• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

buhehe

kOsTi

:trestac:

buhehe

zbadal som Deela.......uz viem kto je michalko :D

Ing.Veduci

tha ja prve co som urobil, ked som uvidel tu hybajucu sa vec na stranke bolo, ze som si to dal cez taky jeden add-on do firefoxu bloknut, nech mi to uz viac nezobrazuje :D :D :D :D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Ing. nemtom

kto uz videl mnisku nakupovat v datacome? ja uz hej :D
brix will be shat

kOsTi

a co si kupovala? krizovy pakovy ovladac? :D :P

stricky

este spat k tomu videu, kto je ta slecna?

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

Quote from: kOsTi on  29.05.2008, 18:32:16
a co si kupovala? krizovy pakovy ovladac? :D :P

:D neviem, len z ulice som kukol dnu
brix will be shat

pUf

ja som bol kupovat s otcom multifunkcne zariadenie a taka dobra cica tam robi teraz juj.. a som sa uplne strapnil, lebo sa pytala, ci mame ku starej tlaciarni nejaky kabel (s tou novou nie je pribaleny) a ja blbec, ze hej, ale na seriovy port omg :ohmigod: uz sa tym druhy den trapim :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

nighthunter

Quote from: pUf on  29.05.2008, 20:45:26
ja som bol kupovat s otcom multifunkcne zariadenie a taka dobra cica tam robi teraz juj.. a som sa uplne strapnil, lebo sa pytala, ci mame ku starej tlaciarni nejaky kabel (s tou novou nie je pribaleny) a ja blbec, ze hej, ale na seriovy port omg :ohmigod: uz sa tym druhy den trapim :D
nad cicou ci nad kablom ?
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

ja som bol pri nej kupovat kabel jeden... jedna strana USB, druha LPT....

tak jej vravim "potrebujem kabel na tlaciaren... USB ale na druhom konci paralelny port..."

ale hned som vedel ze bude zle lebo hned po tom co som povedal "potrebujem kabel na tlaciaren... USB" prestala pocuvat dalej... tak som si pockal par minut a samozrejme som doneseny USB kabel odmietol... :)

tak sa ma pyta ci to mam starsiu tlaciaren, ja som povedal "hej ale chcem ju pripojit na USB" ale zas bolo zle lebo prestala pocuvat po slove "hej"

cize po par minutach dosla s LPT kablom tak uz som jej to vysvetlil jak malemu decku... potom porozmyslala asi 30sekund a sla za jednym typkom, nieco mu povedala a ten jej uz doniesol dobry kabel...

hallelujah...

:)

Ing. nemtom

njn, ona tam je len nato aby ludia chodili ju kukat a aby predavala cd a dvd a aby tukala do pokladne
brix will be shat

pUf

nam pekne doniesla to multifunknce a povedala, ze k tomu neni kabel a doniesla ten usb
predtym tam robila taka blondyna, tiez fajna :) :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Havran

http://www.aktuality.sk/spravy/domace/ziaci-neopravnene-nahravaju-na-mobily-aj-ucitelov

najlepsie: "V prípade nahrávania spolužiakov ide dokonca o nahrávanie v intímnych situáciách, na WC alebo pri prezliekaní na telesnú výchovu, pričom tieto videá sú rozposielané aj ďalším osobám."

to co za chory ludia mozu nahravat ucitelov na WC, WTF ???
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Havran

kOsTi

dnesna pubertalna mladez je dost chora a divna :)

nighthunter

Havran

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook