• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co pocuvate? TERAZ!

Started by altlavista, 30.03.2007, 01:53:54

« predchdzajce - alie »

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

preco je taky blby zvyk chlastat vzdy v utorok na intrakoch? (uz som sa s tym stretol viac krat na roznych intrakoch)
:trestac:

mrkvy

lebo v utorok je V-cko, a niektory maju skolu utorok-piatok, iny zase pondelok-stvrtok, takze v utorok sa tam vsetci stretnu... :P :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

kktiny... mali by to zakazat :)

mrkvy

(\__/)
(O.o )

kOsTi

nech si piju 24/7/365 len nech pri tom nerobia taky bordel... kurvy :)

radix

kamelot

At Vance - Two Hearts

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

stricky

iglesias- ping pong song

mrkvy

Jimmy eat world - If you don't, don't :)
(\__/)
(O.o )

stricky

Dragon

HammerFall - Child of the damned
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

Pusta

Quote from: radix on  20.02.2008, 06:04:05
pocuvam jebnute tretie poschodie na Decku.. kokoti zhorte v pekle dam DolE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: RETARDI ani fizli to nedvihaju to kde sme!
heh toto je dvovod preco som nikdy nechcela byvat na intrakoch....asi by som ich vsetkyx postrielala :D
p.s. radix: J9 - 410 ? :puf:

radix

jj 410 mozes mi doniest veceru dakujem :emot-prettywink:

Pusta

ja som dnes bola na veceru v meste :P taze nic z toho

mrkvy

Tak mu dones mesto, on si uz veceru vybavi.. :)
(\__/)
(O.o )

kamelot

Angel Dust - Freedom Awaits

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kamelot

Timo Kotipelto - Sleep Well

milanko

James Brown - Cold Sweat
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Ing.Veduci

The Ramones - She's The One
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Pribina

Immolation - No jesus, no beast  :guitar: :police: :beer1: :alc: :metal: :buttrock:
plllllp prepinan kapitan Spok

Dragon

Europe - In the future to come
Alice Cooper - Poison  :guitar:
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

kamelot

kOsTi

Fear Factory  - Never End

hrmill

Richard Durand Guestmix - Tranceparency
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.