• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co pocuvate? TERAZ!

Started by altlavista, 30.03.2007, 01:53:54

« predchdzajce - alie »

mrkvy

ne ne, rovno napisem ktore konkretne mate pocuvat.. :) Ale aj tak tu je malo ludi co pocuva toto co ja.. ;) Inak mam to aj v userbanner-i... :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

mishelka

to by som sa dobre rozpísala teda ... :D
UPDATE: Braňa Mojseja :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

mrkvy

OMFG! To hovori za vsetko.. :D :D :D Inak ja stale update-ujem to co pocuvam, takze ti ktori sleduju tento topic, tak mozu sledovat moj hudobny vyvoj.. :D I ked povacsinou to je len najnovsi Armin van Buuren, popripade Ferry Corsten... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mishelka

ja mám strašný rozlet čo sa týka hudby, na jednej strane veci typu LP, fajne tvrdé, na druhej strane veci typu ATB, (trance) čistý meditation a niekde medzi tým pár pesničiek popíku, japonskej muziky, rocku, 80's, filmová muzika, a ktovie čoho ešte, proste zo všadiaľ niečo...
Takže ja nemôžem v žiadnom prípade povedať že to a to počúvam, lebo to je nehorázna zbierka.. Proste čo začujem v rádiu alebo u kamoša v autorádiu, alebo niekde v meste v tej krabici čo hrá (neviem aktuálne jak sa to volá, toto čo tam hodíš prachy a môžeš si vybrať song) to si stiahnem a potom pridám medzi moju zbierku muziky  :)

mrkvy

No tak to hej.. :) LP pocuvam aj ja obcas a na Nirvanu nedam dopustit.. ;) Ale to len tak obcas, ked mam naladu na to.. :)
(\__/)
(O.o )

mishelka

no presne, musí byť na to nálada :)
a čo mám absolute najradšej je elektrická gitara (ešte lepšie v kombinácii s klavírom), takže občas si vypočujem aj také blboviny ako napr. Santana :D

stricky

ja som na tom ako mishela.. avsak zo svojho playlistu kludne vylucim metal... a jeho odrody.... trance, pop, soundtracky,funk, r n b... to vsetko u mna ide... dokonca aj nejake to oldies

mishelka

http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 toto je brutal
ten chlapec sa asi narodil tak, že hral na gitare :D aj ja ceeeem tak vedieeeeeeť

mishelka

kOsTi

sak to zahram s prstom v nose :D
:trestac:

mishelka

kOsTi

pUf

cele skatulkovanie je odveci.. nemam to rad, hram v druhej kapele a viem ako to je aj z tohto pohladu. kapela nepride a nepovie si: no a teraz spravime, novy styl. alebo: a teraz budeme hrat taky a taky styl. hra si svoj styl a ludia im daju nalepku comu sa to asi najviac podoba.

jou JerryC respekt pekne to zahral.. ked sme pri pachelbelovi odporucam toto --> http://www.youtube.com/watch?v=JdxkVQy7QLM  :laugh:

kOsti pozri co sme hrali na koncertoch --> http://www.youtube.com/watch?v=eHj5U46K_ys&feature=related
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mishelka

SirMephisto

zacni chodit na capoeru a ked uz budes mat dost namakane brucho a kusa ruky budes inak lietat :)

kOsTi

napchaj si semtex do riti... tiez budes lietat ;)

SirMephisto

semtex uz tazko zhanat :D sa nevyraba uz

kOsTi

nighthunter

alebo zo skusky sa da fajne lietat
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mishelka

nie dík, mne stačí moje TKD :)