• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

mistyq

v prekročených kapacitách rozvrhových jednotkách budú náhodne vymazané nadkapacitné počty zápisov do rozvrhu.  :whacko:

Aniy

mno môžte raz hádať čo mňa bude stať teraz 4 dni čo budem mimo netu.

dEVIANT

dnes ma toho najebalo veľa...za vsetkym stoji jedna institucia...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

domino3d

vivat academicus

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

milaninho

nahodne kickovanie? to komu prislo na um toto.. a este nakoniec napisu ze za to nemozu.. aspon to mohli spravit este trosku fer a spustit cele kolo odznova niekedy buduci tyzden..

nighthunter

ono by z toho mohli spravit nejaku rality show alebo co ked uz vypadavate po jednom posielali by sa SMSky ...
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

t0Mi

mi klakol net. uz vcera ma teda najebalo, ale kedze mi klakol net tak az teraz pisem. ale to by sa hodilo aj do rubriky co divneho som zazil, pretoze normalne si stahujem co to, co to pozeram cez browser, pocuvam podcast a hram karty (multitasking).. a zrazu dzig a ze antik zistil ze som na inej mac adrese... tak si vravim co im jebe teraz neskoro vecer (asi 11 hod bolo, mozno pol dvanastej) som skusil restartovat router. nic. pozeram cez wifi mobil ci susedkam ide net, a im normalne ide.. tha dpc. pozeram na svoj router.. a on je damy a pani resetovany. ja som ho len vypol a zapol, nie resetoval.. cize proste tam bol problem, ze sa mi sam od seba resetol router.. a teraz sa pytam, je to mozne, alebo si dachto robi srandu ?

JCube

je mozne...stalo sa mi to uz
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Smokie

aj mne sa to uz raz stalo... mi prestal ist net. pozrel som na router, blikal, kabel bol zapojeny (sa obcas odpaja). zrazu sa mi stratilo moje wifi. ale objavil sa nejaky default. tak som sa skusil napojit na neho a islo to. som si myslel, ze nejaky sused lamer. potom som isiel pozriet na konfiguraciu routra a BOL SOM TO JA... proste sa resetol, kompletne..SSID, zabezpecenie, vsetko.

666-ty post!!!
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

Mattys

Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

ApokalypS

Quote from: Mattys on  13.09.2009, 03:54:10
Quote from: nighthunter on  11.09.2009, 01:54:49
Quote from: Domino3D on  11.09.2009, 01:39:25
MAIS + TUKE = :D
MAIS + TUKE = :mishela

MAIS + TUKE = bu
MAIS + TUKE =   :03:                  //len to predtym vyzeralo lepsie..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

t0Mi

Quote from: Smokie on  13.09.2009, 01:10:31
aj mne sa to uz raz stalo... mi prestal ist net. pozrel som na router, blikal, kabel bol zapojeny (sa obcas odpaja). zrazu sa mi stratilo moje wifi. ale objavil sa nejaky default. tak som sa skusil napojit na neho a islo to. som si myslel, ze nejaky sused lamer. potom som isiel pozriet na konfiguraciu routra a BOL SOM TO JA... proste sa resetol, kompletne..SSID, zabezpecenie, vsetko.

666-ty post!!!

tiez som myslel ze nejaky sused lamer ked si ani nezablokuje a necha nazov Topcom :D

Safyia

Asi cely tyzden nebudem mat net... A vraj symbolicky euro na mesiac... Ale to, ze su tam raz za mesiac, aby si ma pridali, to nepovedia, vrr... :03: Clovek aby chodik kazdy den do Galerie sa prizivovat...

psicho

tak mna uz nic nenajebe lebo

Beyonce had the best video of all time, ALL TIME!
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

nighthunter

tolko veci ma dnes najebalo ze to sa ani neda spisat secko spolu nakopu :)

a najviac ma naone MAIS

trek

najebalo ma dnes ze som v Hornbachu nasiel 10 ecok ale najprv som myslel ze na zemi lezi 50tka :D

t0Mi

Quote from: trek on  19.09.2009, 23:48:55
najebalo ma dnes ze som v Hornbachu nasiel 10 ecok ale najprv som myslel ze na zemi lezi 50tka :D

najebalo ma ze som dnes planoval ist do hornbachu a rozmyslel som si to, ze pojdem zajtra.. :ohmygod:

buhehe

najebalo ma ze som bol v hornbachu a som stratil 10ecok

trek

dufam ze len srandujes  :D

Safyia

Quote from: buhehe on  20.09.2009, 01:26:45
najebalo ma ze som bol v hornbachu a som stratil 10ecok
Aj ty? Ja tieez  ;D

trek

heeej pozor bo uz som v minuse :D...no nic..padam ja tych 10 ecok radsej rychlo rozbit :D

tino8

Ja som pre zmenu nasiel v Optime 10E, fajny absint bol z nej :)

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

trek

toto za chvilu bude vyzerat ako keby ten topic mal nazov "Potesilo ma dnes" :D mozno treba taky vytvorit :D

kOsTi

boha dnes kuknem do penazenky a chyba mi das 20€ a neviem kde su... to som ani nikde nebol riadne len asi v Optime a Hornbachu :/
:trestac: