• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Co kukate? TERAZ?

Started by mrkvy, 14.11.2007, 23:48:05

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

:trestac:

stricky

mrkvy

To je toto, co je tam dolu na A-cku(?), nie? Toto co tam chodia vsetci tlacit.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

hej hej... to je to....

mrkvy

teraz patrim jak mi nebiruje odosielanie z icq na qip.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

stricky

mrkvy

Kukam spravy, ale uz nie dlho.. :) Potom budem kukat do wordu, bo mi treba projekt robit.. :(
(\__/)
(O.o )

stricky

filmuska- Last legion

Pusta

ja budem za xvilku vystrasene kukat do  oci mojej zubarky ktora zas bude sustredene kukat do mojej papule 
:462:  :462:  :462:  ak:  ak:  ak: 

mrkvy

Juj, vidis, aj mne treba ist kukat na zubara.. :( Mam dzuru v zube... Aaa o chvilu budem kukat na ludi, bo idem do mesta na nakupy a tak.. ;)
(\__/)
(O.o )

stricky

opat kukam na forum... som cel ist jest ale hunter sa prihlasil na icq a tak reku forum mrknem... :D

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

kOsTi

mrkvy

kukam jakych spamerov mame na fore.. :D
(\__/)
(O.o )

stricky

altlavista

kukuk kukuk

(kukam ni?!)

mrkvy

kukam na svoje fotky a rozmyslam, ako ich resize-nut.. ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

a ja ze z coho je toten dym tam nad ZA :)

stricky

mrkvy sak cez acd-see uplne easy--- Ja sa pozeram von na slnko ako pekne svieti....

mrkvy

hej? neverim.. :D Ja to robim cez irfanwiev, ale o to nejde. som to myslel tak, ze ked dam 90pix horizontalne, tak si musim vertikalne odrezat kus hlavy, a ked dam verikalne 90pix, tak mi horizontalne dobrych 25 chyba... ;) Ale dakujem za snahu, uz som to poriesil.. :P
(\__/)
(O.o )

kOsTi

aaale nechaj ho... pre neho je secko easy... (hlavne NMPaMS) ;)

mrkvy

hehe, na tie vyroky si pamatam.. :D A den pred poslednou opravnou zapoctovkou za PC sedel.. :D Uz ja som sa bal za neho.. :D :ohmigod:
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: mrkvy on  27.11.2007, 18:17:37
hej? neverim.. :D Ja to robim cez irfanwiev, ale o to nejde. som to myslel tak, ze ked dam 90pix horizontalne, tak si musim vertikalne odrezat kus hlavy, a ked dam verikalne 90pix, tak mi horizontalne dobrych 25 chyba... ;) Ale dakujem za snahu, uz som to poriesil.. :P

mas velku hlavu? aspon bud rad ze ju mas :D niekto ju nema....

mrkvy

Hej mam velku hlavu, ked je to fotene z blizka.. :D Z dialky mam malu hlavu.. :D :ohmigod:
(\__/)
(O.o )