• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

stricky

ta ked sem prides tak sa potom netoto ze sa nedivam na teba :P

mishelka

Quote from: Safyia on  02.11.2009, 19:16:12
Nejde od vcera tepla voda na intraku aa opravit to maju az v utorok. V tej ladovej vode je uz aj umyvanie zubov masaker, nieto este sprchovanie...  ak:
ved nemate tam kuchynku? si zohrej :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Safyia

Quote from: mishelka on  03.11.2009, 15:49:35
Quote from: Safyia on  02.11.2009, 19:16:12
Nejde od vcera tepla voda na intraku aa opravit to maju az v utorok. V tej ladovej vode je uz aj umyvanie zubov masaker, nieto este sprchovanie...  ak:
ved nemate tam kuchynku? si zohrej :)
Na moje vlasy, to by som musela 50 litrov zohrievat, zatial aj zapli tu vodu chvalabohu :D

mishelka

no a co, sak velky hrnec a ides :D :D :D

Safyia

Ze som dnes nebola na ups a bola prezencka :( Stale poctivo chodim,no raz som musela ist sek zaplatit a bola prezencka... A dnes som si povedala, ze raz sa ulejem a co... A zas bola  bu

dEVIANT

Spolubývajúcemu ukradli ani nie mesačný notebook aj s peňaženkou z jedálne v ZP1 v pondelok. Ani nie som najebaný, ale je to smutné, aké kurvy tu už študujú, keď to vobec bol študent. Týmto zlodejovi prajem skurvené prežitie vianočných sviatkov, rakovinu do života, nech mu ten book vybuchne do faču a nech skape do rána  am  :)
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Viper_No1

mne ujebali bundu z V-cka... uz komu chyba cudzia bunda  ???
3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"

Pusta

ze som dnes medzi 03:00 a 05:00 nemohla spat lebo ma od zapalenych mandli zacali boliet uz aj ZUBY !  am

radix

puq

mozno kralicia chripka :D

Ing.Veduci

Quote from: Viper_No1 on  04.11.2009, 18:35:20
mne ujebali bundu z V-cka... uz komu chyba cudzia bunda  ???
mozno ten clovek len nebol v stave rozpoznat svoju od tvojej ... a rano kukal, ze co to ma za bundu na izbe :D  :beer1:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Havran

do matky matere, mi stopli balik z Honkongu na colnici, teraz sa musis jebat na colnicu, bodaj by tam seci lepru dostali
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

mali ti to poslat ako GIFT zmrdi hongkongski
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Luk1

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Safyia

Quote from: Luk1 on  05.11.2009, 18:39:13
debilne pocasie...
presnee, a take ma byt cely vikend  :mishela

nighthunter

najebal som sa dnes :)))
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Havran

taze na baliku sice bolo napisane Gift ale ty curaci mi to aj tak stopli na colnici, to co za nove moresi su toto ci boha
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Safyia

Tak clovek sa po dvoch tyzdnoch aj kus tesi domov...A co najde? Prazdnu chladnicku, v izbe vypnute radiatory a mama si ku mne prestahovala pracovnu :/

kOsTi

ti chce povedat ze: zmyzny ...!
:trestac:

Safyia

Aj ja si myslim... uz sa nadobro zmierili s tym, ze som odisla... :(     
.... uz bolo nacase !  bp

t0Mi

Som bol zasa v zlatom slnku, no tentokrat som do seba napchal len 2 taniere - kung pao jemne pikantne a taku zmesku a'la slovenska kuchyna so zemiakmi...
Som zo seba prudko sklamany... :hammer:

psicho

Quote from: dEVIANT on  04.11.2009, 18:15:30
Spolubývajúcemu ukradli ani nie mesačný notebook aj s peňaženkou z jedálne v ZP1 v pondelok. Ani nie som najebaný, ale je to smutné, aké kurvy tu už študujú, keď to vobec bol študent. Týmto zlodejovi prajem skurvené prežitie vianočných sviatkov, rakovinu do života, nech mu ten book vybuchne do faču a nech skape do rána  am  :)

preco mi prajes take zle ? :( ale ten book je dobry :P :P :P a ty taky nemaas a ja mam a be be be
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

padre

nejebal ma ANTIK, moj router a aj PC dfk

mishelka

vojto

Quote from: dEVIANT on  04.11.2009, 18:15:30

Ako sa to stalo? Napis viac, nechcem aby aj mne dajaky dobrak ukradol notebook .. :/