• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najebalo ma dnes

Started by JCube, 15.08.2009, 19:06:38

« predchdzajce - alie »

psicho

zemi odysiel v poradi 3 zdroj
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ApokalypS

lol, kOsTi.. ty si mal aky skvely den ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

JCube

kosti ma stale emo dni...nanho sa emo lepi emo smola
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing.Veduci

Quote from: Bc. nemtom on  17.08.2009, 07:10:36
podjebovat veduceho?
Quote from: kOsTi on  17.08.2009, 07:45:58
teraz dojde veduci napisat sem do "Najebalo ma dnes": videl som Evicu zrat pizzu

co co? dako som mimo...

... ale napajedilo :D ma dnes, ze az dnes som zistil, ze tu mame taky pekny topic :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

stricky

btw tiez mi toto spravila ISIC ze nefachci.... wtf? nema fungovat az do konca septembra? to sa teraz musim jebat na uvt a dat ju precipovat?

kOsTi

do 31.8 mal platit, a tebe by malo stacit ju prilozit k tomu terminalu
:trestac:

wirer

len kto sa potrebe teraz "len" kvôli ISIC-u do KE???  :whacko:

kOsTi

jak keby si z Komarna mal ist pises

hrmill

tak ja od toho komarna az tak strasne daleko nemam
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

hrmill

tak mu treba zatkat tu ....
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

Quote from: wirer on  01.09.2009, 18:43:54
len kto sa potrebe teraz "len" kvôli ISIC-u do KE???  :whacko:
de mas podpis kamo ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

buhehe

bump
neviem ci ma najebalo viac ze nejdu robit rozvrhy ci to ze nesu o tom ani ziadne info...

JCube

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Safyia

Bola som si kupovat nohavice... Poctivo som zaplatila, sla von a ten magneticky onyy proti kradezi im zacal pipat. Tak som sa vratila, vsetci po mne kukali, v obchode mi pozerali kabat, poslali ma samu cez dvere a spat, s bundou, kabelkou, xkrat to pipalo. Potom sa mi prehrabali aj taskach... Asi po 10 minutych zistili, ze to reaguje na knihy z kniznice. A ani sa mi neospravelnili, svine!  :pusta:

Havran

inac do buducnosti, sa mi zda ze to reaguje aj na ethernetovy kabel, ta len zeby ste neboli soknuty potom
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

JCube

reaguje to na knihy z kniznice, kabel a pamatove karty...

wirer

a ocove topánky  :D hlavne ak opravoval nejaké veci pre BauMax a odchádzal, párkrát mu pípali

Aniy

tak ako posledné dni. Zápis do rozvrhu.

kOsTi

stricky

...vidis uz ani oni ta tu nechcu... :P

radix

este 4x si to uprav do konecnej podoby :D

Veduca

radix

Kapacita miestnosti nebola brana do uvahy pri prihlasovani sa do nej z toho dovodu bude nahodne vymazany nadkapacitny pocet ludi