• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Safyia

Kedy ideme ku Kostimu?  ;D

totaluser

strasne ale strasne ma dnes najebalo cviko y UPS

a hlavne tie skolske maily n atuke.sk

akoze raz nejde vobec posta.tuke.sk
druhy den to ide, no nejde prilozit priloha

tak to poslem z gmailu a on mi po 2 tyzdnoch povie ze to nedostal :whacko:

whaaaaaaaaaaaaaaa
strasne ale strasne najebany som
ale strasne

cheMicka

Quote from: totaluser on  01.12.2009, 20:02:21
strasne ale strasne ma dnes najebalo cviko y UPS

a hlavne tie skolske maily n atuke.sk

akoze raz nejde vobec posta.tuke.sk
druhy den to ide, no nejde prilozit priloha

tak to poslem z gmailu a on mi po 2 tyzdnoch povie ze to nedostal :whacko:

whaaaaaaaaaaaaaaa
strasne ale strasne najebany som
ale strasne

mal si ukazat prof. odoslanu postu z tvojej mail. schranky

totaluser

to bolo samozrejme prve co som mu povedal

ze jeho to nezaujima, ze mu to mam poslat znova (a ze mi nestrhne body za oneskorenie)
ale len Boh zna ci to tam dnes dojde

najviac sa mi paci pristup Kmeca
treba odovzdat zadanie?
povedal ze na ten tuke mail mu to nemame posielat ze to je **** a ze spravi mail na gmail.com
spravil

problem?
ziaden, holt tak to dopada ked nutne musime mat tuke mail

stricky

.. som bol dnes v Asku, bo som nasiel pekny kov-drevo stojan pod lcd tv - policky sklo a drziak na tv na tyci - proste dobra cena, vsetko a idem za tetou, ze ho chcem a ona mi na to, ze je na neho cakacia doba, wtf - velkoobchod nabytku a nemaju na sklade? tak ok, sa pytam ze kolko a ona mi na to zabije - 3 MESIACE!!! wtf? na clnku ho poslu z venezuely?
... tak ak viete kde v ke maju dobry vyber tak mi pls dajte vediet...

vojto

radix

LNC

asko a kika, to su len vystavky nabytku.. ja som tam zhanal stolik pod PC, kuxynu a neviem co vsetko a nikdy nic nemali na sklade.. a cakacia doba aspon 2 mesiace, fakt diki.. a blavaci si uzivaju, hocikedy maju ikeu pod nosom a nakupuju vo velkom..
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

stricky

a co Ikea co ma byt v KE?

LNC

ze ked som kamoske povedal, nex mi podpise peticiu za referendum 2009, osopila sa na mna, jak keby som ju xcel zabit ci co.. asi ma jej nejaky cerveny SMER koluje v krvi.. nwm..

kazdopadne, kto by mal zajem a este nepodpisal tuto suprovu peticiu, mam harky a zajtra okolo obeda budem v skole ;)

Safyia

radix

www.referendum2009.sk akurat mam dva harky na izbe na podpisanie :P

Smokie

jedna technicka poznamka......ta stranka sucks pretoze ja z nej vobec neviem na prvy pohlad zistit O COM TO REFERNDUM MA VLASTNE BYT.....

FAIL
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

kOsTi

:trestac:

radix

Ing. nemtom

volby cez internet by boli cool keby sme nevedeli dopredu ako by to dopadlo z hladiska bezpecnosti
brix will be shat

LNC

smokie, mal som Ta za inteligentneho cloveka.. verim, ze to co si napisal bolo len nejaky docasny exces.. ved to tam hned vidis, referendove otazky, aj to co xcu dosiahnut.. navyse vo velkyx napisox tam rotuju otazky.. alebo som ja debo?

radix

Quote from: Bc. nemtom on  03.12.2009, 05:46:25
volby cez internet by boli cool keby sme nevedeli dopredu ako by to dopadlo z hladiska bezpecnosti
jj ze by SMER nedosiahol cez internet 110% O.o

LNC

Quote from: Bc. nemtom on  03.12.2009, 05:46:25
co ja viem, celkom dobre to aj vysvetluju na tej stranke, co xcu vlastne dosiahnut a tak ako to citam, tak to nie je hovadina..

Ing. nemtom

ja by som bol len rad keby to tak bolo len sa obavam ze to neni mozne
brix will be shat

puq

neni mozne :) na slovensku urcite...a system ktory by na to sluzil by stal podla aktualneho cennika co ma ministersto vystavby a regionalne rozvoja niekolko sto milionov eur :D :D

Smokie

Quote from: LNC on  03.12.2009, 05:49:18
smokie, mal som Ta za inteligentneho cloveka.. verim, ze to co si napisal bolo len nejaky docasny exces.. ved to tam hned vidis, referendove otazky, aj to co xcu dosiahnut.. navyse vo velkyx napisox tam rotuju otazky.. alebo som ja debo?
to nie je exces, to je pracovna deformacia...
stranky sa pisu pre blbcov a to podstante vzdy musi udierat do oci a okamzite (nie rotujuce obrazky na ktore treba cakat). a ano, ten odkaz na referendove otazky je vidiet ale zapada medzi ostatnymi odkazmi...a to nie je dobre.
mozno som uz fakt len unaveny po celom dni, ale ja som to co som hladal v prvych sekundach nenasiel.
to co som si vsimol ako prve bol pocet hlasov a tie tri odkazy dole a tie so mnou ako potencionalnym volicom nemaju nic spolocne :)

pisal som, ze sa mi ta stranka nepaci, pretoze na prvy pohlad neviem o com to referendum je (sucks je ozaj mozno prilis silne slovo, toto bol exces)

mna ta stranka k tomu referendu nedokazala priputat a to by mala.

zase nie ze to budete brat tak, ze sa teraz hrajem na neviem akeho chytreho..je to len nazor jedneho z uzivatelov stranky. a tym to konci.
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

Cadmus

keby nejakou nahodou sa fakt podarilo vyzbierat dost podpisov a bolo by referendum, tak aj vysledok referenda ma len odporucaci charakter. vlada na to pozrie, povie "no dobre, tak toto si mysli vacsina ludi... hmmm noa?!" a tym to konci. vyhodene peniaze. na druhej strane... uz aj na vacsie somariny isli miliony. tak preco nie.

t0Mi

mali by tam este dat ze "Do statnych sluzieb zavedieme novy druh kontrolora s nazvom Sudca (ako z filmu sudca Dred), ktory bude jazdit na futuristickej motorke a bude mat pravo sudit a popravovat.."