• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

dEVIANT

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Safyia

Polhodinu som teraz stala v tej nenormalnej zime vonka, trieskala mobilom o dvere intraku, aby sa uz vratnik zobudil!!! Polhodinu som mrzla kym ma dnu pustil, a este sa tvaril ako jezisko. Ako wtf?? ?Za co to ja platim???!!!!  >:( >:( >:(

Smokie

Quote from: Safyia on  08.01.2010, 09:31:03
Polhodinu som teraz stala v tej nenormalnej zime vonka, trieskala mobilom o dvere intraku, aby sa uz vratnik zobudil!!! Polhodinu som mrzla kym ma dnu pustil, a este sa tvaril ako jezisko. Ako wtf?? ?Za co to ja platim???!!!!  >:( >:( >:(
v tak nekrestansku hodinu? ts ts ts >:(

slusne dievca ma byt o osmej v posteli a o desiatej doma (na izbe)!!! :hammer:
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

Safyia

radix

stricky

padre

ze sa skuska oneskorila pre vydrbane nejake technicke probemy o hodinu a pol

totaluser

kOsTi

celoslovensky vypadok vraj
:trestac:

t0Mi

Hlavne ze si vsetci nakupili 3G telefony lebo to davali v reklame, a hlavne ze nevedia co to je.. Pritom edge tu v ke ide vpohode, ale sa aj tak nikomu nedovolam, lebo oni maju 3G a ani sajn ze si to maju vypnut :D lamy

totaluser

hej
dojdem rano najebany do orange ze co mi vypli simku
som skusl v 2 telefonoch
a teta mi povie ze to celoslovensky vypadok a takym tonom jak keby to malo byt kazdy den od teraz
ziadne ze prapacte abo daco

chcem odskodnenie ked to vyriesia

puq

Quote from: totaluser on  03.02.2010, 16:32:51
hej
dojdem rano najebany do orange ze co mi vypli simku
som skusl v 2 telefonoch
a teta mi povie ze to celoslovensky vypadok a takym tonom jak keby to malo byt kazdy den od teraz
ziadne ze prapacte abo daco

chcem odskodnenie ked to vyriesia

odskodnenie a za co? LOL nestihol si vybavit obchod za 100 000€?

totaluser

nemyslim odskodnenie ze od nich chcem nejake €€€ dostat

ale chcem zrusit zmluvu aj ked som este necely rok viazany bez toho ich super-skurvene-vysokeho storno poplatku

dEVIANT

Quote from: totaluser on  03.02.2010, 17:51:59

ale chcem zrusit zmluvu aj ked som este necely rok viazany bez toho ich super-skurvene-vysokeho storno poplatku

Precitlivelý si  :P

totaluser

tak ako toto neni prvy vypadok

minule lahla na polke slovenska 3G siet (2G islo OK)

na telefon mi to vobec nevadi, ale mobilny internet je o tom internete, bo ked nejde 3G siet tak miesto do USB portu to mozem strkat do ....

dEVIANT

Quote from: totaluser on  03.02.2010, 17:55:33

na telefon mi to vobec nevadi, ale mobilny internet je o tom internete, bo ked nejde 3G siet tak miesto do USB portu to mozem strkat do ....

Aj nervák závislý na internete si !  :P sry  ;)

puq

Quote from: totaluser on  03.02.2010, 17:51:59

poviem ti to na rovinu...ty mozes zrobit velke HOVNO a orange sa ti len vysmeje do tvare...pozri sa co je porusenie zmluvy z ich stranky a potom pochopis ze sa musis uz len zmierit s tym ze tam budes este rok viazany :)

totaluser

akoze mna to nesralo preto ze by mi nesiel net (neni to jedine moje pripojenie) ale preto ze by to mohol byt na ukoncenie zmluvy

inac uz dlho lutujem ze som tu zmluvu podpisal, rychlosti su OK, dostupnost v spicke uplne na ...., pingy kamkolvel cez 450ms
za cca 800skk mesacne dost okradanie podla mna, ale moja chyba
hned jak skonci zmluva idem O2 mobilny + Antik

a inac hej, som nervak (vacsinou som strasny flegmatik, ale ked ma nieco naserie, tak potom poriadne) a nesom zavisly na nete, ale ked sa ma clovek ucit a pripravovat cez NET, tak to vadi

puq

ukoncenie zmluvy uvidis jedine ak sa tyzden nepripojis a este im to musis dokazat:)

vojto

Quote from: totaluser on  03.02.2010, 17:55:33

si zabil  :thumbs-up:

Ing. nemtom

no totaluser budes mat odskodnenie :D
brix will be shat

totaluser

???

inac ma dost prekvapilo ze v prvych spravach na joj o 17.00 bola o tom zmienka, vyjadrenie orangu nikde
v spravach na markize aj joj vecer ani slovkom
akurat na markize bola v strede reklama na Tmobile s hlavnou hlaskou "Je skvele ked vsetko funguje tak ako si predstavujete"  :evica:

sa asi buchli po vacku nech sa o tom bezny plebs nedozvie, ked to nahadou nevedeli doteraz

kOsTi

QuoteAko odškodnenie Orange zákazníkom účastníckych programov nespoplatní SMS správy odoslané z domácej siete v priebehu dnešného dňa na účastnícke telefónne čísla zákazníkov národných sietí SR. Zákazníkom predplatených služieb Orange navýši kredit. Ďalšie podrobnosti o kompenzácii Orange zverejní na svojej internetovej stránke.
:trestac:

Safyia

Podla mna si prepocitali, na akom odskodneni by im uslo najmenej zisku :D A dobre ze to nepovedia mesiac po tom, ked uz mi to moze byt fuk :D

t0Mi

Ordinacia zacina o siedmej. Prisiel som este skor, a to ma uz predbehli dvaja dochodcovia. Potom vyjde vonku sestricka a s usmevom na tvari nam oznami ze pan doktor pride az o osmej az pol deviatej. A ako keby toho nebolo dost, vedla v miestnosti sa asi nejake male decko uci robit s priklepovou vrtackou. Nic nie je ako v tom serialy.