kukala telku. v priebehu 10 minut tam bol 3 krat.. to sa neda ani pocut, ani vidiet, ani nic... argh, asi zacnem vrazdit, ked to najblizsie uvidim   am

RASISTA !!!!

wqwq

Quote from: psicho on  18.11.2010, 12:35:09
Quote from: genie on  16.11.2010, 20:02:33
tak nejak...

RASISTA !!!!
lol ty vidis rasizmus hadam vsade...

psicho

no neviem co si mam pomysliet o cloveku ktory ma nutkanie vrazdit ked uvidi ineho cloveka s farbou pleti inou aku ma on !!

LNC

a to ma dede stastie, ze neni madar :D :D :D
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

v_oid

Myslim, ze co sa tyka Dede tak nemame problem s tym, ze je cierny, ale ze tato reklamna kampan je uplne chora. (Videl som to raz na YouTube a asi by ma uplne porazilo kebyze to mam vidiet viac ako raz za zivot.)

psicho

uvediem priklad z oblasti informatiky nech je nam vsetkym blizky : Mame internet od providera a nejaky router , kablovy internet je napojeny priamo na router a pc v domacnosti na router. Z predchadzajucich skusenosti vieme ze internet je rychli a stabilny v pripade ak je napojeny priamo na pc. V pripade ak internet vyuzivame cez router tak ten casto pada a dosahuju sa len znacne pomale prenosove rychlosti.....Tak teraz budem picovat na internet ze aky je shit? A ked pojdem reklamovat router tak v obchode poviem, ze ten internet je strasny shit !?

btw: ak si toto nepochopil si jasny RASISTA ! 

domino3d

vivat academicus

kilomassa

cely den bol dost na kokot aspon na florbale a po nom bolo lepsie a potom zase na kkt...

Mike

dnes ma na*ebalo pocasie, jediny den kedy nevezmem daznik a ono si to zacne prsat :(

Ivo1007

Dnes celú našu skupinu vyhodila vyučujúca z cvičenia!

Luk1

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Ivo1007

Juliana Orbán-Máté  na mikroekonómii len dúfam že nechodí na fórum :)

puq

piton

krasne meno... jak pre caj ;D
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

domino3d

Quote from: Mike on  19.11.2010, 23:17:44
dnes ma na*ebalo pocasie, jediny den kedy nevezmem daznik a ono si to zacne prsat :(
zadaj do konzoly dazdnik.NEG() 1 a potvrď enterom :D
vivat academicus

kOsTi

:trestac:

nighthunter

Quote from: Ivo1007 on  20.11.2010, 20:16:15
Juliana Orbán-Máté  na mikroekonómii len dúfam že nechodí na fórum :)
LOOOOOOOOOOOOOOOOL sak to je julka !!!!!
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

bez teba by sme na to neprisli :)
:trestac: