• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co nam prinieslo 200x ?

Started by t0Mi, 26.12.2009, 03:07:33

« predchdzajce - alie »

t0Mi

Co dobre / zle nam podla vas prinieslo uplynule desatrocie ? Kazdy za seba prosim.. :hug:

+ kablovy internet, southpark sessions 4-13, iphone
- vojna v iraku, znicenie tatier, premnozenie aut

dEVIANT

+ zážitky, voľnosť, relatívnu dospelosť, po kokot nových ľudí, možem legálne piť od 18...( ale zas trtkať 14tku je už pedofília :/ )
- chlpy ... >:(
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

stricky

Quote from: dEVIANT on  26.12.2009, 07:24:50
+ zážitky, voľnosť, relatívnu dospelosť, po kokot nových ľudí, možem legálne piť od 18...( ale zas trtkať 14tku je už pedofília :/ )

chvilu mi trvalo kym som pochopil ze si rovnaky zobak ako lea :D sry

radix

+ full HD
- pocitenie rapidne narastajuceho globalneho oteplovania(bude este horsie)

puq

tvoj nick ta vystihuje uplne :P :P

cheMicka

hospodarska kriza, niekolko zaujimavych vztahov, par kg navyse :D, atd... to bolo prve co ma napadlo

tino8

+ nove skusenosti, internet vsade, digitalnu telku :)
- par milionov mrtvych mozgovych a pecenovych buniek :D , zklamanie v Slovensku, skole... proste realita

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

dEVIANT

Quote from: vojto on  26.12.2009, 13:59:38
fuj  :whacko:

Kto?

Quote from: stricky on  26.12.2009, 14:43:37

Som rád, že máme jasno !  bq

Quote from: puq on  26.12.2009, 17:21:11
tvoj nick ta vystihuje uplne :P :P

bk

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Safyia

Quote from: stricky on  26.12.2009, 14:43:37

preco?? ;D

kOsTi

Quote from: radix on  26.12.2009, 16:37:07
- pocitenie rapidne narastajuceho globalneho oteplovania(bude este horsie)

kkciny... praveze bude zima onedlho jak svina :)
:trestac:

radix

ApokalypS

sak sa to naplno prejavuje.. kedy naposledy sme tu mali take chlady ako pred vianocami
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

jj, vcera bolo +23, take studene vianoce som uz davno nezazil
brix will be shat

kOsTi

mishelka

+ extel dc server s filmami :D
- preplnene mesta a stres

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Havran

+peniaze, rychly net, peniaze,
- nic ma nenapada...
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

minimalne hranola si mohol dat do -
brix will be shat

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

mishelka

Quote from: kOsTi on  27.12.2009, 16:53:14
http://www.euroekonom.cz/analyzy-clanky.php?type=jz-globalni-oteplovani-ochlazovani
1. toto je gebuzina
2. velke chlady su tiez dosledkom globalneho oteplovania... meni sa prudenie vzduchu... zmyva sa rozdiel medzi letom a zimou...

kOsTi

preco? akoze slnecne cykly su kktina hej? ta fajn chces nobelovu cenu teraz ci staci az neskor  :j_rolleyes:
celkom cool odpovedat na par vedeckych studii jednym slovom ze je to gebuzina  :thumbs-up:

Smokie

Quote from: mishelka on  28.12.2009, 16:41:20
Quote from: kOsTi on  27.12.2009, 16:53:14
http://www.euroekonom.cz/analyzy-clanky.php?type=jz-globalni-oteplovani-ochlazovani
1. toto je gebuzina
2. velke chlady su tiez dosledkom globalneho oteplovania... meni sa prudenie vzduchu... zmyva sa rozdiel medzi letom a zimou...
To nie su gebuziny...

Na Zemi sa nie len, ze striedaju doby ladove s dobami tepla, ale raz za niekolko milionov rokov dochadzaj aj k prepolovaniu planety - tam kde je juh bude sever a opacne.

Nie len ze nas caka mala doba ladova, ale o niekolko stoviek tisic rokov aj velka doba ladova. :) Zem sa rada z casu na cas zresetuje.
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

mishelka

dobre, sorry, ospravedlnujem sa, ani som to riadne neotvorila a hned som povedala ze je to gebuzina...
nepacil sa mi vsak nazov clanku, ktory hned hovori asi toto: "ludiaaa, robte si co chceteee, nestarajte sa o globalne oteplovanieee, sak pohodaa, daco ine pridee, aj tak bude zle aj taak..." a kazdemu je nadalej vsetko jedno a kazdy si nadalej robi co chce a nic nerobi preto, aby sa to zlepsilo.. tak na to nahodim dalsiu skvelu hlasku:
- aj tak sa dovtedy ludstvo pozabija, takze to mame asi jedno