• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

kOsTi

v poho... stava sa :)
napr ze uz je z toho unaveny lebo uz v ten den 35x sulozil :)
:trestac:

pUf

alebo mu je ta zena nesympaticka, alebo je homosexual, alebo nema na to hardware.. ale veru je to nezvycajne :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Havran

taze, typek bol podla vsetkeho v poriadku, caja hot enough, a bolo ocividne ze jej ide o to jedno uz od zaciatku ich "vztahu"
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ywetka

preco nerealne? sak mozno prisiel nenormalne vystaveny z roboty alebo co ja viem odkial a proste nema na to naladu, tiez je to len clovek. ja mam napr. hrozne rada trebars cokoladu, ale odmietnem ju v 50%, ked mi niekto ponukne ;) proste nemam chut a basta... nedam si dnes, dam si zajtra  ap svet sa nezruti ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

JCube

nahodou je take akuratne...a ma neprekvapuje ta cokolada... :D zena sa nezaprie... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Gargamel

ja si myslim, ze prave vtedy rozmyslal nad nejakym algoritmom triedenia pripadne hasovacimi funkciami a nemal naladu na zbytocne praktikovanie algoritmov z uplne inej oblasti

Gargamel

a co som videl divneho? moje pekne prispevky v druhackej sekcii niekto pomazal
tak ich dam zase sem, kde ich ten zly moderator nemoze zmazat, pretoze maju vysoku umelecku hodnotu

a od tejto chvile ta rekurzia bude sprevadzat navzdy

tu som pred ZP

Pusta

hrmill

pusta tomu sa hovori ze "obrazky"   :emot-dance: nic v zlom  :emot-rolleyes:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Pusta

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

hrmill

lol az ted som si vsimol ze na tej knihe ma nazov USA :D
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

puq

skor mu mohol dat peciatku FX do ruky a pisomky zo skusky :D

ApokalypS

aspon ho pochvalte.. sak ja sa musel chlapec natrapit, kym to dal do takej podoby..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Havran

plexisklo

Quote from: ApokalypS on  24.05.2008, 02:03:53
aspon ho pochvalte.. sak ja sa musel chlapec natrapit, kym to dal do takej podoby..
??? ved sa len odfotil, u vas este nemate fotaky? :P
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Havran

Jozefa Vajdu v Let`s dance, that guy rocks :)

stricky

dnes si chcem zapisat predmety na IS, akurat mi tam pise ze pre 3.rocnik... wtf?

kOsTi

lol... skoro si na to dosiel... to sa tu riesilo uz o polnoci :P :P
:trestac:

radix

mrrrrrtvolu :D po pici zas dalsi zebrak skocil za kosicami pod vlak.. a za nim lezala este plna flasa vodky :D..joooj taky bol dolamany.. este aj stehno mu odtrhlo :D ale zas nebolo tam vela krvy takze ziadny masaker :( a kvoli takym magorom meskaju vlaky.. ach ach :(

pUf

ja som raz videl jak tu dajaka caja skocila na wuppertalskej z nevem ktoreho poschodia.. teda nevidel som to.. uz som videl len dole jak lezala
a potom som raz siel po hlavnej a pocujem dajaky vykrik a tupy uder.. prve co ma napadlo: daco robia na streche a spadlo im cosi.. prd dajaky chlap skocil tam pri tescu z okna
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

radix

hej ale ty nemusis cakat jak kkt v horucom vlaku ze kym to daju do... :D  aspon tu flasu nam niekto mohol podat do okna...:(