• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

aceman

Uz ma to naozaj zacina jebat .... neviete mi poradit ako je to s externym studium na BERG GaKN lebo najprv vobec nebol a teraz ked sa objavil tak je az od 2.10.2010. A co teraz v sobotu sa neuci?

cheMicka

na tuke externisti maju vyucovanie v piatok nie v sobotu

aceman

prvaci maju v sobotu

tommy-sv

Quote from: cheMicka on  24.09.2010, 00:47:14
na tuke externisti maju vyucovanie v piatok nie v sobotu

Quote from: aceman on  24.09.2010, 01:03:13
prvaci maju v sobotu

Tak aspon na FEI iba v piatok, kamarat co chodi na BERG externe mal ako prvak skolu tiez iba v piatok.

Mna najehneval nasledovny sled udalosti. Po zapise predmetov v lete nam (externistom v druhom rocniku) zrusili vsetky povinne volitelne a ponechali len Javu, cim sa z nej de facto stal povinny predmet.
V harmonograme zapisov bolo uvedene ze zapis sa uskutocni v den prvej konzultacie, neskor sme sa dopatrali ze o 7:30 na studijnom. V PDF rozvrhu tento tyzden vysla novinka, ze "Dňa 24.9.2010 o 7.00 hod. (prvý konzultačný deň) na študijnom odd. zástupca ročníka dohodne so študijnou referentkou spôsob zápisu." Spoluziak ale volal na studijne, kde potvrdili ze zapis bude predsa o 7:30 na studijnom. To v rozvrhu bol asi vtip.. mozno sa niekto chcel hrat na skautov.
Do stavu euforie som sa dostal po tom co sme zistili ze nam zrusili dalsie povinne volitelne predmety a ostala iba estetika, ale nech sme happy tak na zapisnom liste mame aj povodne zapisany predmet a teda 36 kreditov :D
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

domino3d

vivat academicus

tommy-sv

Quote from: Domino3D on  24.09.2010, 03:30:49
Quote from: aceman on  24.09.2010, 01:03:13
prvaci maju v sobotu
dakujem pekne v sobotu

nechcel si napisat "dakujem pekne rano po piatku"? ;)
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

Robo7691

Matika cviko... 90% zo skupiny gymnazisti kazdy sa hra na kinga len ja som kukal na tabulu jak kkt :D

genie

to ze sa na kinga hraju neznamena, ze nimi aj su  :emot-LMAO:  :emot-shakehead:
"Any fool can use a computer.  Many do."

Robo7691

No ved hej... ale nech to robia s kludom  :D

Safyia

Quote from: genie on  25.09.2010, 00:09:06
to ze sa na kinga hraju neznamena, ze nimi aj su  :emot-LMAO:  :emot-shakehead:
jj :D ja vacsinou prikyvujem hlavou aj ked nevem o com sa rozprava :D Ked boli +body za cvika sa to oplatilo... vlastne, uz mozem aj prestat :D

genie

to vela vysvetluje  :emot-LMAO:

cenki

Ja king nie som, matika mi nejde :/ som tupy... ale treba sa tvarit ze tomu clovek chape ! :D

genie

tvarit sa, ze chapes ti pomaha, kym nepride skuska :D. Potom pride skusajuci a presvedci ta o tom, ze nemas o tom ani ponatia :D

Pusta

ja som mala tu cest za svoj kratky zivot doucovat zopar ludi matiku a verte mi ...na cloveku je fest vidno kedy kyve hlavou ze chape ked nechape  :D a ze vas je takych vela!

Safyia

Quote from: genie on  25.09.2010, 03:43:25
tvarit sa, ze chapes ti pomaha, kym nepride skuska :D. Potom pride skusajuci a presvedci ta o tom, ze nemas o tom ani ponatia :D
:D tak tak... ale ta tym nechcem povedat ze dneska na matike som nechapala :D Dneska mi to palilo!!

cheMicka

navod na pripravu omacky . bolo tam napisane ze pridat TROCHU vody. akokeby nemohli napisat ze kolko "trochu".. teraz mam miesto omacky polievku

kOsTi

jj tiez nemam rad, alebo "chvilu povarit" a podobne...
:trestac:

genie

a ja nemam rada, ked pisu na cestovinach 8 minut a ja varim 15 a stale nie su uvarene...

SirMephisto

8 minut od momentu ked ti voda zacne vriet  ;) alebo mas mozno rada rozvarene cestoviny

genie

ja viem, ze od momentu, ked mi zacne voda vriet... a rozvarene cestoviny tiez nemam rada... zaujimave je, ze ked tie iste cestoviny vari mama, tak sa uvaria hned :D

SirMephisto

tak aspon vidis kde bude pravdepodobna pricina :D ak ich varis na intraku tak sa nemusis cudovat, ta voda je proste magic :D

kOsTi

ja cestoviny varim podla uvazenia, navod ani nekukam, sak sam najlepsie viem jake ich chcem ne? :/

Pusta

omg navody su len orientacne :P kazdy nech vari podla chuti a od oka ..... n00bs  :D

domino3d

heh sak hod o plafon špagetu a ked sa neodlepi tak je dobra :) (v pripade ak si na intraku, doma neodporucam :D )
vivat academicus

kOsTi

ked sa lepi uz je to moc :P