• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

Leon

buhehe

neviem ja som televizne nekukal....som kukal hokej :)

fanfo

hokej som pozeral aj ja, fakt sa oplatilo, uz sa tesim v stredu, ale v programe som to dako nenasiel kedy sa hra, resp. kedy to bude v tv

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

nighthunter

postupnost :)

Total time logged in: 15 days, 16 hours and 17 minutes.
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kiwa

Co divneho som dnes videla? hhh neuverite. Jak som dnes zo skoly vychazala tak na lavicke za parkom sedel jeden chlapik vo velmi dobrej nalade  :alc: , ktory vsetkym ukazoval svojho krasavca aj :kissmyass:... len skoda ze to bol stary dedko, nebolo velmi naco kukat   :j_undecided:... :D :D :D
"Babka uhnite! A babka uhnila :D ... "

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ywetka

Quote from: kiwa on  29.03.2008, 00:43:50
Co divneho som dnes videla? hhh neuverite. Jak som dnes zo skoly vychazala tak na lavicke za parkom sedel jeden chlapik vo velmi dobrej nalade  :alc: , ktory vsetkym ukazoval svojho krasavca aj :kissmyass:... len skoda ze to bol stary dedko, nebolo velmi naco kukat   :j_undecided:... :D :D :D

ach jaj, ja som minule sla vecer od klastora na KVP a ked som prechadzala okolo jedneho stromu, tak akurat preslo okolo auto, ktore ten strom osvetlilo a videla som tam jedneho chlapa ako si vykonava potrebu... ehm velku  ak: este navyse nie za stromom, ale pred nim a zadkom smerom na ludi  :emot-rolleyes: :j_shocked:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Mao

asi sa drzi porekadla ked musis, tak musis :D

nighthunter

Havran

trosku ojebavaju v Carrefour katalogu ;)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

stricky

no nekup si... ale obrazok moze byt len infomarcneho charakteru...

kOsTi

tak potom chcem vidiet ten 34x optical zoom
:trestac:

stricky

:D vsak jak teleskop... nie je problem... :D

fanfo

teleskop hovno proti totej kamere :)

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Havran

0.53% najaktivnejich clenov fora napisalo 46.4% prispevkov ;)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

pUf

ywetka si nas aj napriek slnecnym okuliarom vsimla (co sa mi stalo prvykrat :puf: )
plus divne bolo ze 18ka sla o 4 minuty skor.. vdaka comu som mal cakat 13 minut na 32 ale som cakal asi 20 ( ale to uz nie je divne, kedze 32 zvykne meskat :P )
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

kOsTi

jj 32 suxx.. este pred rokom som na nej zvykol chodit na furcu ale potom som sa na nu vyjebal bo ma uz srala... (71/72 rulez) :D

pUf

a este som videl kOstiho ale on sa nepozrel cez okienko, co je cudne lebo vzdy ma vyciti a pozrie sa  :puf:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

jaaaj vidis som na teba zabudol... teraz sme mali pisomku tak som mal myslienky inde :-* ... ja som este ywetku s eqom stretol :)

pUf

ale toto je co divneho som videl a nie koho som stretol :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

to nevadi... dneska ze sanitacny den a nevari sa v jedalnach tak mozem pisat aj sem :P

stricky

dnes som od slecny za masiarskym pultom v Optime pytal stvrt kila slovenskej tocenej salamy, najprv na mna nechapavo pozerala... a potom sa opytala ci stvrt kila je 25 deka....

nighthunter

si ju mal pozvat k sebe na izbu a tam jej to vysvetlit

Ing.Veduci

za na to ze stricky zabudol povedat ze bola pocernejsia :D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

nighthunter