• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

Safyia

Quote from: t0Mi on  23.09.2009, 18:34:54
som jedol spagetti a s takou chutou. a ked som dojedal tak som zistil ze to su makarony a az ma presla chut ???
;D ;D ;D
Quote from: sikik on  23.09.2009, 19:33:15
Co sa mne stalo. Sedim si rano na cviku z MaS a ked som sa chcel ist pozriet co nove na fore, tak forum ze nic. Ze server ma dlhu odpoved. Som sa skoro posral. Som sa zlakol ze by som ani nedostudoval ???
jj to robilo aj mne... aale hlavne, ze je uz setko ok :D :P
Ja som zas zaspala rano, vstala o pol desiatej  >:( Takze som silno rozmyyslala ci ist na prednasku... Ale ako poctiva studentka som, sice s meskanim, dosla :D

cheMicka

rano som vstala o 5.30 a snazila som sa tak aby som stihla nejaky skory bus, ktory ide tesne po siedmej aby som stihla byt v skole na 7.30 .. samozrejme som nestihala a na zastavku som sa dotrepala az na 7:18 tak som nastupila do plneho busu (na druhej zastavke) s tym ze do skoly pridem kedy pridem, ved mame dnes len pruznost a pevnost - aj cviko aj prednasku dlhu..  samozrejme od thc smerom dole na presovsku zapcha ako obvykle.. zrazu mi zavolala spoluziacka ze ta pruzina dneska vobec ani nieje.. tak som stala v tom smradlavom buse s vydychanym vzduchom az do 7:39 aby som sa mohla ledva vytrepat von na zastavke pri tescu a prejst na druhu stranu a tam cakat dalsich 10 minut na bus na thc aby za ten kratky cas mohli odist dva troleje na furcu..

nighthunter

vidite ake my mame pekne sidlisko ? :-*
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

sikik

Radsej sa prejdite pesi. Ved v zdravom tele zdravi duch, albo vyduch? Teraz si nie som isty. A uplne ze the best je bicykel.
If you're one in a million, there are six thousand people exactly like you.

Computers make very fast, very accurate mistakes.

t0Mi

Quote from: cheMicka on  23.09.2009, 20:14:57
rano som vstala o 5.30 a snazila som sa tak aby som stihla nejaky skory bus, ktory ide tesne po siedmej aby som stihla byt v skole na 7.30 .. samozrejme som nestihala a na zastavku som sa dotrepala az na 7:18 tak som nastupila do plneho busu (na druhej zastavke) s tym ze do skoly pridem kedy pridem, ved mame dnes len pruznost a pevnost - aj cviko aj prednasku dlhu..  samozrejme od thc smerom dole na presovsku zapcha ako obvykle.. zrazu mi zavolala spoluziacka ze ta pruzina dneska vobec ani nieje.. tak som stala v tom smradlavom buse s vydychanym vzduchom az do 7:39 aby som sa mohla ledva vytrepat von na zastavke pri tescu a prejst na druhu stranu a tam cakat dalsich 10 minut na bus na thc aby za ten kratky cas mohli odist dva troleje na furcu..

takze sa ti ten prezdmet velmi pruzne prisposobil.. chara comment ale rad by som do zajtra 1k :)

cheMicka

Quote from: sikik on  23.09.2009, 20:24:18
Radsej sa prejdite pesi. Ved v zdravom tele zdravi duch, albo vyduch? Teraz si nie som isty. A uplne ze the best je bicykel.

planujem chodit peso do skoly, ale nie na 7:30. to by som musela velmi skoro vstavat

nighthunter

peso sa neoplati mam uz odskusane
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

cheMicka

ako neoplati?
oplati sa podla mna z toho hladiska ze nemusis byt v tom buse a cakat v tej zapche a navyse spravis nieco pre svoje telo :D ale ked niesu zapchy tak urcite busom si v skole skor ako peso

nighthunter

ja som myslel casovo

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

cheMicka

Quote from: nighthunter on  23.09.2009, 20:58:42
ja som myslel casovo

casovo je asi najlepsie ist peso k tescu a tam nastupit na nejaky bus.. ale asi iba ked je zapcha

sikik

Kupte si prehanadlo a nebudete mat zapchy

mishelka

Quote from: nighthunter on  23.09.2009, 20:51:07
na bajkoch.. btw kedy bude toto na bajky konecne? cez zimu? vtedy budem chodit na bajku v pohode, ako taky cencul... :metal: :ohmygod:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

trek

najebala ma dnes prednaska zo stavby pocitacov...

Smokie

Quote from: mishelka on  23.09.2009, 23:39:35
Quote from: nighthunter on  23.09.2009, 20:51:07
na bajkoch.. btw kedy bude toto na bajky konecne? cez zimu? vtedy budem chodit na bajku v pohode, ako taky cencul... :metal: :ohmygod:
mna najebalo ked som cestou domov videl v hlavnej bude ZAKAZ ODKLADANIA BICYKLOV...
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

ApokalypS

Quote from: sikik on  23.09.2009, 20:24:18
nj, bicykel.. dobre, ze spominas.. mali sme mat na ne nejaky stojan, ak sa nemylim

EDIT: aha, nevsimol som si, ze uz je dalsie strana zaspamovana..

Quote from: trek on  24.09.2009, 00:09:17
jj, ta prednaska nemala chybu.. hlavne zaver ;D som sa pobavil a cakavam, ze to aj splni.. bude sranda
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

:trestac:

radix

zavadzajuci pristelKAR

stricky

sikik

jj, ta prednaska nemala chybu.. hlavne zaver ;D som sa pobavil a cakavam, ze to aj splni.. bude sranda
[/quote]

A co to vlastne hovorila, lebo akosi som ju neregistroval len zrazu z nicoho nic ze koniec a videl som ze sa rozculovala, ale nejak som nepocul ze co hovorila, viem ze spominala nejake pytanie sa ci co?

t0Mi

Som fstal a napol siedmu isiel ku dochtorke a ta pica ordinuje od deviatej..

sikik

Quote from: t0Mi on  24.09.2009, 14:02:18
Som fstal a napol siedmu isiel ku dochtorke a ta pica ordinuje od deviatej..

Nemas co tak skoro vstavat

trek

Quote from: sikik on  24.09.2009, 13:59:16

A co to vlastne hovorila, lebo akosi som ju neregistroval len zrazu z nicoho nic ze koniec a videl som ze sa rozculovala, ale nejak som nepocul ze co hovorila, viem ze spominala nejake pytanie sa ci co?
[/quote]

nieco v tom zmysle ze aj ona vie byt zla a ze od buducej prednasky chodime my k tabuli vysvetlovat a za to budu body ci co a musime chodit pripraveni na prednasky...a tak podobne :D

t0Mi

sikana. treba nahlasit.

t0Mi

bol by fail keby teraz povedali ze.. no domysli si :D