• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

valentino

Quote from: radix on  05.06.2010, 22:56:07
valentino, luk1: blbeckovia

ale no :)) a mna najebal typek na markize ktory prave zakazal roztlieskavackam chodit polonahe po dome... :(

TheOne

mna dnes potesilo pocasie  :thumbs-up:

domino3d

Quote from: TheOne on  05.06.2010, 22:58:06
Quote from: Domino3D on  05.06.2010, 22:53:13
Quote from: tino8 on  05.06.2010, 20:56:11
nie boh sa hneva, ale vies tie experimenty nieco narusili v zemy a preto vybuchla sopka :D :D

btw koho zaujimaju take tie veci o 'Veda VS Nabozenstvo' mozem odporucit knihu Rouhání

to tu uz je dlho, knazi (cirkev) furt brzdili medicinu a vedu vobec, sak sa popravovalo za to ked si niekoho liecil, alebo povedal ze zem je gulata!

nahodou taky hon na carodejnice by nezaskodil v dnesnych dobach :P

len nech to nie je hon na informatikov :D

Quote from: valentino on  05.06.2010, 23:01:48
ale no :)) a mna najebal typek na markize ktory prave zakazal roztlieskavackam chodit polonahe po dome... :(

tomy lee jones, jo ale ta jedna mala fakt fajne kozicky, asi umele ale aj tak :)
vivat academicus

Safyia

Quote from: TheOne on  06.06.2010, 00:42:38
to patri do topicu co ma potesilo :D

Mike

mna dnes naj*bal pohlad na ten bordel co ostal po zaplavach a ja som ho musel pratat  ak:

Luk1

Quote from: radix on  05.06.2010, 22:56:07
valentino, luk1: blbeckovia
to kazdy kto nevoli vyvolene sdku je blbecek ? vo vlade nemaju sediet zlodeji a je jedno ci su z sdku alebo smeru a argument sak sdku kradnu menej je ubohy

no a mna najebalo ked som cital radixove prispevky plne nenavisti, som myslel ze tu studuju len inteligentni ludia ale to co si ty v tej teme predviedol je hodne tak akurat nejakeho jebka v krcme co ma na vsetko patent a o vsetkom mudruje

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Mike

Dnes ma nastval pohlad na spam stranku. Prisiel mi SPAM, pozriem na adresu od koho ze ju hodim do filtra ...

Message from:  unknown

???

tommy-sv

Quote from: Safyia on  06.06.2010, 02:13:23
Quote from: TheOne on  06.06.2010, 00:42:38
to patri do topicu co ma potesilo :D

suhlas, ale keby to znegoval, teda: -(mna dnes potesilo pocasie :thumbs-up: ) alebo !(mna dnes potesilo pocasie :thumbs-up:) tak by bolo vse ok :D

mna dnes najebal jeden magor, co to do mna skoro napalil zozadu autom.. cca 100km/h tam kde je 50 :/ bodaj by mu do nadrze nacikali
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

domino3d

najebala ma TUKE

edit: pici male :)
vivat academicus

domino3d

stara tem? zas ja postujem? to len mna daco najebalo? :D k teme...

najebali ma ludia z okolia RV z KE-furca a tahanovce, a pokracuju v tom...
vivat academicus

cenki

Kreslim v MS paint (no upravujem cierno biely obrazok cca 400x240px) a po pol hodine roboty to pri pokuse nakreslit 1px vypise ze k dokonceniu operacie nieje dostatok pamete a sekne sa. To mu 3GB malo ??? Kur*a!

t0Mi

Quote from: cenki on  29.07.2010, 05:08:29
Kreslim v MS paint (no upravujem cierno biely obrazok cca 400x240px) a po pol hodine roboty to pri pokuse nakreslit 1px vypise ze k dokonceniu operacie nieje dostatok pamete a sekne sa. To mu 3GB malo ??? Kur*a!
:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

cenki

Quote from: t0Mi on  29.07.2010, 15:20:42
Quote from: cenki on  29.07.2010, 05:08:29
:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
Psst! Photoshop na B/W obrázok nebudem zapínať nie? Po kazdom dokreslenom pixely CTRL+S ... (padlo to uz len asi 3x)

freshmakerik

ani nie tak mais, ako system akym sa zapisuje
aj počítač je len človek..

JCube

co by si na tom systeme raz zmenit? :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

freshmakerik

že by sa nezapisovali všetky ročníky a odbory naraz jak u debilov aby to spadlo, ale postupne  bu
aj počítač je len človek..

genie

len by nastal problem s tym, ze niektore predmety maju rozne rocniky a rozne odbory pomiesane.
"Any fool can use a computer.  Many do."

JCube

Quote from: freshmakerik on  08.09.2010, 22:11:15
že by sa nezapisovali všetky ročníky a odbory naraz jak u debilov aby to spadlo, ale postupne  bu
toto som navrhoval v teplych mailoch vedeniu uz minuly rok (neviem ci nie aj rok predtym)...odpoved bola ze si to nevedia predstavit

JCube

Quote from: genie on  08.09.2010, 22:15:04
len by nastal problem s tym, ze niektore predmety maju rozne rocniky a rozne odbory pomiesane.
nenastal

genie

no ak by to bolo osetrene tak, ze kazdy rocnik/odbor by mal svoje cviko alebo na cviku bola nejak rozdelena kapacita, tak by to samozrejme bolo lepsie. ale mam vazne obavy ci by to ten kvazisystem zniesol  :emot-LMAO:

ApokalypS

nechcel som tu nikdy napisat, ale ja uz musim konecne vyjadrit svoj nazor:
nastvalo ma, aby to nebolo tak napisane ako v nazve topicu, ze vysokoskolski studenti sa nevedia slusne vyjadrovat.. :/ nema to nic s mojim nabozenstvom, ale vyjadruju sa tu poniektori ako nasi tmavsi spoluobcania, ktori prave vyliezli ktovie z akej diery.. a to si hovorite vysokoskolaci? zamyslite sa nad sebou :/ niekedy by nezaskodilo pouvazovat nad svojim slovnikom (cudzich slov)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

JCube

Quote from: genie on  08.09.2010, 22:42:22
no ak by to bolo osetrene tak, ze kazdy rocnik/odbor by mal svoje cviko alebo na cviku bola nejak rozdelena kapacita, tak by to samozrejme bolo lepsie. ale mam vazne obavy ci by to ten kvazisystem zniesol  :emot-LMAO:
ja neviem druhak co si potrebuje zapisat daco prvacke tak si to zapise spolu s prvakmi..ostatne si zapise s druhakmi..ja v tom vedu nevidim

genie

ja nehovorim o opakovanych zapisoch. ale o tom, ze su predmety, ktore su povinne pre viacero odborov. s tym, ze nejaky predmet ma odbor A v druhom rocniku,  odbor B v tretom rocniku a nemaju osobitne poriesene cvika. aj ked mi je jasne, ze takch predmetov je minimum a stotoznujem sa s nazorom, ze yb sa malo zapisovat postupne a nie vsetci naraz.

v_oid

Quote from: ApokalypS on  08.09.2010, 22:45:57
nechcel som tu nikdy napisat, ale ja uz musim konecne vyjadrit svoj nazor:
nastvalo ma, aby to nebolo tak napisane ako v nazve topicu, ze vysokoskolsky studenti sa nevedia slusne vyjadrovat.. :/ nema to nic s mojim nabozenstvom, ale vyjadruju sa tu poniektori ako nasi tmavsi spoluobcania, ktori prave vyliezli ktovie z akej diery.. a to si hovorite vysokoskolaci? zamyslite sa nad sebou :/ niekedy by nezaskodilo pouvazovat nad svojim slovnikom (cudzich slov)

Hej pravdu mas. Pochopim v uzavretej parte, ale toto jak keby vsetkym chceli ukazat - aha pozri aky som nevychovany.