• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Co nam prinieslo 200x ?

Started by t0Mi, 26.12.2009, 03:07:33

« predchádzajúce - ïal¹ie »

radix

takze sa neni coho bat :D my sa dozijeme akurat ze budeme mat nieco ako jaroleto a zimojesen :)

kOsTi

Quote from: mishelka on  28.12.2009, 23:59:32
dobre, sorry, ospravedlnujem sa, ani som to riadne neotvorila a hned som povedala ze je to gebuzina...
nepacil sa mi vsak nazov clanku, ktory hned hovori asi toto: "ludiaaa, robte si co chceteee, nestarajte sa o globalne oteplovanieee, sak pohodaa, daco ine pridee, aj tak bude zle aj taak..." a kazdemu je nadalej vsetko jedno a kazdy si nadalej robi co chce a nic nerobi preto, aby sa to zlepsilo.. tak na to nahodim dalsiu skvelu hlasku:
- aj tak sa dovtedy ludstvo pozabija, takze to mame asi jedno

zrejme si si to fakt neprecitala lebo sam sa hovori o dost kratsom casovom intervale takze pochybujem ze sa dovtedy "ludstvo pozabija" :)
:trestac:

citro

+ hl2, wow, kalerab, optika, WIFI, bluetooth, icq, facebook, Nightwatch, Zaklinac, Harry Potter :D, Matrix, LOTR, vodka GORAL
- fico, meciar, slota, vseobecna demencia a kokotizmus, MAIS, Obama, rakosnici, Bush, kriza, ropa, Irak, Afganistan, nikdyneprestavajuci trebisovsky smrad

Pusta

Quote from: kOsTi on  28.12.2009, 17:48:40
blablabla nobelovu cenu blablabla nemam rad Mishelku blablabla
mno K. ono v podstate aj M. mala trosku pravdu.....pretoze vidiet problematiku zeme, podnebia a priarody ako takej len z pohladu nejakych slnecnych cyklov je dost obmedzene ......
zato na druhej strane suhlasim s tymi dobami ladovymi ....vyskytlo sa to uz aj v minulosti a moze sa to objavit aj dnes ....ale nasej planete a ludstvu hrozia momentalne aj ine nebezpecenstva, ktore netreba teraz zanedbat lebo dakto povedal ze sa zem bude ochladzovat

nighthunter

no ja  sa tesim hlavne na mamuty
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

Quote from: Pusta on  02.01.2010, 06:24:27
mno K. ono v podstate aj M. mala trosku pravdu.....pretoze vidiet problematiku zeme, podnebia a priarody ako takej len z pohladu nejakych slnecnych cyklov je dost obmedzene ......
zato na druhej strane suhlasim s tymi dobami ladovymi ....vyskytlo sa to uz aj v minulosti a moze sa to objavit aj dnes ....ale nasej planete a ludstvu hrozia momentalne aj ine nebezpecenstva, ktore netreba teraz zanedbat lebo dakto povedal ze sa zem bude ochladzovat

jj P. ma pravdu  :angel:

mishelka

Quote from: kOsTi on  29.12.2009, 16:01:03
Quote from: mishelka on  28.12.2009, 23:59:32
dobre, sorry, ospravedlnujem sa, ani som to riadne neotvorila a hned som povedala ze je to gebuzina...
nepacil sa mi vsak nazov clanku, ktory hned hovori asi toto: "ludiaaa, robte si co chceteee, nestarajte sa o globalne oteplovanieee, sak pohodaa, daco ine pridee, aj tak bude zle aj taak..." a kazdemu je nadalej vsetko jedno a kazdy si nadalej robi co chce a nic nerobi preto, aby sa to zlepsilo.. tak na to nahodim dalsiu skvelu hlasku:
- aj tak sa dovtedy ludstvo pozabija, takze to mame asi jedno

zrejme si si to fakt neprecitala lebo sam sa hovori o dost kratsom casovom intervale takze pochybujem ze sa dovtedy "ludstvo pozabija" :)
ta neviem neviem, ked sa zasa jak pred par desiatkami rokov rozhodne nejaky psychicky naruseny Rus s obrovskou lodou ci ponorkou plnou atomoviek ze to odpali a znici cely svet, lebo nedostal na Vianoce svoju oblubenu hracku, tak to mozme byt v prdeli kazdu sekundu nasej existencie... :whacko:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

keby dostal svoju oblubenu hracku (vodku) tak by to aj tak mohlo tak isto dopadnut :)

mishelka

Quote from: kOsTi on  05.01.2010, 19:29:22
keby dostal svoju oblubenu hracku (vodku) tak by to aj tak mohlo tak isto dopadnut :)
sak prave... tento svet speje k svojmu koncu, pokial ludstvo nedostane rozum...

radix

kazdy koniec je nejaky zaciatok :)

Havran

Quote from: mishelka on  05.01.2010, 23:27:35

cause whole universe gives a fuck about that
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

mishelka

Quote from: Havran on  06.01.2010, 05:09:20
Quote from: mishelka on  05.01.2010, 23:27:35

cause whole universe gives a fuck about that
suhlas...