• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

Smokie

Quote from: kOsTi on  21.09.2009, 00:05:28
boha dnes kuknem do penazenky a chyba mi das 20€ a neviem kde su... to som ani nikde nebol riadne len asi v Optime a Hornbachu :/
ooold a lame ;)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

kOsTi

aspon som pekny a mam zeny ;)
:trestac:

radix

... ze musim ist do skoly :(

stricky

dnes ma nenajebe nic a nikto

t0Mi

Quote from: trek on  20.09.2009, 23:42:11
toto za chvilu bude vyzerat ako keby ten topic mal nazov "Potesilo ma dnes" :D mozno treba taky vytvorit :D

alebo 'Potesila ma dnes' ;D ;D

nighthunter

Quote from: t0Mi on  21.09.2009, 19:49:42
Quote from: trek on  20.09.2009, 23:42:11
toto za chvilu bude vyzerat ako keby ten topic mal nazov "Potesilo ma dnes" :D mozno treba taky vytvorit :D

alebo 'Potesila ma dnes' ;D ;D
ale to az vecer po 22. sa bude moct pisat tam
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

freshmakerik

dnes ma najebalo že som šiel do školy na dve veci  :ohmigod:
aj počítač je len človek..

nighthunter

KUKAJTE TV NASA JE TAM TUKE !!!!
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

ApokalypS

prezrad blizsie, co sa tam take dialo?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

ta klasicke reci polus spominal novu kniznicu

ja som zachytil asi len dve minuty

TradeMark

Najebalo ma dnes: Toto co si dovolili v bufete nazvat "hot-dog"-om... parka jak kasa, rohlik trojdnovy. Pomyje!
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

buhehe

...to bol zas den...rano musim vstavat o 5 jak kkt, cely vagon pachne od palenky, vlak meska 30 minut nestihnem cviko 7.30, potom mam velke medzery v rozvrhu, na prednaske z TT skoro zomieram od nudy, vybije sa mi bateria na prednaske z KPr, cestou spat nestiham kupit ani listok, musim vo vlaku kupovat cely a v polovicke cesty domov vlak zastane pride rozhodca, hlasi zeleznicnu nehodu a vyjebe vsetkych von z vlaku s tym ze mozeme prestupit na IC ktore u nas nestoji, potom cakam hodinu kym po mna pridu nasi...a uz som doma a nic neni na VECERU! a este sa jebe aj internet...

Safyia

Ze mi na intraku povedali, ked som odchadzala, ze ak sa do jedenastej nevratim, mam smolu... Najskor o piatej rano :D Nema niekto pozicat deku? :D

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

najebal ma dnes cely svet

freshmakerik

Quote from: Safyia on  23.09.2009, 02:16:45
Ze mi na intraku povedali, ked som odchadzala, ze ak sa do jedenastej nevratim, mam smolu... Najskor o piatej rano :D Nema niekto pozicat deku? :D

čo im jebe ? :D to si asi len srandu robili.. šak take nikdy nebolo (aspoň čo ja pamatam)

hrmill

ja viem tak ze ona je na tom madarskom stredoskolskom intraku co je na jedlikovej pokial ja mam dobre info
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

freshmakerik

aha.., tak to sa potom chápe..

Ing.Veduci

Quote from: buhehe on  23.09.2009, 01:49:09
vlak zastane pride rozhodca, hlasi zeleznicnu nehodu

normalne zo SFZ?
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Havran

Quote from: Safyia on  23.09.2009, 02:16:45

ja mam dokonca aj postel volnu na byte ;)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

mishelka

nebolo to dnes, ale vcera a myslim ze velkost pisma a text v mojom sigu hovori za vsetko

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

t0Mi

som jedol spagetti a s takou chutou. a ked som dojedal tak som zistil ze to su makarony a az ma presla chut ???

sikik

Quote from: t0Mi on  23.09.2009, 18:34:54
som jedol spagetti a s takou chutou. a ked som dojedal tak som zistil ze to su makarony a az ma presla chut ???

Mat tak tvoje problemy :'(
If you're one in a million, there are six thousand people exactly like you.

Computers make very fast, very accurate mistakes.

sikik

Co sa mne stalo. Sedim si rano na cviku z MaS a ked som sa chcel ist pozriet co nove na fore, tak forum ze nic. Ze server ma dlhu odpoved. Som sa skoro posral. Som sa zlakol ze by som ani nedostudoval ???
If you're one in a million, there are six thousand people exactly like you.

Computers make very fast, very accurate mistakes.