• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co pocuvate? TERAZ!

Started by altlavista, 30.03.2007, 01:53:54

« predchdzajce - alie »

mrkvy

hovno hovno, obraz je rychlejsi ako zvuk.. :P
DJ Toffee - Trancemission tune vol 9 :music:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

ale ta ty.. tak vysvetlim... telefonoval som a kamoska to akurat pozerala... tak som to pocul cez mobil a potom som nasledne prepol na vlc a pozeral aj ja...

kamelot

Avantasia - The Toy Master

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

Dragon

SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

stricky

carl douglas- kung fu fighting

kamelot

Dream Theater - The Ministry Of Lost Souls

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

Ing. nemtom

rytmus - razny basnik
brix will be shat

Faust

Snoop Dog - Sensual Seduction (videoklip tisícročia)
http://www.youtube.com/watch?v=pKz-RXSeIYA
This is an invasion of PostHumus!

mrkvy

Quote from: stricky on  01.03.2008, 03:06:43
ale ta ty.. tak vysvetlim... telefonoval som a kamoska to akurat pozerala... tak som to pocul cez mobil a potom som nasledne prepol na vlc a pozeral aj ja...

Taaakze, aby sme mali jasno... Si telefonoval s kamoskou, a pocul si SOS, tak si sem napisal, ze si to pocul, potom si zapol vlc a napisal si, ze kukas SOS?? :D
L.A.O.S - Beautiful :music: Inak neviete niekto zohnat nieco viac od nich? ("UTFG" som uz skusal, dakujem :P )
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kamelot

After Forever - Being Everyone

stricky

Quote from: mrkvy on  02.03.2008, 02:11:39
Quote from: stricky on  01.03.2008, 03:06:43

Taaakze, aby sme mali jasno... Si telefonoval s kamoskou, a pocul si SOS, tak si sem napisal, ze si to pocul, potom si zapol vlc a napisal si, ze kukas SOS?? :D

presne

buhehe

Helenine oci - Trim ho

mrkvy

daft punk - harder better faster stronger 2008 (alive club mix) :)
(\__/)
(O.o )

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

Dj Toffee - Trancemission Tune vol. 9 :music:
(\__/)
(O.o )

Dragon

Edguy - Fucking with fire
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

stricky

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

nefim co, ale je to dobre.. :P Spolubavajuci je momentalne DJ... :D (Aby ste to chapali, mame len jedny repraky, tak ich kolujeme.. :P )
(\__/)
(O.o )

buhehe

ja Fut Fut Freestyloo techno remix........po <> sa mi to zacina pacit

mrkvy

Quote from: buhehe on  03.03.2008, 04:23:37
ja Fut Fut Freestyloo techno remix........po <> sa mi to zacina pacit

daj link.. :)
(\__/)
(O.o )

stricky

buhehe

ee toto
ale aj toto druhe je nice
dirydirydam...

kamelot

stricky