• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

nighthunter

KLYPSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

t0Mi

Quote from: ApokalypS on  08.09.2010, 22:45:57
nechcel som tu nikdy napisat, ale ja uz musim konecne vyjadrit svoj nazor:
nastvalo ma, aby to nebolo tak napisane ako v nazve topicu, ze vysokoskolsky studenti sa nevedia slusne vyjadrovat.. :/ nema to nic s mojim nabozenstvom, ale vyjadruju sa tu poniektori ako nasi tmavsi spoluobcania, ktori prave vyliezli ktovie z akej diery.. a to si hovorite vysokoskolaci? zamyslite sa nad sebou :/ niekedy by nezaskodilo pouvazovat nad svojim slovnikom (cudzich slov)

self burrrn !

cheMicka

pwn tomi.. vysokoskolski studenti sa pise s i

palechandro

Quote from: t0Mi on  09.09.2010, 02:51:02
nastvalo ma, aby to nebolo tak napisane ako v nazve topicu, ze vysokoskolsky studenti sa nevedia slusne vyjadrovat.. :/ nema to nic s mojim nabozenstvom, ale vyjadruju sa tu poniektori ako nasi tmavsi spoluobcania, ktori prave vyliezli ktovie z akej diery.. a to si hovorite vysokoskolaci? zamyslite sa nad sebou :/ niekedy by nezaskodilo pouvazovat nad svojim slovnikom (cudzich slov)

self burrrn !

trosku fail

stricky

poskladany pocitac s funkcnym zdrojom nejde zapnut a ked som vlozil do neho svoj zdroj tak zhorel a vyhodi pojistky.... najpravdepodobnejsia pricina? Ja sa priklanam k vadnej doske....

nighthunter

nema to nic s mojim nabozenstvom,
to je tvoje vlastne ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Brand

Quote from: stricky on  09.09.2010, 03:20:04
poskladany pocitac s funkcnym zdrojom nejde zapnut a ked som vlozil do neho svoj zdroj tak zhorel a vyhodi pojistky.... najpravdepodobnejsia pricina? Ja sa priklanam k vadnej doske....

poodpajaj vsetko, nechaj tam len procak a zapni. malo by sa to roztocit aspon, ak nie je vadna doska. potom pridaj ramky a nejaku graficku (ak tam je externa a ma napr. externe napajanie este zo zdroja, tak to moze byt aj nou, ak je nahodou vyskratovana). Asi tam mas niekde skrat, vyspelejsie zdroje sa vedia "chranit", smejdy horia skoro okamzite. proste postupne pridavaj, hocico moze byt skratovane, aj DVD napalka napr.

t0Mi

Quote from: cheMicka on  09.09.2010, 03:01:51
pwn tomi.. vysokoskolski studenti sa pise s i

brzdis lucka.. som neopravoval, iba zvyraznil..

stricky

Quote from: Brand on  09.09.2010, 05:02:27

poodpajaj vsetko, nechaj tam len procak a zapni. malo by sa to roztocit aspon, ak nie je vadna doska. potom pridaj ramky a nejaku graficku (ak tam je externa a ma napr. externe napajanie este zo zdroja, tak to moze byt aj nou, ak je nahodou vyskratovana). Asi tam mas niekde skrat, vyspelejsie zdroje sa vedia "chranit", smejdy horia skoro okamzite. proste postupne pridavaj, hocico moze byt skratovane, aj DVD napalka napr.

grafika tam nebola, dvd bola zabehana z ineho pc tak v tom by chyba nemala byt.... akurat to ze mi ani ten sprosty ventilator neroztocilo.....

totaluser

Chyba v systéme MAIS

Prepáčte krátkodobý výpadok systému. Informujte, prosím, administrátora systému na is.mais@tuke.sk.

domino3d

k téme
Monika
dokonca viac ako MAIS, a to je co povedat, a to je horsie jak kopanec do guli

Quote from: palechandro on  09.09.2010, 03:13:18
Quote from: t0Mi on  09.09.2010, 02:51:02

self burrrn !

trosku fail

EPIC FAIL
vysokoskolsky student, vysokosloski studenti
:laugh:

Quote from: stricky on  09.09.2010, 13:27:28
Quote from: Brand on  09.09.2010, 05:02:27

grafika tam nebola, dvd bola zabehana z ineho pc tak v tom by chyba nemala byt.... akurat to ze mi ani ten sprosty ventilator neroztocilo.....

aka doska? ked MSI tak to bude ona , ja som mal tiez take problemy podobne s dvomi MSI doskami
vivat academicus

stricky

bola do doska gigabyte... ale uz mi ju vymenili

ApokalypS

Quote from: Domino3D on  09.09.2010, 19:56:37

EPIC FAIL

sa teraz neposer kvôli jednej gramatickej chybe :/
som clovek a preto sa mozem mylit, ci nie? ty si sa nikdy nepomylil?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

Quote from: ApokalypS on  11.09.2010, 14:51:32
Quote from: Domino3D on  09.09.2010, 19:56:37

EPIC FAIL

sa teraz neposer kvôli jednej gramatickej chybe :/
som clovek a preto sa mozem mylit, ci nie? ty si sa nikdy nepomylil?

sak klypso ty si sa nepomylil. ty si to napisal spravne, ale tomi ta chcel opravit a nevyslo :D

kOsTi

ee on to len zvyraznil abo to bolo napisane :)
:trestac:

Pusta

Quote from: S.Neeo on  12.09.2010, 00:11:46
k teme : chyba v rozvrhu
ja pre istotu ani nemam rozvrh t.j. nemozem tam mat chybu => problem solved
mozes sa mnou inspirovat

kOsTi

hmm som precital nazov temy ze "Nejebalo mi dnes" ... to by som asi casto sem neprispeval
:trestac:

Robo7691

MAIS ani za panbozka sa tam neda dostať....

Safyia

Quote from: Robo7691 on  14.09.2010, 18:09:38
MAIS ani za panbozka sa tam neda dostať....
mne aj hej ale zapisat sa este neda :D

ursus

ci pana majs padol rovno na ksichta, uz som sa tam nedostal 15minut ;D
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

Robo7691

Čas pripojenia vypršal. Server student.tuke.sk má príliš dlhú odozvu.  :D asi to skúsim o polnoci  :D

lecter

??
ved rozvrh sa uz robil.

Safyia

eeej dostala som sa :D
Takto to tam vyzera

Takze sa furt neda prihlasit z KSV :D

elros

Divne,... ja uz som sa prihlasil na psychologiu