• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co kukate? TERAZ?

Started by mrkvy, 14.11.2007, 23:48:05

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

ja teraz kukam visual studio -> class diagram :P
brix will be shat

nighthunter

terminator - sarah connor chronicles

celkom sa mi to pozdava, asi to budem pozerat aj dalej
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

pUf

chystam sa na saw II
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

pUf

Quote from: radix on  18.01.2008, 03:21:23
ludia poradte nejaky dobry film co som este nevidel..  :j_cheesy:

jozefina mutzenbacher
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

stricky

buhehe

dokukal som kill billa vol.2 a condemned...este malo hodin este si daco pustim...

stricky

ja to na dnes balim a idem do hajan... dobru noc br

pUf

Quote from: stricky on  18.01.2008, 04:33:57

aby si to tu zase o 8mej rano zaspamoval co? sak to rano pridem a co nevidim? pri kazdom topicu: stricky, stricky,stricky, stricky,stricky, stricky,stricky, stricky... :D

dokukal som prave saw2 a mozem povedat ze to je velmi kral.. asi najlepsie filmy co som kedy videl (saw+saw2).. uz sa tesim na 3 a 4.. planujem pozret v najblizsich dnoch :)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ywetka

Quote from: pUf on  18.01.2008, 05:01:43
Quote from: stricky on  18.01.2008, 04:33:57

aby si to tu zase o 8mej rano zaspamoval co? sak to rano pridem a co nevidim? pri kazdom topicu: stricky, stricky,stricky, stricky,stricky, stricky,stricky, stricky... :D

dokukal som prave saw2 a mozem povedat ze to je velmi kral.. asi najlepsie filmy co som kedy videl (saw+saw2).. uz sa tesim na 3 a 4.. planujem pozret v najblizsich dnoch :)

no mne pri tej dvojke bolo zle z toho jak ta caja spadla medzi tie striekacky (ci dobrovolne vliezla? nepamatam)... este stale ma striasa ked si na to spomeniem... bleeeee  :j_embarassed:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

ja som nevidel ani jeden diel... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

altlavista

ja som videl jednotku od poovice ku koncu... a nechcem vidiet viac :D
podla mna horror by naml mat krv a chujoviny oklo toho ale spravnu atmosfer od ktorej sa ti jezia chlpy... vsade

hrmill

ja momentalne kukam co bolo na prednaskach z IT aby som mal aspon aku taku sajnu zajtra na skuse  bv
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

JCube

Quote from: altlavista on  18.01.2008, 05:13:34
podla mna horror by naml mat krv a chujoviny oklo toho ale spravnu atmosfer od ktorej sa ti jezia chlpy... vsade
psycho :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

buhehe

saw 3 a 4 len pokracuju v roznorodom zabijani postav... + co si pamatam tak v 4 je nechutna pitva...bleeee

EDIT: ste ma inspirovali...idem dokukat 4 bo som ju nevidel do konca...(kukal som to v CAM kvalite ale som sa dakde v polke nasral a vypol bo som nemohol rozoznat kto je kto a co je co v tmavych zaberoch (a ze ich je...))

Ing. nemtom

brix will be shat

ywetka

Quote from: nemtom on  18.01.2008, 05:20:55
taktak

mne zasa sadizmus vo filmoch nevadi... skor v reale hej, ked ide napr. v telev. novinach a tak... ale filmy? je mi to jedno... mna to nedesi, ani neirituje, skor ma desia take tie ducharske... kruh bol masaker a to teda brutalny....  :j_embarassed:

videl inak niekto I AM legend s willom smithom? chcem vediet nieci nazor, sama som totiz v rozpakoch  :emot-LMAO:

altlavista

Quote from: ywetka on  18.01.2008, 05:25:50
taktak

mne zasa sadizmus vo filmoch nevadi... skor v reale hej, ked ide napr. v telev. novinach a tak... ale filmy? je mi to jedno... mna to nedesi, ani neirituje, skor ma desia take tie ducharske... kruh bol masaker a to teda brutalny....  :j_embarassed:

videl inak niekto I AM legend s willom smithom? chcem vediet nieci nazor, sama som totiz v rozpakoch  :emot-LMAO:

no ja som to videl... a moj nazor sa zhruba zhoduje s nazorom vacsiny kritikov... efekty prazdneho new yorku a sialenej osamelosti su bozie... priserky ala plastelina "urob si sam" ... plus zaver sa mi zdal nejak narychlo zbuchany (bumbarasa... nasli sme liek a ja sa teraz zabijem)

nighthunter

ma to mat pokracovanie, ze ?

ja pozeram beowulfa noveho, super pijanska pesnicka tam je
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

altlavista

beowulf sa mi vobec nepacil...sice som mal shitnu kvalitu ale ta to take divne to je

buhehe

taktak

videl inak niekto I am legend s willom smithom? chcem vediet nieci nazor, sama som totiz v rozpakoch  :emot-LMAO:

jj videl som to a mne osobne sa to celkom pacilo...pacila sa mi atmosfera byt jedinym na svete, hlavne zabery na mesto so zarastajucimi ulicami a srnkami a pod. boli super...dalej bola husta scena ked vbehol do tmy za psikom...zaver mohol byt aj lepsi ale v celku sa mi film pacil aj preto ze bol trochu iny jak ine zombie filmy (28days later, 28weeks later, resident evily...)

ywetka

Quote from: altlavista on  18.01.2008, 05:28:20
taktak

no ja som to videl... a moj nazor sa zhruba zhoduje s nazorom vacsiny kritikov... efekty prazdneho new yorku a sialenej osamelosti su bozie... priserky ala plastelina "urob si sam" ... plus zaver sa mi zdal nejak narychlo zbuchany (bumbarasa... nasli sme liek a ja sa teraz zabijem)

dobre... tak sa s nazorom zhodujeme :D ako taka oddychovka to nebolo zle a aj som sa paru razy fakt bala (na par sekund) - to s tym lanom dolu hlavou...jaaaaj :))) prisery boli trapne, aj zvierata na zaciatku boli hrozne umele a velmi ma rozculovalo, ze sa chova tak iracionalne, sak to jaka traposina bolo to s tou vybusninou, ked sli do jeho domu? ved mal vsetko pancierove, dnu by sa nedostali... a to s tou figurinou pre ich hniezdom... no comment... ale ten new york... no wow  :thumbsup:

buhehe

Quote from: altlavista on  18.01.2008, 05:31:50
beowulf sa mi vobec nepacil...sice som mal shitnu kvalitu ale ta to take divne to je

mne beowulfa ukazoval kamos sice v zlej kvalite ale tiez ma to absolutne nezaujalo...

pUf

Quote from: ywetka on  18.01.2008, 05:11:55
no mne pri tej dvojke bolo zle z toho jak ta caja spadla medzi tie striekacky (ci dobrovolne vliezla? nepamatam)... este stale ma striasa ked si na to spomeniem... bleeeee  :j_embarassed:

zhodil ju ten svalovec.. ble

Quote from: buhehe on  18.01.2008, 05:20:26
saw 3 a 4 len pokracuju v roznorodom zabijani postav... + co si pamatam tak v 4 je nechutna pitva...bleeee

jo nazaciatku pitvaju jigsawa.. to som len tak mrkol zaciatok ze jaka kvalita a tak

Quote from: altlavista on  18.01.2008, 05:13:34
tak ono v jednotke nebolo tak vela krvi.. v dvojke uz viac a ja by som to ani tak nezaradil medzi horor ale skor nieco medzi take psychologicke a horor

pacia sa mi filmy kde su take pasce(e.g. mindhunters) a vsetko do seba zapada.. 1.saw bol rulez, hlavne koniec ked uz ide ta hudba.. a v dvojke ake dobre bolo ked zrazu boli v tej miestnosti z jednotky.. :)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

a cube? (vsetky 3), podla mna to tiez fasa je
brix will be shat