• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

sikik

Quote from: Havran on  28.10.2009, 20:10:43
Quote from: Safyia on  28.10.2009, 18:31:25
Potom mi spolubyvajuca obsadila sprchu na dalsich 15 minut

namiesto cakania si sa mala pridat, sak aj dve by ste sa tam pomestili ne ? a potom cely den by si spominala ze jaky dobry napad to bol ...

A spravit si z toho nejaky zaznam a zverejnit ho na nete, aby sme aj my mali na co spominat. ;D ;D ;D
If you're one in a million, there are six thousand people exactly like you.

Computers make very fast, very accurate mistakes.

t0Mi

Quote from: Safyia on  28.10.2009, 22:42:44
Quote from: Havran on  28.10.2009, 22:05:33
Quote from: Havran on  28.10.2009, 20:10:43
Quote from: Safyia on  28.10.2009, 18:31:25
Potom mi spolubyvajuca obsadila sprchu na dalsich 15 minut
namiesto cakania si sa mala pridat, sak aj dve by ste sa tam pomestili ne ? a potom cely den by si spominala ze jaky dobry napad to bol ...
Aaale ja som aj chcela, ale ona nie vies, tak som nechcela byt neslusna a ist nasilu...  ???

tak aspon dufam ze si jej potom nazorne vysvetlila o co vsetko prisla ;)
A aj sa budem kvoli dakym zenskym namahat? :D Radsej si to necham pre niekoho, kto to oceni  ;D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/psychologicky-vyskum :)

t0Mi

Safyia

Quote from: t0Mi on  29.10.2009, 22:46:40
Odfot spolubyvajucu :)
:D Prides sa pozriet neikedy ;) Ty odfot nejakeho svojho kamarata ;D
Aaa dnes ma najebalo, ze ked som sa konecne mohla vyspat, lebo o 10.50 az cviko, tak mi rano 6.20 volala mama. Hlavne ze ma na chladnicke moj rozvrh, nech vie kedy mi nema volat  :03:

t0Mi

mishelka

zatvorene libresso, no cafe :'(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

mishelka

Quote from: kOsTi on  28.10.2009, 15:29:32
steva?
no v pripade ak ti rúška nepomoze, tak mozes nosit aj Rusku, mozno ta prefacka :D a nebudes sa potom nad takymi hovadinami rozculovat

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

paetnerka zrusila operetu par hodin pred zaciatkom :(((((

kto chce ist vecer na operetu 18.30 piste mi !!!
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

dpc dpc dpc ale som nasraty !
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

keby dajake ine predstavenie... ale opereta? ti musi jebat :/
:trestac:

Pusta

fuuuu ta ja by s tebou aj sla...kebyze dnes necestujem prec  :(

cheMicka

nighthunter a s kym si mal ist?

nighthunter

uz mam nahradu :)

to vsak neznamena ze som na nu nasraty !!!!!!

Ing. nemtom

ta ak to neznamena ze si na nu nasraty naco tolko vykricnikov
brix will be shat

nighthunter

ze nie som malo byt .DDDD

hbm

By ma zaujimalo ktora dobra dusa stale vypina zdroj a odpaja klavesnicu etc .. v PC1 na pc hned pri dverach ..

Safyia

Nejde od vcera tepla voda na intraku aa opravit to maju az v utorok. V tej ladovej vode je uz aj umyvanie zubov masaker, nieto este sprchovanie...  ak:

kOsTi

:trestac:

freshmakerik

Quote from: Safyia on  02.11.2009, 19:16:12
Nejde od vcera tepla voda na intraku aa opravit to maju az v utorok. V tej ladovej vode je uz aj umyvanie zubov masaker, nieto este sprchovanie...  ak:

ja som počul že už od piatku nejde :D
aj počítač je len človek..

dEVIANT

Tak ich bežte popohnať ze zajtra večer už pojde :Dsíce...aj minule keď všetkým nešla od 8 teplá voda...som došiel na intrák a sprchoval s v teplej ešte o 23 :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Ing.Veduci

ja som si hodku zohrieval vodu v kanvici, primiesal akurat sudenej a krasne som sa okupkal v asi 20cm vody :D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Safyia

Quote from: freshmakerik on  02.11.2009, 20:41:53

ja som počul že už od piatku nejde :D
Mozno, ja som si to len v nedelu vsimla :D
A an J5ke vraj ide... Mozem si ist k niekomu tam vlasy umyt? ;D

stricky

Quote from: Bc.Veduci on  02.11.2009, 22:49:05
ja som si hodku zohrieval vodu v kanvici, primiesal akurat sudenej a krasne som sa okupkal v asi 20cm vody :D

ja som si tak umyl vlasy... :D

Safyia

Tak nic, mastne budu! A koniec. Komu sa nepaci, nech sa nepozera :D