• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

Havran

Ale nezabundi, Uc sa !! :D :D
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing.Veduci

Quote from: Safyia on  25.11.2009, 20:23:23
:03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: Taku onu!!! Aj moja ochota ma hranice.Bud nech mi raz povie poriadne, co chce, alebo nech si zaplati sekretarku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sak to je spravny zakaznik ... nevie sice co chce, ale neprestane, kym to nedostane ;)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

dEVIANT

celú sobotu nebolo do čoho pichnúť :/...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

citro

plexisklo

sa nauc robit jablkovy kolac :D
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

stricky

dnes je toho viacej - opat nejde voda na celkom bloku intraku...a nikto nevie dokedy nepojde, aaa ze tiez uz zrusili stranku na torrenty - mininova.org ... poznate nejaku podobnu dobru stranku? okrem isohuntu bo to kkcina

kOsTi

:trestac:

freshmakerik

Quote from: stricky on  30.11.2009, 16:30:53
opat nejde voda na celkom bloku intraku...a nikto nevie dokedy nepojde,

ževraj od 30.11. - 1.12.09 od cca 8,00-16,00 hod a malo to byť na C bloku, ale nejde ani nam na D  :whacko:

takže som aj ja najebany  :(
aj počítač je len človek..

stricky

som sa bol dole pytat na ubytovacom a teta si spomenula ze pondelky nie je voda na celom intraku, ze vraj do cca pol 12

Havran

Quote from: stricky on  30.11.2009, 16:30:53
dnes je toho viacej - opat nejde voda na celkom bloku intraku...a nikto nevie dokedy nepojde, aaa ze tiez uz zrusili stranku na torrenty - mininova.org ... poznate nejaku podobnu dobru stranku? okrem isohuntu bo to kkcina

ta neviem ja som aj predtym skorej vyuzival isohunt jak mininovu, ale tak mna uz poslednu dobu seru totie torrenty, rapidshare ftw :)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

vojto

Safyia

Neviem co, ale najebana som  :03:

t0Mi

som bol lenivy od piatku sa pohnut z domu, a kedze som nemal ziadne jedlo, jedol som od piatku vecera do nedele vecera iba spaghetti s kecupom.. dnes rano som sa nestihol naranajkovat a dufal som ze na obed v praci uz bude nieco poriadne... vzhladom na nazov tohto topicu je jasne co bolo..

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

hunto posledny mesiac abo dva stale len dojde a napise jedno slovo :D

nighthunter

a uz nielen na irc ale aj tu :)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

strickos :D voda mozno nejde na celkom intraku ale na B ide :P

Safyia

Ha, aj na Acku ide, tak sa nechvalte, nas blok je naj! :D

kOsTi

ja mam vlastnu izbu  :xmas: a teraz co je naj? :D

cheMicka

Quote from: kOsTi on  01.12.2009, 05:15:32
ja mam vlastnu izbu  :xmas: a teraz co je naj? :D

ja tiez :)

kOsTi

ale ja mozem robit party aj si vodit navstevy :D :P

Ing. nemtom

a domna nejebu susedia nech patres da to radio tisej
brix will be shat

cheMicka

Quote from: kOsTi on  01.12.2009, 05:47:40
ale ja mozem robit party aj si vodit navstevy :D :P

a nerobis

kOsTi

zeby nikto nedosiel? naah  :trestac:

hrmill

Quote from: kOsTi on  01.12.2009, 16:05:32
zeby nikto nedosiel? naah  :trestac:

to znelo ako ponuka este mam stale tu flasu :)
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.