• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co si myslite o tzv. plynovej krize?

Started by Pusta, 09.01.2009, 04:18:10

« predchdzajce - alie »

nighthunter

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ywetka

bezva :D v korzari pisali, ze v Kosiciach ludia hromadne nabehavaju do obchodov vykupovat ohrievace a teplovzdusne ventilatory, ze v NAY ani v Galerke ich uz vobec nemaju, vykupili sa aj take, co im tam stali niekolko rokov bez zaujmu... najma dochodcovia sa zblaznili... tak ja neviem, co si mam o tom mysliet. Luto mi je podnikov, ktore si to dost odnesu (USS uz aj zastavilo vyrobu), pokial sa to rychlo nevyriesi, lebo nasledne to ovplyvni ludi, ich naslednu kupyschopnost... ako dosledky to moze mat fakt katastrofalne, ale netreba na to mysliet, i tak sa tym stresom nic nevyriesi... radsej verme, ze je to len chvilkova zalezitost. Domacnosti ako take, co sa tyka vykurovania a pod., to minimalne v KE neovplyvni, kedze 85% su vykurovane TEKO-m (okrem Sace, ti aj maju uz trosku kosu), ktore zo 70% kuri ciernym uhlim a len z 30% plynom - kedze su mrazy, tak sice v tychto dnoch spotrebuje o nieco viac uhlia ako zvycajne na ukor plynu, ale neexistuje realna sanca, aby v domacnostiach v KE zavladla kosa. Cize aspon to nas moze upokojit ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

ywetka

Quote from: mishelka on  09.01.2009, 19:39:18
ja si myslim ze plynova kriza mi uz riadne lezie na nervy.. hlavne po vcerajsej noci, kedy som koli nasim nemohla spat do JEDNEJ RANA (chodim akoze spat o desiatej hej), lebo mali obrovsky pokec o tom, ze z Ruska idu do Ciech cez plynove rury vojaci, obrovska armada spolu s tankami a autami (v meter sirokom potrubi hej), sa pomstit za to, ze Cesi si kupili protiraketovu ochranu od Amikov.. AKOZE LOL !!!

cipana, ale to pojdu aj potom do polska, kedze aj oni tak urobili :D... NY Times pise, ze podla nich je na vine najma sucasna orientacia ukrajiny na USA, co sa rusom nepaci... a este pisu, ze nas velakrat upozornovali na to, ze je blbost energeticky zavisiet len na jedinom zdroji, a to este k tomu od ruska (presne tak tam bolo :D), ale sme si nedali povedat, tak tu to mame... konkretne riesenie, ani navrh tam nie je... zacinam prestavat verit, ze Timesy su az take seriozne noviny, ako sa vsade uvadza  :emot-rolleyes:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

treba citat britske noviny :P aj ked v poslednom case aj v tych je hovno
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Smokie

Quote from: mishelka on  09.01.2009, 19:39:18
ja si myslim ze plynova kriza mi uz riadne lezie na nervy.. hlavne po vcerajsej noci, kedy som koli nasim nemohla spat do JEDNEJ RANA (chodim akoze spat o desiatej hej), lebo mali obrovsky pokec o tom, ze z Ruska idu do Ciech cez plynove rury vojaci, obrovska armada spolu s tankami a autami (v meter sirokom potrubi hej), sa pomstit za to, ze Cesi si kupili protiraketovu ochranu od Amikov.. AKOZE LOL !!!
a sak po suciatkach tie tanky nosia predsa, joooooj...ved logika :)

ale ta kriza nebude dlho trvat :) rusi vedia, ze nemozu prilis dlho blbnut, lebo bude velmi zle... navyse uz niekde vraveli, ze uz nie su tak daleko k dohode s ukrajinou, cize onedlho plyn opat potecie
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

mishelka

Quote from: ywetka on  09.01.2009, 20:44:42
bezva :D v korzari pisali, ze v Kosiciach ludia hromadne nabehavaju do obchodov vykupovat ohrievace a teplovzdusne ventilatory, ze v NAY ani v Galerke ich uz vobec nemaju, vykupili sa aj take, co im tam stali niekolko rokov bez zaujmu... najma dochodcovia sa zblaznili... tak ja neviem, co si mam o tom mysliet. Luto mi je podnikov, ktore si to dost odnesu (USS uz aj zastavilo vyrobu), pokial sa to rychlo nevyriesi, lebo nasledne to ovplyvni ludi, ich naslednu kupyschopnost... ako dosledky to moze mat fakt katastrofalne, ale netreba na to mysliet, i tak sa tym stresom nic nevyriesi... radsej verme, ze je to len chvilkova zalezitost. Domacnosti ako take, co sa tyka vykurovania a pod., to minimalne v KE neovplyvni, kedze 85% su vykurovane TEKO-m (okrem Sace, ti aj maju uz trosku kosu), ktore zo 70% kuri ciernym uhlim a len z 30% plynom - kedze su mrazy, tak sice v tychto dnoch spotrebuje o nieco viac uhlia ako zvycajne na ukor plynu, ale neexistuje realna sanca, aby v domacnostiach v KE zavladla kosa. Cize aspon to nas moze upokojit ;)
Pravda, pravda.. Otec robi v TEKO :) Oni na plyn presli az neskor, povodne boli 100% na uhlie.. Cize nemaju problem prejst znova na uhlie bez plynu. Mozno tam bude treba viac ludi v kotolni okolo toho aby pobiehali a davali pozor, ale nic viac, domacnosti napojene na teplaren budu vykurovane rovnako... Len oco sa stazoval ze teraz bude viac smradu tam, ze castejsie treba do kotolne chodit.. :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing. nemtom

na dedine vsetci pomrieme, waaaaaaaa, ani sa nezacinam ucit TI :D
brix will be shat

stricky

Quote from: Pusta on  09.01.2009, 04:18:10
no ja uz neviem co si mam mysliet...ale vecer sa mi nezaspava dobre a pocas dna citim taky jemny neutichajuci tlak na hrudi  :emot-rolleyes:

chyba ti sex

radix

treba ist na tuhe paliva co tam po plyne :D drevo nedojde...

Pusta

Quote from: stricky on  10.01.2009, 00:49:00
no ja uz neviem co si mam mysliet...ale vecer sa mi nezaspava dobre a pocas dna citim taky jemny neutichajuci tlak na hrudi  :emot-rolleyes:

chyba ti sex
ponukas aj nejake konkretne riesenie? :D

joker

my mame v rodinnom dome dva kominy - jeden na plynovy kotol, jeden na kotol na pevne palivo, cize save...

a ten s ruskymi vojakmi cez potrubie aj s tankami bol dobry :-D

Smokie

Quote from: Pusta on  10.01.2009, 02:07:27

chyba ti sex
a ty ho prijmes? :D
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Smokie

Inak Ukrajina uz vraj podpisala tranzitnu dohodu, takze dnes by uz mal plyn ist :)
- Homer Simpson -

stricky

chyba ti sex

to bola ponuka? :D ale vsak moje icq mas, doriesme to tam

radix

Quote from: stricky on  11.01.2009, 19:13:17

chyba ti sex

to bola ponuka? :D ale vsak moje icq mas, doriesme to tam
a aj tak by pusta neprisla :D

Smokie

Quote from: eminkaa on  11.01.2009, 18:04:59
vcera bola v spravach povedana taka veta, ze "keby teraz rusi pustili plyn, az v utorok cca o 13hod by malo mat plyn aj slovensko" takze dnes to este nebude :emot-prettywink:
no jo, to som potom pocul aj ja...ze vraj cesta plynu z ruska na ukrajinu trva 24 hodin a cesta cez ukrajinu ku nam 36 hodin...:)
- Homer Simpson -

radix

no  a plyn stoji na hraniciach nie?:D

Pusta

videl dakto dnes noviny na markize?! ze sa dnes dohodli a potom to zasa zrusili a ze plyn je v nedohladne?  :mishela

Smokie

Quote from: Pusta on  12.01.2009, 02:22:21
videl dakto dnes noviny na markize?! ze sa dnes dohodli a potom to zasa zrusili a ze plyn je v nedohladne?  :mishela
Tak rychlo naberme do hrncov a do mraznicky s nimi na horsie casy
- Homer Simpson -

kamelot

fico moze brat monterky a hasak a hor sa do jaslovskych bohunic :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

radix

no dnes cca polhodka dozadu vypadol prud v celom martinskom okrese asi na 10minut a prave ked som sa sprchoval.. :D co tam robia dpc :D mozno nejaky homer polial monitor alebo co dpc :D

JCube

nemas geigerov pocitac? mozno uz tam pipate ako tabletka uranu :D

radix

neviem ale ak ... tak hadam sa mi zvacsi napriklad mozgova kapacita :D alebo nieco ine...

JCube

a potom ked sa ti to nieco ine postavi tak aby sa ti nestalo ze budes mat v mozgu nedostatok krvi na zasobovanie kyslikom a odpadnes :D